büyük revizyon yapmalı bu takımın yarısı değişmeli gönderilmeliler

Dogru, salladik iste kafadan o BJK sampiyonlugunu, adamlarin sampiyonlugunun zaten bir önemi yok. Ha 2009, ha 2007

Tesvik primi olayi var, ama tesvik primi ödense de, olay senin yenmene kaliyor. Tesvik primi zaten, bir maci manipule ettigi icin degil, ligin gelecek yillarda irzina gecebilecegi icin, yasaktir. Sen takimlari alistirirsan hep o primlere, artik adamlar devamli bu tip önemli maclar öncesinde, sezonun sonlarina dogru, yedekleri ve alt yapi oyuncularini sürmeye baslar idmanlara mac öncesi. Yani artik iddiasiz takimlar oynamak icin para beklerler, rakiplerden. Ya tesvik var, yada oynatirim gencleri, gibi. Yani olay artik terse dönüyor, vermezsen parayi, takimlar maci resmen vermek ile tehdit edebiliyorlar.

Yoksa zaten her sporcunun görevi, her macta yüzde yüzünü vermektir, bunun disinda hersey, spor ahlakina terstir.
sadece senın yenmene kalmıyor işte Adem o yılın birde fener antep maçı var. en çok bunlar konusulduğu için kimbilir arada daha neler var onlar arada kaçıyor. aziz, denizli'yi kovduktan sonra denizli'ye defalarca sordu o yıl takımı kim şampiyon yaptı sen mi ben mi çık bunu açıkla diye.bunu başkanı söylüyor açıklıyor.

ha ben hocalığına bişey demiyorum insanlar belli bi jenerasyonun en iyi 3 hocası arasına koyuyor zaten devamlı ama 2001 deki başarısı bana göre şüpheli.

sadece senın yenmene kalmıyor işte Adem o yılın birde fener antep maçı var. en çok bunlar konusulduğu için kimbilir arada daha neler var onlar arada kaçıyor. aziz, denizli'yi kovduktan sonra denizli'ye defalarca sordu o yıl takımı kim şampiyon yaptı sen mi ben mi çık bunu açıkla diye.bunu başkanı söylüyor açıklıyor.

ha ben hocalığına bişey demiyorum insanlar belli bi jenerasyonun en iyi 3 hocası arasına koyuyor zaten devamlı ama 2001 deki başarısı bana göre şüpheli.

O konuya giriyorsan dogru, var onunla ilgili benim de bildigim bir kac sey var, ancak somut elinde olmadigi sürece, yorum yapmak zor. Yoksa Türkiye liginde bir cok sampiyonluk süphelidir.

evlatçılığa devam edeceğini pek sanmıyorum.zaten taraftar zoraki arkasında birde hamza'nın izinden giderse ligin 2. yarısını bile göremeyebilir.

İletişim olarak Hamza'dan 100 kat iyi biri. Teknik,taktik işlerini bilmem ama medya ve taraftar ilişkisi olarak müthiş. Sinir edecek laflar yerine heyecanlandıracak,umutlandıracak sözler söyler.

Profesyonel Futbol Takımımızın Teknik Direktörlüğü için, Şirketimiz ile Mustafa Denizli arasında 2015-2016 ve 2016-2017 futbol sezonları için toplam 4.500.000 USD,net bedel karşılığı anlaşmaya varılmıştır. Ayrıca,Teknik Direktöre, Takım Süper Lig'de 2015-2016 futbol sezonunda şampiyon olduğu taktirde net 500.000 USD ve 2016-2017 futbol sezonunda şampiyon olduğu taktirde net 400.000 USD prim ödenecektir. Teknik Direktöre Takımın UEFA Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi'nde çeyrek final ve üzerindeki turlarda oynayacağı her sezon için net 250.000 USD prim ödenecektir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

https://www.kap.gov.tr/bildirim-sorgulari/bildirim-detayi.aspx?id=484122

Bu herifi hiç bize yakistiramiyorum, günü kurtarmak için gelmis zaten.

1. Tanman / Defolup gitti
2. Hamzo / Defolup gitti

3. Tursun / ....Daha Gitmedi
4. Denizli / ....Yeni geldi

Ne zaman bir pislikten kurtulsak baska virüsler bilasiyor kulübe

Emeklilik parasını bize geçirip öyle gidecek.
Net :13.5 trilyon

Lanet gelsin yönetime.
Sıra sizde ÇAPSIZLAR!

herif 4.5 milyon euro alacakmis !!! çüüüüüssss yani !! Simdiden :

ISTIFA !!

utanmadinmi bukadar paralari istemeye? birde aciklama yapiyordu kusura bakmayin cok heycanliyim diye, heralde heycanli olacaksin 1.5 yil icin net 4.5 milyon dollar kim verirdi bu saaten sonra bu tvlerde sürünen adama? görende yorumculuk yaptigi kanaldan yilda 2milyon aliyor sanir.

utanmadinmi bukadar paralari istemeye? birde aciklama yapiyordu kusura bakmayin cok heycanliyim diye, heralde heycanli olacaksin 1.5 yil icin net 4.5 milyon dollar kim verirdi bu saaten sonra bu tvlerde sürünen adama? görende yorumculuk yaptigi kanaldan yilda 2milyon aliyor sanir.

Yok canım öyle olur mu? Adam risk almış, kelle koltukta gelmiş, o gelmese Galatasaray hocasız kalacakmış :)

Bunu iddia edip inananlar var.

İletişim olarak Hamza'dan 100 kat iyi biri. Teknik,taktik işlerini bilmem ama medya ve taraftar ilişkisi olarak müthiş. Sinir edecek laflar yerine heyecanlandıracak,umutlandıracak sözler söyler.

Moral hocasi lazimsa yanibasina Arif Erdem gelsin gaz vermede terime 10 Basar ama Denizli sakin ve agirbasli Belki bir iyi yönü bu olabilir ama cok gaz veremez biraz güven verir.

son vurgununu yaptı adam keske uzaktan falan akraba olsaydık ulan be

Bu herif güven vermiyor açikcasi bana, adam zaten bir sezon için gelmis ve 4.5 milyon parayi cebine indirip basip gidecek, kendiside yerli sevdalisidir zaten bosuna umutlanmayin (umut derken, tarak, lolcan, qral sevinmistir bu herifin gelisine)

BIZE ACILEN :

1. Vizyon sahibi olan ve avrupa kültürü almis bir BASKAN lazim

2. Yabanci bir Sportif Direktör

3. Yabanci bir Teknik Direktör

4. Bir plan/proje üretmek ve arkasinda durmamiz lazim !

Then, next shit

5. Yerli bos oyuncular sutlamak (Tarak, jem paul karakomisyon, kanser umut, sarbi, bilal, qral, lolcan bye bye ). Kaliteli olan yerlileri daha düsük ücretler önermek, istemiyorsalar onlarada bye bye Tschüsss

6. Yabanci genç oyuncu almak, egitmek ve yetistirmek.
.
.
.
7. Sonra ayaklarimizi uzattip ve adam akilli bir FUTBOL maçi izlemek.

Bu pazarlığı yapan yönetimin bu parayı vereceğini sanmam.Denizli'nin kendisi istemiş demek.Ne gerek vardı hoca bu kadar garanti para almaya?Hadi primler neyse de.Kime sırtımızı dayasak ölüyor.

Hocam şu takımı şu çöplerden temizle , ayağı kaldır aldığın paraların hepsi son kuruşuna kadar helal olsun.

Ama Allah aşkına bizi şu bal ligi topçulardan kurtlar....

Artık o kadar gına geldi. Sende bunları yapacak egoda var , lobide var. Burak, Umut gibi şerefsizleri gönder

Son düzenleme:
Yetenek fukaralarını oynatmazsan alacağın para son kuruşuna kadar helal olsun.

Geri
Üst Alt