Mustafa Denizli İstifa konusu hala açılmadı mı? Ulan ultravestiler

Icımden bı ses avrupa lıgınde kalacaz ve orda basarılı olacaz dıyor.Mustafa denızlı ıle avrupada turk ve galatasaray tarıhının ılk basarıları elde edıldı sahsen lıgde sampıyonluktan cok avrupa lıgınde fınal sampıyonluk tercıhımdır.

ah keşkem ah keşke ama çok zor bir dünya bu sistemsizlikle. yeniden yapılanmadan (yerli çöpler, yönetim ve teknik ekip) bir yol olmaz.

Mustafa Denizli'nin talepleri:

VARAN 1: Florya'da başkan dışında kimseyle muhattap olmam
Deneyimli teknik adam kısacası sportif direktör adı altında çalışan birini istemiyor. Denizli sadece Dursun Özbek ile görüş alışverişi yapacak.

VARAN 2: Kendi ekibimi getireceğim
Mustafa Denizli yönetim tarafından göreve getirilen bir yardımcıyla çalışmak istemiyor.

VARAN 3: Devre arasında transfer
Mustafa Denizli devre arasında takıma takviye konusunda garanti almak istiyor. Devre arasında Denizli'nin istediği futbolcular takıma dahil edilecek.

futbolarena

Hayırlı olsun.İnşallah takımda futbolcular arasında ayrım yapmadan,devre arası takımın eksiklerini giderecek transferleri yaparak ve takımımızda başarılı olur.

Hala koltuga yapışmakta ve istifa etmemekte

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ne kadar leşh adam var şurada, insanın midesi bulanıyor şu yorumlara bak.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Beğensekde begenmesekde hocayı desteklememiz lazım umarım başarılı olur

Önder özen : m.denizli baktı ligde pareira ve Şenol Güneş var. "Ben bunları yerim " düşünmüştür :)

En azından ön libero ve forvetimiz olur

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

"Kısaca Galatasaray'ın bırakın Şampiyonlar Ligini bizim ligde dahi oynaması tartışılır bir kaç oyuncusu var. " Mustafa Denizli'nin Galatasaray-Atletico Madrid ilk yarısı sonrası söylediği cümle. Acaba kim bu oyuncular?

yaşlanıyoruz galiba, yorumların yarısı Mustafa denizli'yi takımın başında görmemiş gençlerin yorumları :) Türk futbolundaki Derwall'in başlattığı zihniyet devriminin ilk meyvesidir Mustafa Denizli. Avrupada bırak galibiyeti-puanı takımımız yarı sahayı geçtimi sevinçten Taksim'e çıkardık o zamanlar :) 8-0'lık İngiltere maçlarında 6 mı oldu 7 mi , skoru şaşırdığımızı biliyorum. Tek çekincem yaşı. heyecanını kaybetmiş olabilir, ayrıca bi yaştan sonra da insan daha sabit fikirli oluyor pekçok konuda. İnşallah başarılı olur.

İlk 11'e göz attım kasettiği futbolcular: Sabri,Semih, Emre ve Carole olabilir mi?

Madrid maçına çıkmayacaksan ne işin var bu görevde? Ulan rezaletinde bu kadarı...

@Senfo10: Mustafa Denizli, bir ön libero bir forvet istemiş <3

Bie renktaş bunun duyumları güvenilir diyordu...

Bakalım yedek forvet mi yoksa ilk 11...

Geri
Üst Alt