Orçun Sözer
Büyük Kaptan
- 16 Haziran 2015
- 24.204
- 8.208
- 1.233
büyük revizyon yapmalı bu takımın yarısı değişmeli gönderilmeliler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sadece senın yenmene kalmıyor işte Adem o yılın birde fener antep maçı var. en çok bunlar konusulduğu için kimbilir arada daha neler var onlar arada kaçıyor. aziz, denizli'yi kovduktan sonra denizli'ye defalarca sordu o yıl takımı kim şampiyon yaptı sen mi ben mi çık bunu açıkla diye.bunu başkanı söylüyor açıklıyor.Dogru, salladik iste kafadan o BJK sampiyonlugunu, adamlarin sampiyonlugunun zaten bir önemi yok. Ha 2009, ha 2007
Tesvik primi olayi var, ama tesvik primi ödense de, olay senin yenmene kaliyor. Tesvik primi zaten, bir maci manipule ettigi icin degil, ligin gelecek yillarda irzina gecebilecegi icin, yasaktir. Sen takimlari alistirirsan hep o primlere, artik adamlar devamli bu tip önemli maclar öncesinde, sezonun sonlarina dogru, yedekleri ve alt yapi oyuncularini sürmeye baslar idmanlara mac öncesi. Yani artik iddiasiz takimlar oynamak icin para beklerler, rakiplerden. Ya tesvik var, yada oynatirim gencleri, gibi. Yani olay artik terse dönüyor, vermezsen parayi, takimlar maci resmen vermek ile tehdit edebiliyorlar.
Yoksa zaten her sporcunun görevi, her macta yüzde yüzünü vermektir, bunun disinda hersey, spor ahlakina terstir.
sadece senın yenmene kalmıyor işte Adem o yılın birde fener antep maçı var. en çok bunlar konusulduğu için kimbilir arada daha neler var onlar arada kaçıyor. aziz, denizli'yi kovduktan sonra denizli'ye defalarca sordu o yıl takımı kim şampiyon yaptı sen mi ben mi çık bunu açıkla diye.bunu başkanı söylüyor açıklıyor.
ha ben hocalığına bişey demiyorum insanlar belli bi jenerasyonun en iyi 3 hocası arasına koyuyor zaten devamlı ama 2001 deki başarısı bana göre şüpheli.
utanmadinmi bukadar paralari istemeye? birde aciklama yapiyordu kusura bakmayin cok heycanliyim diye, heralde heycanli olacaksin 1.5 yil icin net 4.5 milyon dollar kim verirdi bu saaten sonra bu tvlerde sürünen adama? görende yorumculuk yaptigi kanaldan yilda 2milyon aliyor sanir.
İletişim olarak Hamza'dan 100 kat iyi biri. Teknik,taktik işlerini bilmem ama medya ve taraftar ilişkisi olarak müthiş. Sinir edecek laflar yerine heyecanlandıracak,umutlandıracak sözler söyler.
Yetenek fukaralarını oynatmazsan alacağın para son kuruşuna kadar helal olsun.