Erkan Erdoğan
10 Numara!
- 19 Mayıs 2010
- 15.307
- 20.729
- 2.973
Denizli'nin Beşiktaş'lı olduğunu bilmeyen yok. Benim için Altay ve Galatasaray var dediyse eğer bana samimi gelmedi şahsen.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Denizli'nin Beşiktaş'lı olduğunu bilmeyen yok. Benim için Altay ve Galatasaray var dediyse eğer bana samimi gelmedi şahsen.
Açıklamalar doğruysa Mustafa Denizli nin problemleri var galiba.Beşiktaş ın başına geçtiğinde ben Beşiktaşlıyım.Fener Ersun Yanal dan önce Mustafa Denizlinin açıklamaları Galatasaray a 4.yıldızı taktırmam.Galatasaray ın gündemine geldiğinde benim 2 takımım var Altay ve Galatasaray.Ya diyeceksin profesyonelin her takımı çalıştırırım ya da böyle saçma sapan açıklamalar yapmıyacaksın.
Kısa vadede şampiyonluğu getirir ve dördüncü yıldızı taktırır fakat uzun vadede iyi bir planlama ve kadro mühendisliği yapması beklenemez.
Ayrıca hedefi Avrupa olan bir Galatasaray için ne derece yeterli olur tam bir soru işareti , Avrupa karnesi ne durumda bilmiyorum M.Denizli'nin ;
Fakat yinede Avrupa'da başarılı olacağına , ŞL'de gruptan çıkma başarısını göstereceğine inancım pek yok.
Bu sene 4.yıldızı takmamız lazım Luce gelmiyorsa Mustafa denizli süper olur