5 milyon cebe indirirmiş. Şuna bak. Yüzüne söyle istersen bu lafları. Terbiyesizliğin haddi hesabı yok.

Vallahi de söylerim billahi de söylerim.

JPK transferi mantıklı temiz transfer m diyorsun?

Sabri'nin söleşmesi temiz mi uzatıldı diyorsun? Umut'un sözleşmesi temiz mi uzatıldı?

Asıl terbiyesiz Hamza ve utanmadan o ırkçı, yüzdeciyi savunanlar. Bursa'yı tutun gidin. Düşürecek o takımı da.

Bu hocanin ne sistemle oynattigini birileri soylesin.Ulan defans desem gol yiyorsun huum desem bir tane sutun yok Hucumda cogalma yok.Ne sistemi oynatiyorsun lan dede.

Vallahi de söylerim billahi de söylerim.

JPK transferi mantıklı temiz transfer m diyorsun?

Sabri'nin söleşmesi temiz mi uzatıldı diyorsun? Umut'un sözleşmesi temiz mi uzatıldı?

Asıl terbiyesiz Hamza ve utanmadan o ırkçı, yüzdeciyi savunanlar. Bursa'yı tutun gidin. Düşürecek o takımı da.

İspat edemeyeceğin şeyleri işkembeden sallıyorsun. Futbol bilgin sıfır olmasa bu yollara başvurmazsın....Erkek adam çamur atmaya kalkışmaz.

Sana 3 kupa getiren kadroyu imPARAtor küme düşürürdü.

274026.jpg

Istifa etmek aklinin ucunda yok sanirim.

Hala kadronun kotulugune laf ediyor. Ulan herif olan kadronun anasini aglatiyon ahlaksiz.

Moderatör tarafında düzenlendi:
İspat edemeyeceğin şeyleri işkembeden sallıyorsun. Futbol bilgin sıfır olmasa bu yollara başvurmazsın....Erkek adam çamur atmaya kalkışmaz.

Sana 3 kupa getiren kadroyu imPARAtor küme düşürürdü.

Tezata bakarmısınız? Adam 3 kupayla Hamza'nın yaşı kadar kupa almış adama laf atıyor :)

Hayır Terim'i savunmak istemem de çapsızın biri için herkesi küçümseyerek komik duruma düüşüyorsunuz. Terim öyle ya da böyle UEFA, 6 şampyionluk, Milan hocalığı Avrupa 4.lüğü filan yaşamış adam.

Hamza bundan sonra hayatında bir daha Başakşehir dışında İstanbul'da takım çalıştırabilecek mi?

Herşeyden öte Terim bu Hamza'yı yanına emir eri yapmasa milli takımda, Albayrak ile filan kulis yapmasa bu ırkçının Galatasaray'da ne işi var yahu?

3 kupaymis..

Lanet olsun o 3 kupaya da, Hamzaya da, o hain herifi hala savunanlara da.

Tezata bakarmısınız? Adam 3 kupayla Hamza'nın yaşı kadar kupa almış adama laf atıyor :)

Hayır Terim'i savunmak istemem de çapsızın biri için herkesi küçümseyerek komik duruma düüşüyorsunuz. Terim öyle ya da böyle UEFA, 6 şampyionluk, Milan hocalığı Avrupa 4.lüğü filan yaşamış adam.

Hamza bundan sonra hayatında bir daha Başakşehir dışında İstanbul'da takım çalıştırabilecek mi?

Herşeyden öte Terim bu Hamza'yı yanına emir eri yapmasa milli takımda, Albayrak ile filan kulis yapmasa bu ırkçının Galatasaray'da ne işi var yahu?

Ben sana erkek adam çamur atmaya kalkmaz diyorum sen bana Terim masalı anlatıyorsun.

Hamza'yı savunan zat, neyini savunuyor acaba.. Hani Hamza gitmese Denizli gelmezdi dese. Belki felsefik yaklaşıyor derim ama öyle felsefenin ben Schopenhauer'unu yerim..

Ben sana erkek adam çamur atmaya kalkmaz diyorum sen bana Terim masalı anlatıyorsun.

Sen de bana cevap ver azıcık namusu, onuru, futbol bilgisi, Galatasaray sevgisi olan adam Maxi yerine Sabri, Gomez yerine Umut, Konopylanka ve Kalinic yerine Yasin Burak'ı terzih eder mi?, JPK gibi bir adamı aldırır mı?

Bunların ırkçılık ve yüzdecilikle alakası yoksa neyle açıklıyorsun?

Geri
Üst Alt