Mustafa Denizli: "Taraftarların tepkisini doğal karşılıyorum"

İstifa et dede.Yoksa daha büyük tepkiler olacak.Adam gibi çek git.Senin için geçmiş artık.Git yazlığına takıl mayısta.

Saha kenarında duruşunu görseniz adama acırsınız. Elalemin hocası maçı yaşarken bizimki küçük emrah gibi bakarak ayakta uyuyor, robot gibi bekliyor kenarda. Böyle hocaların devri geçti artık hoca dediğin futbolcu gibi yuvarlanacak saha kenarında

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

50'sinden 60'inden sonra sacini sariya boyayanin karakteri zaten düzgün olamaz. Mustafa da yüzsüzün önde gideni, para icin herseyi yapar, küfür bile isitir. Karsisina gec ana avrat baci düz git, o igrenc tebbesümü görürsünüz yüzünde. Para icin yapmayacagi sey yoktur. Dünya sahidim olsun, öteki tarafda iki elim de yaka da olacak bip mustafa

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Son düzenleme:
Karakter sorunu var bu paragöz ihtiyarin.

Öl artik be adam.

Neslin son ürünüsün.

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

gelecek yabancı hocanında denizli'den öteye gidebilecegini sanmıyorum.

denizli tıpkı yabancı hocalar gibi sadece parasına bakıyor. takımla uzaktan yakından ilgisi yok..

bu taraftar terim'i çok arar çok..

anadolu kafasından cıkacaksa hamza bile seneye cok iş yapar..

gelecek yabancı hocanında denizli'den öteye gidebilecegini sanmıyorum.

denizli tıpkı yabancı hocalar gibi sadece parasına bakıyor. takımla uzaktan yakından ilgisi yok..

bu taraftar terim'i çok arar çok..

anadolu kafasından cıkacaksa hamza bile seneye cok iş yapar..
Hamza bitirdi kendini son açıklamalarıyla bazı takımlar avrupadan ceza alırsa dedi biti hamza artık .. haa herkesin ortak fikri hamzanın daha iyi olduğu denizliden sonuç olarak bize sistem hocası şart bunu da anca aysalın akıllısı yapar aysal biraz batırdı kulübü.

denizli korkak adamın tekidir bundan sonra takıma bir katkısı olamaz maçta bizi 9 kişi oynattı resmen eksik oynattı 2 haftadır çok güzel oynayan korayı kesti gecen ve ön liberoda iyi işler yapan chedjou yu defansa koydu selçuk oyun kurucu olarak tanımlanıyor ama sabrinin yaptıgını bile yapamadı donk tarihimizde atılan en büyük kazıktır selçuk ve donk artık s.g takımdan artık romaya 2 binden fazla taraftar geldi lazio seyircisinin sesi bizimkilerden daha az çıktı yazık valla yazık

denizli korkak adamın tekidir bundan sonra takıma bir katkısı olamaz maçta bizi 9 kişi oynattı resmen eksik oynattı 2 haftadır çok güzel oynayan korayı kesti gecen ve ön liberoda iyi işler yapan chedjou yu defansa koydu selçuk oyun kurucu olarak tanımlanıyor ama sabrinin yaptıgını bile yapamadı donk tarihimizde atılan en büyük kazıktır selçuk ve donk artık s.g takımdan artık romaya 2 binden fazla taraftar geldi lazio seyircisinin sesi bizimkilerden daha az çıktı yazık valla yazık
en çok üzüldüğüm o oldu susturdular lazioluları ama neye yarar bu ruh olduktan sonra

İhtiyar takımı güzel budadı.Resmen 2.lig seviyesine indik sayesinde istifa etsin bir an önce yoksa onun için hiç hayırlı günler gözükmüyor.

Geri
Üst Alt