Mustafa Denizli Galatasaray'da İddiası! | Yalanlandı

İnsani önce umutlandirip sonra hayal kirikligina ugratiyorlar.

Denizli'den baskasi - hele ki yabanci - bizi bu saatten sonra sampiyon falan yapamaz. Yine 1 sezon bosa gidecek.

Mancini kalsaydi bu sene kesin sampiyonduk.

Büyük patron Labbadia geliyor hadi yine iyisiniz ;)

Valla Denizli'den bir farkı yok bence ha İran Liginde bir takımı 12. yapmış ikinci lig teknik direktörü ha Alman liginde bir takımı 15. yapmış Bundesliga teknik direktörü. Tek fark biri en azından genç oldu ki tuttu devam eder.

Ayrıca bu adamı getireceklerine pek ihtimal vermiyorum.

Yuvana hoş geldim Efsane Hoca

Şampiyon yap bizi cehennemde yak bizi

:yoji::yoji::yoji::yoji::yoji:

Valla Denizli'den bir farkı yok bence ha İran Liginde bir takımı 12. yapmış ikinci lig teknik direktörü ha Alman liginde bir takımı 15. yapmış Bundesliga teknik direktörü. Tek fark biri en azından genç oldu ki tuttu devam eder.

Ayrıca bu adamı getireceklerine pek ihtimal vermiyorum.

giphy.gif

yabancı yerine yerliyle yolu devam etmek daha mantıklı.. denizli iş yapar

Yada türk insanlarını bilen veya az çok öğrenmiş hocada ola bilir.

Luce hariç ÜST kalitede hoca aklıma gelmiyor.

Gelecek olan yabancı hocanın en büyük sorunu bu olur. Yoksa mou getirsen ne yazar.

Mourinho gerçiği insan okuma ve öğrenme makinesi. Adaptasyon süresi fazla sürmez.

Denizliyi istemeyenler labbadiayı istiyor . Hemde türkiye ligine :happy:

Yönetim beklete beklete denizli yi alicak ve tataftar onaylacak

Taktik bu gönetimin bence

* LG G2 Tapatalk *

aynen öyle renkdaş ölümü gösterip sıtmaya razı etme taktiği bende daha sezon bitmeden anlaşma sağlandığı yönünde bişeyler duymuştum inşallah gelmezzzz:(

"Mustafa Denizli ve Schuster. İki isim de doğru değil. Mustafa Denizli, Türk futbol tarihinde değerli ve önemli bir teknik adam. Ancak kendisi ile anlaşmaya yakın olduğumuz doğru değil. En geç bu hafta sonu Galatasaray’ın öncelikleri olan; enerjik, yenilikçi ve de disiplinden taviz vermeyecek yapı ve kriterlere uyabilen yeni hocamız konusunda karar verip KAP’a bildirmiş olacağız"

Ünal Aysal

İNŞALLAH

Ersun dingilinin şampiyon oldugu ligde denizli öttürür. Yerli bir td. Den yanayım kesinlikle. En büyük basarılarımız ve şampiyonluklarımızın yüzde 90 ı yerli td. Le oldu. İnsallah dogrudur.

Bu söylenen labbidani mi ne onu tanımıyorum.İnşallah o gelmez.

Geri
Üst Alt