Umut-Donk takasına izin verse hem +1.5 milyon eurodan hemde yarım dönemlik maaşı olan 1 milyon eurodan kurtulacaktık.

Bu HAİN BUNAK buna engel olarak komisyoncu bir maratoncu olduğunu kanıtlamıştır.
Evlatlarından çıksın o paralar. Yemediysen de böyle bir fırsatı teptiğin,Galatasaray'a zarar verdiğin için gene senden çıksın o paralar.

Terim, Mancini, Prandelli, Hamza, Denizli

Son 5 hocalar. Bunlarin icinde en kötüsü Denizli.

Bu adam da zerre zeka yok.

SM-G531F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Benim için dönüm noktası odur ya bakalım Denizli biricik sevgilisini oynatacak mı yoksa olması gerekeni yapıp yedek mi oturtacak.
Şayet oynarsa çok büyük küfürler yer.

Objektif olarak bakarsak Hamza'nın bile gerisinde kalmış teknik adamdır. Yaptığı saçma sapan tercihlerle en az Hamza kadar bizi şampiyonluktan koparmıştır.
Bknz: Hakan Balta'nın bir çok kez anlamsız şekilde sol bek oynaması
Bknz: Tarık'ın sağ bek oynaması
Bknz: Semih'in bok gibi oynamasına karşın her maç kupa lig avrupa ayrımı olmadan ilk 11 oynaması
Bknz: İyi kötü elinde Bilal varken anlamsız şekilde oranın oyunları olmayan Jose,Emre gibi adamları denemesi
Bknz: Ortasaha can çekişirken onu Donk gibi bir hamleyle çözmek istemesi
Bknz: Yasin ısrarı
Bknz: Oyuna müdehalelerinde geç kalışı hatta bazen yaşından olsa gerek değişiklik hakkının olduğunu unutması
Bknz: Hamza'nın yaptığı yanlışı kendisinin de ısrarla devam ettirişi sırf Yasin için Podolski'yi istememesine rağmen sağ kanatta kullanışı
Bknz: Takımı budayacam deyip takıma elini sürmemesi

Uzaaar gider bu liste.

Ayrıca Hamza iti varken bile olan kadroya rağmen deli gibi pozisyonlara giriyorduk Denizli ile buda gitti.

Daha bu listeye çok madde ekleyecez gibi.

Ulan Hamza denen ırkçıyı bile aratır oldun Denizli.
Şimdi de 24 yaşındaki adamdan kanat yaratma derdine girişmiş. Linnes'i farklı kılan geriden çıkması be adam oynatsana yerinde.
Takımı budayacağım dediğin adamlar tek tek kendi mevkilerinde oynarken yeni gelen adamı bu maçta da 10 numara oynatmaya kalkıyorsun.
Umut'u Kasımpaşaya yollasan düz hesap 7 trilyon kara geçecektik. Yollatmadın.
Kendini bu kulübün efsanesi sanıyorsun taraftara trip atmaya falan kalkıyorsun.
Burak'ı satmak istemiyorsun. İki Beşiktaş'lı takımın anasını bellemeye and içmişsiniz.

Eğer Burak'ı yollamazsan seni de Hamza gibi kovarız Burak'ı kovacak hocayı da zorla alırız.

sinani oynat su forvette kanser etme bizi umut Burak ikilisiyle.
Linnesi de bek diye aldik on numarada oynuyor kastamonu maçı ne iş?

XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Lig maçında yine ihtiyarları oynatır. Şu budamayı yapabilseydi osmanlıyı rahat yenerdi bu takım ne varda hep aynı mokları oynatıyor sanki.

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Linnes, Emre, Jose ve Carole ile takim farkli oluyor.

Ama bu ihtiyar tabi yine evlad statüsünde olan Balta, Sabri ve Selcuk ile oynar. Sonra da vay efendim niye kötü futbol oynuyoruz.

Normal bir teknik adam olsa Yasin'i kadro dışı bırakırdı.

Bakalım bu ne yapacak ?
Hamza bile daha otoriterdi takımda. Dede paramı alıyım kimse bana bende kimseye karışmayım modunda.

Bir de gelirken kariyerini bizim için tehlikeye attığını söylüyordu.

Lan senin kariyerin ney?! Çıkmış car car konuşuyor.

Ulan söyleyecek söz bulamıyorum.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Harbi leş bir td çıktı bu...

Bunu ft ile kıyaslamak , futbol adına ihanettir

Bugün oyunu iyi okudu. Satranç gibi oynadı. Gerekli değişiklikleri yapıp maçı aldı. Helal oldun.

Bir de gelirken kariyerini bizim için tehlikeye attığını söylüyordu.

Lan senin kariyerin ney?! G.tünün kılları kadayıf olmuş hala çıkmış car car konuşuyor.

Ulan söyleyecek söz bulamıyorum.

Kariyeri maraton programı.
Maraton programında kalmak için Şansal'ı bi güzel yalamıştı. Burda da kalmak için Burak'ı falan yalıyor. Hiç bi futbolcuya rahatımı bozmasınlar diye dokunamıyor.

55ea3947f018fbb8f8726176

Tez zamanda defolacaksın inşallah.
Hamza bile bundan daha otoriterdi. Nefretim oldu.

Geri
Üst Alt