Mustafa Denizli Galatasaray'da İddiası! | Yalanlandı

Efsane yuvasına dönüyor.

Enerjik, yenilikçi, disiplinli ve de kuruma uyum sağlayabilecek bir isimden söz edilmiş. Başkan dolaylı yoldan Juande Ramos'u tarif etmiş. :-)

o yalanlama 1 hafta falan önceki haber değil mi? ben öyle hatırlıyorum

edit:hatta fanatik'in haberine göre mustafa denizli değerli bir hoca, bütün kulüplerin çalışmak isteyeceği bir hoca, hafta sonuna kadar kararımızı vereceğiz demiş başkan. yalanlandı ibaresini silin bence

Klinsmann teklifi reddetmedi mi? Ben mi yanlış biliyorum!

Aferin başkan sen Tulun'un sözünü dinlemeye devam et al yabancı t.d başın göğe ersin..Sonra sene sonunda tazminat ödemeden kurtulmak için binbir şekile girme ama tamam mı..

Offf of temmuz olmuş daha başımızda hoca yok..Gelsin bakalım yabancı teknik direktör takımı tanısın,ülkeyi tanısın,transfer istesin,sistem oturtmak istesin adaptasyon süreci falan derken geçsin gitsin aylar...

Zaten Denizli'nin eli küçüktü, o yüzden topları tutamıyor... Muslera teknik direktör olursa Denizli'yi as kaleci olarak değil, yedek olarak oynatır.

Allahini seven üstüme bina diksin. Aykut kocaman istifa ettiginde, sikecilerle dalga geciyordumMustafa Denizli gelsin diye, bizim takimin basima gececek. Gülmek komsuna gelir basina. Daha gecen sezon PTTde görev yapti, simdi sampiyonlar liginde görev yapacak

Allahini seven üstüme bina diksin. Aykut kocaman istifa ettiginde, sikecilerle dalga geciyordumMustafa Denizli gelsin diye, bizim takimin basima gececek. Gülmek komsuna gelir basina. Daha gecen sezon PTTde görev yapti, simdi sampiyonlar liginde görev yapacak

Seni duyan da Kocaman' dan sonra Mourinho' yu getirdiler zannedecek. Mustafa Denizli Ersun Yanal' la top diye oynar. :)

Denizli harici her hoca büyük macera olur.Denizlinin başarı şansı çok yüksekti.Üzücü bi haber yalanlanması.

Yabancı herhangi bir hoca Lucescu dışında kim gelirse gelsin şampiyonluğu kaptıracağımız gün gibi aşikarken.

Ben kesinlikle Mustafa Denizli ile kısa süreli bir sözleşme yapılmasından yanayım.

Denizli gelmezse bu sene şampiyon falan olamayız.

Ne Denizli'ymiş arkadaş. Duyan da Ancelotti sanacak adamı.

o yalanlama 1 hafta falan önceki haber değil mi? ben öyle hatırlıyorum

edit:hatta fanatik'in haberine göre mustafa denizli değerli bir hoca, bütün kulüplerin çalışmak isteyeceği bir hoca, hafta sonuna kadar kararımızı vereceğiz demiş başkan. yalanlandı ibaresini silin bence

ali naci küçük @nkucukk · 1 sa.

Kısaca Başkan Ünal Aysal, G.Saray'ın yeni teknik direktörünün Mustafa Denizli olacağına dair yer alan iddiaları yalanladı

Kimi alacaklar anlamadım gerçekten koskoca Galatasrayımız bir aydır teknik direktör arıyorlar

Mustafa Denizli gelsin, bütün stat "Hey sexy lady" tezahüratıyla inlesin.

Geri
Üst Alt