Ben burada Hamza'yı çok savundum çok savundum ama yaptığı/yaptırmadığı transferlerle, oynattığı futbolla gitmeyi çoktan hak etmişti. Bu çok net.

Amma velakin gene söyledik yerine gelecek adam Mustafa Denizli olmamalıydı. Adam Hamza'dan çok daha kötü ki bu da çok et maalesef. Yönetimin eline tarihi fırsat geçmişti. Yapacakları iş genç gelecek vadeden gençlere önem veren devrimci bir teknik adam getirmekti. Gittiler dinozora sarıldılar. Amaç günü kurtarmaktı gelecek de gitti.

Bu noktadan sonra ben uzun yıllar şampiyon olamayacağımızı düşünüyorum maalesef..

kotu gidisatin sebebi olarak burakin gidisini gosteriyor bunak. sanki ondan önce mac basi 4-5 tane gol atiyorduk

mıstık hasta olmuş burnunu çekiyor laf ebeliğine devam.

istifa seslerini sallamıyom, ben paraya bakarım dedi an itibariyle

:asd2: Yaw bu herif muhtemelen "şu Donk'u çıkarayım da Bilal'i alayım" diye düşünüyodur, oyun durana kadar unutuyodur :asd2:

fatih terim haricinde bu takıma yerli bir teknik adam gelmesin artık.olmuyor

Mustafa Denizli: "Kadroda revizyon yapmak istiyorduk, yapamadık. Elde olanı da kaybettik."

adamda biraz onur olsa istifa eder, ama para pesinde. 2-3 million dollar tazminat indirecek cebine denizli. bi macini olamadiniz

Bir teknik adamın karşılaşabileceği en önemli zorluklarla mücadele ediyormuş... Sanki hatrımız için çalışıyor.

GS teknik direktörlüğü bir teknik direktörün görebileceği en önemli yerlerden biridir. Senin yerinde olmak isteyip bu takımı daha iyi oynatacak birçok teknik adam var.

Donk'a 2.5 milyon verdireceğine 1-2 tane iyi oyuncu alsaydın o zorlukları yaşamazdın.

Sen de bana cevap ver azıcık namusu, onuru, futbol bilgisi, Galatasaray sevgisi olan adam Maxi yerine Sabri, Gomez yerine Umut, Konopylanka ve Kalinic yerine Yasin Burak'ı terzih eder mi?, JPK gibi bir adamı aldırır mı?

Bunların ırkçılık ve yüzdecilikle alakası yoksa neyle açıklıyorsun?

Bu ne saçmalık? Bunun namusla onurla ne ilgisi var? Hamza ya vermişler 4-5 milyon bütçe. 2.5 zaten Podolski ye gitmiş. Geri kalanınla ne alacaksın? Senin hayran olduğun futbolculara Hamza da hayran olmak zorunda mı? Mantığa bak....Sen onu beğenirsin ben başkasını beğenirim.

Hep söylüyorum, taraftar futboldan anlamaz. Dursun taraftarı dinledi. En büyük hatasını yaptı.

Bir teknik adamın karşılaşabileceği en önemli zorluklarla mücadele ediyormuş... Sanki hatrımız için çalışıyor.

GS teknik direktörlüğü bir teknik direktörün görebileceği en önemli yerlerden biridir. Senin yerinde olmak isteyip bu takımı daha iyi oynatacak birçok teknik adam var.

Donk'a 2.5 milyon verdireceğine 1-2 tane iyi oyuncu alsaydın o zorlukları yaşamazdın.

Zorluklarla mücadele etmiyor ki hani mücadele göremedik daha.

Belirli bir yastan sonra nasil insanlar araba kulanmamasi gerekse belirli yas gectikten sonra da td olmamasi gerek en iyi örnek mustafa denizli.

bu yastan sonra basari icin mi geldi? adam emekli olamadan volleyi cakti, cünkü gercekten adam olsaydi transfer döneminden sonra istifasini verir giderdi ama para sicak olunca ahlak seref ve gururun önüne gecti.

İstifa et ve bu yönetimi taraftarın önüne at...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Hamza'nin Denizli den iyi olmasi, onun iyi bir teknik direktör oldugunu göstermez.

Ilk olarak bunu anlamali bazi kisiler. Hamza da Denizli de kötü teknik direktörler.

Yaşla falan ilgisi yok beyler.

Ferguson, Lucescu, Heynckes, Capello bu adamlar kaç yaşında ne başarılar elde ettiler / ediyorlar...

Futbol anlayışını güncellemedikten sonra istersen 35-40 yaşında ol bir şey fark etmez.

donk yerine kanada sistone'yi alsaydık keşke.adam içeride dışarıda çakıyor man. utd'a.

Geri
Üst Alt