- 15 Nisan 2010
- 21.527
- 5.643
- 1.858
Büyük patron Labbadia geliyor hadi yine iyisiniz![]()
Neden? Tek alternatifimiz Denizli mi? Denizli'yi istemiyorsan al sana Labbadia kafasını anlayamadım? Moyes var, Ramos var, Spalletti var. Var oğlu var.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Efsane yuvasına dönüyor.
Kaynağa bende pek güvenmiyorum ama olursa sevinirim.
4cü yıldızı takdıra bilecek kısa vaadede tek hoca belkide.
Piyasada serbest olan yani.
Avrupa'da fazla beklentim yok
Yuvana hoş geldim Efsane Hoca
Şampiyon yap bizi cehennemde yak bizi
Gelmiyor![]()
Bakma sen Ali Naci ye reis başkan yol yapıyor temmuz sonu gibi falan göreve başlar
Bakma sen Ali Naci ye reis başkan yol yapıyor temmuz sonu gibi falan göreve başlar
Yok artık ya.Yok artık ya.
Valla Denizli'den bir farkı yok bence ha İran Liginde bir takımı 12. yapmış ikinci lig teknik direktörü ha Alman liginde bir takımı 15. yapmış Bundesliga teknik direktörü. Tek fark biri en azından genç oldu ki tuttu devam eder.
Ayrıca bu adamı getireceklerine pek ihtimal vermiyorum.
yabancı yerine yerliyle yolu devam etmek daha mantıklı.. denizli iş yapar
Yönetim beklete beklete denizli yi alicak ve tataftar onaylacak
Taktik bu gönetimin bence
* LG G2 Tapatalk *
"Mustafa Denizli ve Schuster. İki isim de doğru değil. Mustafa Denizli, Türk futbol tarihinde değerli ve önemli bir teknik adam. Ancak kendisi ile anlaşmaya yakın olduğumuz doğru değil. En geç bu hafta sonu Galatasaray’ın öncelikleri olan; enerjik, yenilikçi ve de disiplinden taviz vermeyecek yapı ve kriterlere uyabilen yeni hocamız konusunda karar verip KAP’a bildirmiş olacağız"
Ünal Aysal