AÇIKLAMA:
[TABLE="width: 100%"]
[TR]
[TD]Galatasaray Futbol A Takımı Teknik Direktörlüğü konusunda Mustafa Denizli ile resmi görüşmelere başlanmış olup kendisiyle prensipte anlaşmaya varılmıştır.
Kamuoyu gelişmelerden haberdar edilecektir.
Saygıyla duyurulur.
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

https://www.kap.gov.tr/bildirim-sorgulari/bildirim-detayi.aspx?id=483254

Mustafa hoca ya korkak diyenler geçmişe bir baksın. Türk futboluna avrupada başarılı olunabileceğini gösteren adamdır.

Son düzenleme:
Hiç ama hiç istemedim kendisini. Ama başımıza geldiyse desteklemekten başka çare yok. Evlatçılık yapmasın,hakedene forma versin,transfer döneminde mantıklı adamlar alsınlar,hücum futbolu oynatsın başka bişey istemiyorum kendisinden.

Takıma güvenmediğide apaçık belli. 6 yemiş takımı Mancini alıp çıkarmıştı Juve karşısına kendince bi felsefe yapmıştı ve kısmende işe yaramıştı o işe yarayan felsefe o sene bizi gruptan çıkardı. Denizli şuan 0-1 yenik başladı gözümde daha ilk günden..

bu sene ligi alacagiz eze eze fark bekliyorum

zuurt kupasini

ligi 82 puan ile champ

ve uefa kupasi ile kapatacagiz

sezona iyi baslayacagiz sonra biraz bocalayacagiz

ondan sonra tam gaz kupalara

denizli tam bir efsane olacak bu kulüpte

öyle böyle degil

birlikte cok gulup agliyacagiz

adama resmen tapacagiz

millet bize gipta ile bakacak

bu mesajimi unutmayin ;)

ORJINAL OL

kolpa yapma

bu sene ligi alacagiz eze eze fark bekliyorum

zuurt kupasini

ligi 82 puan ile champ

ve uefa kupasi ile kapatacagiz

sezona iyi baslayacagiz sonra biraz bocalayacagiz

ondan sonra tam gaz kupalara

denizli tam bir efsane olacak bu kulüpte

öyle böyle degil

birlikte cok gulup agliyacagiz

adama resmen tapacagiz

millet bize gipta ile bakacak

bu mesajimi unutmayin ;)

yalniz beyler dalga geciyorsunuz ioyi hosda

simdi birde gercekler

sampiyon oldu tutan 1
kupa aldik tutan 2
puani neredeyse tutturmusum tutan 3
biraz bocalayip sonra tam gaz kupalara tutan 4

tutmayan

pran yerine hamza 1
uefayi almadik 2

4-2 kehanetim tutmus karsim

İzmir'in dağlarında çiçekler açar. Yaşa Mustafa Denizli çok yaşa. Adın yazılacak Arena'ya.

Bu tezahurat'la beraber tarih yazar ve galatasaray kariyerinde eksik olan avrupa kupasini kazanir insallah

Mustafa Denizli: "Sinan Gümüş'ü gözüm kapalı kadroya koyabilirim." 19 Eylül 2015

Hadi bakalım görecez

Bak Hamza'nın sonunu gördün. Sen bari yerli yalakalığı yapma da formayı hak edene ver. Hayırlı olsun.

Sonu yakın

Sent from my iPhone using Tapatalk

basin toplantisinda Galatasaray lilar nasil bir hava bekliyorsa o hava yi yakalariz dedi son soz olarak hadi bakalim gorucez :)

Champions League ‏@ChampionsLeague 51 sn.51 saniye önce
Mustafa Denizli: " If I am going to risk my reputation, it could only be for Galatasaray." #UCL

Daum pismanligim bitmez tükenmez, vah vah. Kokayi cekip, oyuncular ile birlikte cam kiriklarin üzerinden yürüzecekti ne güzel :(

Sportbild.de_.jpg

Geri
Üst Alt