Gelen her hoca yerlilerin kucağına atlıyo son kurban denizli oldu gelmiş 150 yaşına yaptığına bak hele ayıp ulan ayıp kessen sabriyi , burakı , umutu taraftar arkanda olucaktı kimse yıkamazdı seni şimdi her an tekmeyi yiyecek durumdasın.

Sevin sevmeyin ama Fatih Terim harici tum yerli hocalar coptur.

Lucien Favre diye kicimizi basimizi yirttik ama nafile. Yine evlat sevici geldi...

Allah belamizi vermis anasini satayim.

KESKE LUCIEN FAVRE GELSEYDI !

Bütün yaz buralarda yirtindik, öldük bittik bu adami getirelim diye, SISTEM, DISIPLIN kursun diye...Bizim herifler gidip yerli yasli TD getirdiler 90'larin futbolunu oynayalim diye offf

i

ah ahhhh

efsane olurdu. Ucuza cok iyi scout transferleri yaptirirdi ama Dursun genc yoneticileri degil dinozorlari dinledi...

Futbolu geniş alanda oynayan, orta sahanın önemini bilmeyen teknik adam.
Nitekim Galatasaray'ın en büyük ihtiyacı iki tane dinamik ve defansif yönü güçlü orta alan oyuncusuyken ısrarla transfer komitesini Kapustka, Benitez gibi adamların peşinden koşturuyor. Denizli'nin eline Barcelona kadrosunu verin, bu günkü futbolu oynatır. Sadece oyuncular daha iyi olduğundan az yerler, çok atarlar. Ama neticede iyi takım olmazlar.

Denizli'yi daha iyi tanıyın diye söylüyorum.
Galatasaray'ın UEFA Kupasını kazandığı sezon müthiş bir kadro, müthiş bir uyum vardı. Denizli de milli takımın başındaydı. O dönem Fenerbahçe'ye göz kırpıyordu. Ne yaptı peki?
Sağ kanatta Okan Buruk'u kesin Tayfun'u oynattı.
Ön liberoda Suat Kaya'yı kesip Ogün'ü oynattı.
Sol bekde Hakan Ünsal'ı kesip Abdullah'ı oynattı
Sağ bekde Ümit veya Fatih'i tercih etmeyip İlker'i oynattı
Defansta Emre Aşık'ı değil kariyeri düşüşte Alpay Özalan'ı oynattı.

Oysa sahaya şu kadroyu çıkarabilirdi.
Rüştü - Hakan, Emre, Bülent, Ümit - Okan, Suat, Emre, Sergen - Hakan, Arif

Bu kadro 2000 Avrupa Futbol Şampiyonası'nı kazanırdı.
Elinde de daha Hasan Şaş gibi acaip yetenekli adamlar vardı.

Dikkat çekici olansa Galatasaray'ın oturmuş, önüne geleni yamultan kadrosundan kesip yerine koyduğu adamların tamamının Fenerbahçe oyuncusu olmasıydı.
Ve neticede Fenerbahçe teknik direktörlüğünü de kaptı.

Denizli sinsidir. Teknik direktörlüğü kötüdür.
Büyük komisyoncu olduğunu futbol camiasında bilmeyen yoktur.

En son Hıncal Uluç bunun maskesini düşürmüştü.
Bizde sanıyorum Stockholm kompleksi var. Galatasaray'ın kuyusunu kazan ne kadar adam varsa hepsine ekmek yediriyoruz.

Ayrıca kariyeri boyunca saçma sapan tercihleri olmuştur. Olmayacak adamları olmayacak mevkilerde oynatır.
Hatalarında ısrarcıdır. Sezon ilerledikçe görücez. Puan kayıpları Denizli'nin daha da gerilmesine yol açacak. Şimdi yaptığı acaipliklerin üzerine koyarak devam edecek.

Teknik adam konusunda yapılabilecek en kötü tercihdi.
Tam da Özbek kardeşlere göre bir iş...

Eline saglik. Aynen.

Hamzayi yollayip yapilandirmaci bir TD alinip kadro revizyonu yapipmaliydi.

MD artik Hamzadan bile dusuk seviyede bir TD . Top rakipteyken alan daraltma veya hucumda cogalma gibi gunumuz futbolu ile ilgili hic bir plani yok. 6 yildir 3.sinif takimlardan bile sene bitmeden kovulan biri simdi odul olarak GS in basinda!!

Eh dursun ozbek bile basimiza baskan olursa MD de TD olur!! Oyle basa boyle tarak iste!!

Son düzenleme:
Futbolu geniş alanda oynayan, orta sahanın önemini bilmeyen teknik adam.
Nitekim Galatasaray'ın en büyük ihtiyacı iki tane dinamik ve defansif yönü güçlü orta alan oyuncusuyken ısrarla transfer komitesini Kapustka, Benitez gibi adamların peşinden koşturuyor. Denizli'nin eline Barcelona kadrosunu verin, bu günkü futbolu oynatır. Sadece oyuncular daha iyi olduğundan az yerler, çok atarlar. Ama neticede iyi takım olmazlar.

Denizli'yi daha iyi tanıyın diye söylüyorum.
Galatasaray'ın UEFA Kupasını kazandığı sezon müthiş bir kadro, müthiş bir uyum vardı. Denizli de milli takımın başındaydı. O dönem Fenerbahçe'ye göz kırpıyordu. Ne yaptı peki?
Sağ kanatta Okan Buruk'u kesin Tayfun'u oynattı.
Ön liberoda Suat Kaya'yı kesip Ogün'ü oynattı.
Sol bekde Hakan Ünsal'ı kesip Abdullah'ı oynattı
Sağ bekde Ümit veya Fatih'i tercih etmeyip İlker'i oynattı
Defansta Emre Aşık'ı değil kariyeri düşüşte Alpay Özalan'ı oynattı.

Oysa sahaya şu kadroyu çıkarabilirdi.
Rüştü - Hakan, Emre, Bülent, Ümit - Okan, Suat, Emre, Sergen - Hakan, Arif

Bu kadro 2000 Avrupa Futbol Şampiyonası'nı kazanırdı.
Elinde de daha Hasan Şaş gibi acaip yetenekli adamlar vardı.

Dikkat çekici olansa Galatasaray'ın oturmuş, önüne geleni yamultan kadrosundan kesip yerine koyduğu adamların tamamının Fenerbahçe oyuncusu olmasıydı.
Ve neticede Fenerbahçe teknik direktörlüğünü de kaptı.

Denizli sinsidir. Teknik direktörlüğü kötüdür.
Büyük komisyoncu olduğunu futbol camiasında bilmeyen yoktur.

En son Hıncal Uluç bunun maskesini düşürmüştü.
Bizde sanıyorum Stockholm kompleksi var. Galatasaray'ın kuyusunu kazan ne kadar adam varsa hepsine ekmek yediriyoruz.

Ayrıca kariyeri boyunca saçma sapan tercihleri olmuştur. Olmayacak adamları olmayacak mevkilerde oynatır.
Hatalarında ısrarcıdır. Sezon ilerledikçe görücez. Puan kayıpları Denizli'nin daha da gerilmesine yol açacak. Şimdi yaptığı acaipliklerin üzerine koyarak devam edecek.

Teknik adam konusunda yapılabilecek en kötü tercihdi.
Tam da Özbek kardeşlere göre bir iş...
Aydinlattigin icin elerine saglik hocam.

Aynen oyle olmus. Yasimizdan dolayi bu tur seyleri hatirlamiyorum. Maalesef konusmalarina azda olsa kandim :(

Buyu hayal kirikligi oldu benim icin. Mesela senin bu yazdiklarini bilseydim bastan "cop" gozuyle bakardim bu serefsize.

Ah ulan ahhh ben buralarda favre diye yirtinirken bazilari yerli hoca ligi tanir gibi laflar ediyordu. Artik yerli hoca avantaji diye birsey kalmadi. Anadolu takimlarinda bile bizden daha cok yabanci ile oynayan var. Turk futbolunun bu kadar kotu olmasi yerli hocalarinda buyuk katkisi var. Ne oyuncu yetistirirler, ne taktik bilirler , ne dik durus sergilerler...

Yilmaz Vural bile gecenlerde fenere bi domalmadigi kaldi. Niye?
Olurda Vitor kovulursa beni belki alirlar diye yalakalik yapiyor. Cidden rezillik...

Son düzenleme:
Hamza bu bunak paragöz ihtiyardan daha iyiydi. En azından dürüsttü herif, yönü belliydi. Evlatlarına toz kondurmaz, transfer istemez, kendi yönetebileceği oyuncularla çalışmak ister ama tüm bu saçmalıklarına rağmen topçularından azami verimi de alırdı.

Futbol olarak Hamza döneminden çok çok gerilere gittiğimizin herkes farkındadır bence bu tartışılacak bir husus bile değil. Hele hele geçen sezon öyle maçlar vardı ki şahsen ben izlerken acaip keyif alıyordum hücum anlamında.

Bu dengesiz bunak paragöz ihtiyar ise hem takımdan memnun değilim diyor, hem takımın içine eden ve tonla para alan adamları ısrarla takımda tutuyor hem en amaçsız maçta bile bir tane paf takımdan oyuncu çıkarıp para yok bari biz kendi içimizden bir genci takıma kazandıralım demiyor hemde futbolculardan verim alamıyor. Be hey densiz o zaman ne durursun başarısız olduğun ortada, aldığın takımı gün be gün daha da gerilere götürdüğün, dediklerinin hiçbirini yapmadığın halde daha ne durursun. Yaptırmadılar da duruyorsan kalıbından yaşından utan, oturup karşılıklı anlaşıp yola bu şekilde koyulmaya beraber karar verdiyseniz takımı Hamza'dan daha beter hale getirdiğin için hocalığından utan ve secter git.

En başından beri şu çapsızın gelmesini hiç istemiyordum, bir de buna futbol üstadı ayakları çekiyorlar ya kendini bir b.k sanıyor. Gören de Premier Lig'de takım çalıştırmış sanır. Gitsin İran ligin de kümede kalma savaşı veren bir takımı çalıştırsın, Galatasaray gibi hedefi hem kendi liginde hem Avrupa'da başarı olan bir kulübe ne zeka seviyesi yeter ne futbol dehası ne de vizyonu.

Son düzenleme:
BU mustafa denizli,hamza gibi adamlar dahs doğrusu yerli antrenörler,yerli futbolcular,yöneticiler ve bunların dostları yazarlar kendilerine o kadar güzel bir dünya kurmuşlar ki...Bu dünyanın içinde bulunan herkes kıral onlara göre...Mustafa denizli bir dahi,umut savaşçı,burak dünya çapında santrafor,selçuk barcelonada bile oynar,sabrinin kymeti bilinmez bunlara göre..

İşte tam bu yüzden mustafa denizli,hamza gibi adamlar da bunları koruyarak,gitmelerini engelleyerek ciddi ciddi çok önemli bir iş yaptıklarını zannediyorlar.Denizli de burakın gitmesini engelleyerek dünya çapında bir forvetin takımda kaldığını zannediyor.Adam eleştiri yerine övgü bekliyor aslında.

yıllardır bunu anlatmaya çalışıyorum
futbolun içindekilerin yönetici futbolcu medya antrenör menejer dahil yüze 95 i böyle
bu da futbolun gelişmesini engelliyor
kendilerine ait bir dünyaları var
kafayı kaldırıp bir sağa sola bakmıyorlar

Sonun başlangıcı ne zamandı bilmiyorum ama dibe iyice yaklaştık ve başımızda bu adam var.

Zaman; 80ler-90lar, paranın futbolun içine bu kadar sızmadığı, vefalı futbolcuların "boş sözleşmeye" imza attığı zamanlar olsa belki bu adamla bu bataktan çıkabilirdik diyeceğim ama imkansız görünüyor.

Bu takım o çıkışı seninle yaşamayacak Denizli dede, ama senden sonra gelenlerden biriyle Anka Kuşu gibi uyanacaktır bu şanlı kulüp.

91-92 sezonu takım fena değil takım coşkulu ama üretkenlik yok neredeyse bazı maçlarda pozisyona bile giremiyoruz denizli tam iki ay oyuncu deniyor biri geliyor biri gidiyor hazırlık maçlarında deniyor en sonunda meşhur iorfa yı alıyor
alıyorda oynatmıyor neyse sezonun son maçında paftan 3-4 oyuncu oynatıyor bunlardan biri okan buruk harika oynuyor ve iki gol atıyor farklı bir oyuncu olduğu belli basın denizli yi biraz sıkıştırıyor ve denizli cevap veriyor
okan ı biliyordum ama yaşı küçük olduğu için oynatmıyordum
yıl 1992 okan 19 yaşında
ve harıl harıl golcü aradığımız dönemde alt yapı da 18 yaşında papen llakaplı mustafa kocabey var
işte denizli budur

Ligi çok iyi tanıyor dimi. Ne demekse o tanımak..

İstikrara ihtiyacı olan takımı yapboz gibi kurmaya devam ediyor

Gene sana bela okuyarak uyandim.
Cok acayip kufurler ediyorum. Burusuk suratli futbol cahili seni.

Geldiğinden beri Hamza dönemine göre ne değişti yani ne daha iyi oldu. Bence kocaman bir sıfır. Yani hiç birşey.

Hatta daha da geriye gittik, bazıları Hamza'ya özlem duymaya bile başlamış.
Hamzayı övmek gibi olmasın ama 3 kupalı hıyar varken en azından çok pozisyona giriyorduk tabi öndeki kazmalar yararlanamıyordu, orada bile geriye gittik.

Budama yapacağım dedi daha bir tane bile futbolcu ayrılmadı takımdan. Tabi tek suç Denizli de mi? Elbette değil, beceriksiz başkan bozuntusu ve onun beceriksiz ekibi de var işin içinde.

Ama ortada birşey var o da aldığı çuval çuval parayı hayatta hak etmiyor!

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Son düzenleme:
Bakalim Denizli efendi adam misin degilmisin bügün belli olacak, yanlis hatirlamiyorsam bir basin ackilamasi yapacakti . Eger adamsan yönetimi yerden yere vurur ve istifani basarsin, yok dinin imanin para olduysa ve yola devam dersen ozaman da bu yönetimi bir daha kendinde elestirmeye hak görme

Bu dede gidene kadar Gağassaraylılık gömleğimi çıkarıyorum, rezalet 4-5-1'ini de alıp kulübü terk etmesini diliyorum. Hamza ve 4-2-3-1'i çok daha verimli idi, takımın maksimumunu ortaya çıkarıyordu en azından bu dede ve 67 yılından kalma 4-5-1'i Sneijder'in sol iç oynayarak verimli olmasını bekliyor...

Alzheimer Denizli yanina göya yardimci alacakti genc ve futbolu yeni birakmis birisini ....o bile yalan oldu yardimci bile alamadi yanina sezon bitse de gitse akbabalar !

Geri
Üst Alt