Bu Mustafa Denizli'nin gelme amacı bu seneyi kurtarmak değil miydi?Hatta bazı renktaşlarımız Denizli gelirse kesin şampiyonuz diyorlardı sanki garantiymiş gibi.Son yıllarda İran,Azerbaycan gibi ülkerde çalışmış bir adamı koskoca Galatasaray'ın başına getirirsen olacağı buydu.Umarım sezon sonu yollar ayrılır.

aynen ha

nerde o denizliciler

biz iran takımı değil burası dediğimizde köpürüyorlardı

Ulkeyi taniyan hoca :D asfsgdgsd umarim bu sehir efsanesi rafa kalkmistir.

Edit: ulkeyi taniyan futbolcularda var oh oh kremasi olmus resmen.

Son düzenleme:
Dalları budayacam dedi ama budamayı bırak dallara kök saldırdı. Kendi kendiyle çelişti söylediği tüm lafları yuttu. Ve o çok güvendiği sabri, balta,semih,olcan,burak, umut gibi yerliler onunda sonunu getirdi.

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

images

Bu Mustafa Denizli'nin gelme amacı bu seneyi kurtarmak değil miydi?Hatta bazı renktaşlarımız Denizli gelirse kesin şampiyonuz diyorlardı sanki garantiymiş gibi.Son yıllarda İran,Azerbaycan gibi ülkerde çalışmış bir adamı koskoca Galatasaray'ın başına getirirsen olacağı buydu.Umarım sezon sonu yollar ayrılır.

Aynen öyleydi. Forumun tamamına yakın kısmı göbek atıyordu Hamza gidip bu geldiğinde. Şampiyonluk şarkıları söylüyorlardı. :) Yamuldular ama öyle pişkinlerki, fark etmez. Küfüre devam ederler.

Aynen öyleydi. Forumun tamamına yakın kısmı göbek atıyordu Hamza gidip bu geldiğinde. Şampiyonluk şarkıları söylüyorlardı. :) Yamuldular ama öyle pişkinlerki, fark etmez. Küfüre devam ederler.
Hamza döneminde puan farkı daha az olsa da bence çok da değişen bir şey olmazdı.Ayrıca Hamza'nın takım planlaması ve sezon başındaki kondisyon yüklemesi ise berbattı.Hamza'nın ayrılması doğruydu ama yerine Denizli'nin gelmesi yanlıştı.Alman ekolünden bir hoca ile anlaşışması gerekiyordu.

Ne mal olduğu ŞL'de Atletico maçında takımın başında çıkmadığından belliydi.

Tekrar yaziyorum savunulacak tek bir tarafi yok. Derhal istifa etmesi gerekiyor.

Geldigi gunden bu yana tarihin en kotu futbol oynatan hocasi olabilir.
Ben Galatasaray'i hic bir hoca zamaninda bu kadar aciz caresiz gormedim.

Ancak CL macina cikmaya korkan bir adamin istifa edecek kadar onurlu ve serefli oldugunu sanmiyorum.

Geldigi gunden bu yana deplasmanda mac kazanamadik herhalde.

Ben yeni gelecegi olan yabanci hoca gelsin dedim bu sene alişsin. seneye neyin ne oldugunu bilsin dedim. Biri atladi Denizli ligi biliyor diye. Şu ligi biliyor lafini söyleyenin agzina kürekle vurmak lazim.

bu sene ligi alacagiz eze eze fark bekliyorum

zuurt kupasini

ligi 82 puan ile champ

ve uefa kupasi ile kapatacagiz

sezona iyi baslayacagiz sonra biraz bocalayacagiz

ondan sonra tam gaz kupalara

denizli tam bir efsane olacak bu kulüpte

öyle böyle degil

birlikte cok gulup agliyacagiz

adama resmen tapacagiz

millet bize gipta ile bakacak

bu mesajimi unutmayin ;)

Ulan en son bunu Prandelli için söylemiştin. Sen antrenör topicine girme aydin:asd22:

Hamza döneminde puan farkı daha az olsa da bence çok da değişen bir şey olmazdı.Ayrıca Hamza'nın takım planlaması ve sezon başındaki kondisyon yüklemesi ise berbattı.Hamza'nın ayrılması doğruydu ama yerine Denizli'nin gelmesi yanlıştı.Alman ekolünden bir hoca ile anlaşışması gerekiyordu.

Sence öyle. Bence değil...Alman bir hoca gelseydi, Türk futbolunu tanıyana kadar sezon biterdi. O şimdi yapılabilir artık. Çünkü iddiamız kalmadı. Ama cesaret edemezler.
Denizli bu seneyi kurtarmak için geldi. Kimse masal anlatmasın.

Bu seneyi Hamza ile götürmek gerekiyordu. Sezon sonunda ne yapılacaksa yapılırdı. Yangından mal kaçırır gibi değiştirdiler.

"Ligi tanıyan teknik adam gelsin, yabancılar ligi tanıyana kadar lig elimizden gitmiş olur"

Böyle düşünen üstatlarımızı bir kez daha sevgiyle yad etmiş olalım.

Geri
Üst Alt