Tamamda adam daha bir kac sene önce beyin kanamasi gecirmis, ciddi saglik sorunlari var, heyecana gelmemesi lazim. Adamin bu yasta rahat yorumculuk koltugunu birakip, teknik direktörlüge atilmasi kolay bir karar mi ?
Takim sampiyonlukta 7 puan geriye düsmüs, baski var, oyuncularin durumu karisik. Bu durumda takima dönmesi, öyle bos bir olay degil.

Eger sikinti aglaklik ise, burada nerdeyse her üye icin gecerli. Yani genetik bir sikinti olabilir, ne dersin ?

Ben buradaki üyelerde göremedim bilmiyorum.

Basın toplantısinda "daha önemli işlerim var" deyince Dursun başkan "oha" bakışlari attı. Denizli bu yanlış kararın altında bu kadar ezileceğini tahmin etmemiş. Selcuk-Bilal-Jem kağnı larindan oluşan Orta sahaya hazırlayın kendinizi. Taraftarda komisyon transferleri yaptirip klübün kapısına kilit taktırmak niyetinde galiba. Bu kadro şu anda bile yeterlidir. Hamza nın hatası Burak. Selçuk,Jem, Bilal, Umut gibi kötülerde ısrar edip Denayer, Emre,Yasin,Sinan gibileri dışlaması olmuştur.

14 de imza töreni varmis

Geçenlerde bir spor programında Mustafa Hoca ile ilgili bir yorum vardı, genç oyunculara şans tanımaz, hazır oyuncularla oynar ve hedefe gider gibisinden.

Artık bu yorumu yapan medyacıların bilgisizlikten mi veya hangi maksatlarla yaptıklarını bilemeyeceğim, çünkü benim yaş civarım ve enden daha büyük olan arkadaşlarda iyi bilirler, Mustafa Hoca zamanında Bülent Korkmaz, Tugay Kerimoğlu gibi birçok ismi 17-18 yaşlarında forma vererek hem Galasataray'a hem de Türk futboluna kazandırmıştı ve Bülent Korkmaz'ı aynı şekilde 18 yaşında efsane olan Monaco maçında sahaya sürmüştü.

İnşallah yine o çizgide işlere imza atar ve birçoğumuzun eklediği değişimleri gerçekleştirir.

Geçenlerde bir spor programında Mustafa Hoca ile ilgili bir yorum vardı, genç oyunculara şans tanımaz, hazır oyuncularla oynar ve hedefe gider gibisinden.

Artık bu yorumu yapan medyacıların bilgisizlikten mi veya hangi maksatlarla yaptıklarını bilemeyeceğim, çünkü benim yaş civarım ve enden daha büyük olan arkadaşlarda iyi bilirler, Mustafa Hoca zamanında Bülent Korkmaz, Tugay Kerimoğlu gibi birçok ismi 17-18 yaşlarında forma vererek hem Galasataray'a hem de Türk futboluna kazandırmıştı ve Bülent Korkmaz'ı aynı şekilde 18 yaşında efsane olan Monaco maçında sahaya sürmüştü.

İnşallah yine o çizgide işlere imza atar ve birçoğumuzun eklediği değişimleri gerçekleştirir.
Dostum senin bahsettigin zamanlar 50 sene öncesi. Yorumcular son donemlerinden bahsediyorlardir.

Bir furbolcuyu banko oynatmak için birinci kriteri 1.80 den uzun olmasidir. Yani Burak Selçuk Bilal Umut 11 in değişmezleri olur. Bir de 30 yaştan büyüklere öncelik taniyor ayni Hamza gibi. Bakalim ne olacak?

Bu arada twitter'da yardımcılarının Ümit Davala ve Emre Aşık olduğu haberleri geçiyor. Hayırlı olsun.

Genc oyuncu, ve genc oyuncu arasinda da fark var. Bir oyuncu sadece genc oldugu icin oynatmanin faydasi olamaz. Besiktas´da en son tecrübeli oyuncular oynattigi icin bu yorumlar yapiliyor, ama Besiktas´da o dönemler iyi denilebilecek hic bir genc oyuncun olmamasi da unutluyor. Ismail Köybasi´ni genc olarak aldirdi, adamin capraz baglari yirtildi.

Fenerbahce´de 2000-2001 sezonunda Ali Günes, Serhat Akin, Lazetic üc tane genc diyebilecegimiz oyuncu oynatiyordu. 17 yasidna GENC Semih Sentürk´ü cikarmisti birinci takima. Akil yasi ozamanlar 16 oldugu icin, 24´lik Yusuf Simsek´i de katabiliriz belki. Kimse Mustafa Hoca´dan genc diye gidip, ne bileyim, hic begenmedigim Berk Ismail Ünsal´i, oynatmasini dilemiyor ki... Su son Besiktas kadrosunu sampiyon yapmasi bile mucizeyken, gidip birde bana biri oynatmadigi iyi bir tane genc oyuncu göstersin ?

En azindan o tecrübeli oyuncu kadar iyi olmasi gerekiyor. Bence bizde yeterince genc oyuncu bulunuyor bu kritere uyan, ve Mustafa Denizli bu acidan da kendini yeniden kanitlama sansi bulacaktir. Ne yapar ne eder bilemem, 1 + 1 = 2 degildir futbolda herzaman. Zamaninda X yapip, bu durumda göre Y da yapabilir adam.

Fenerbahce 2000-2001, Galatasaray´in o rüya karmasina karsi, ve Besiktas ile 2006-2007 sampiyonlugu, kim ne derse desin, bana göre cok büyük basaridir. 8 yillik Demirören döneminde de, bir bu adam ile sampiyonluk yasadilar.

Son düzenleme:
Bu sezon senden beklentim, 89. dakikada 7-0 onde oldugu Brezilya'ya karsi gol kacirdiktan sonra "hassktr yaa" ceken Mesut Ozil ruhunda bir takim izletmen.

Genc oyuncu, ve genc oyuncu arasinda da fark var. Bir oyuncu sadece genc oldugu icin oynatmanin faydasi olamaz. Besiktas´da en son tecrübeli oyuncular oynattigi icin bu yorumlar yapiliyor, ama Besiktas´da o dönemler iyi denilebilecek hic bir genc oyuncun olmamasi da unutluyor. Ismail Köybasi´ni genc olarak aldirdi, adamin capraz baglari yirtildi.

Fenerbahce´de 2000-2001 sezonunda Ali Günes, Serhat Akin, Lazetic üc tane genc diyebilecegimiz oyuncu oynatiyordu. 17 yasidna GENC Semih Sentürk´ü cikarmisti birinci takima. Akil yasi ozamanlar 16 oldugu icin, 24´lik Yusuf Simsek´i de katabiliriz belki. Kimse Mustafa Hoca´dan genc diye gidip, ne bileyim, hic begenmedigim Berk Ismail Ünsal´i, oynatmasini dilemiyor ki... Su son Besiktas kadrosunu sampiyon yapmasi bile mucizeyken, gidip birde bana biri oynatmadigi iyi bir tane genc oyuncu göstersin ?

En azindan o tecrübeli oyuncu kadar iyi olmasi gerekiyor. Bence bizde yeterince genc oyuncu bulunuyor bu kritere uyan, ve Mustafa Denizli bu acidan da kendini yeniden kanitlama sansi bulacaktir. Ne yapar ne eder bilemem, 1 + 1 = 2 degildir futbolda herzaman. Zamaninda X yapip, bu durumda göre Y da yapabilir adam.

Fenerbahce 2000-2001, Galatasaray´in o rüya karmasina karsi, ve Besiktas ile 2006-2007 sampiyonlugu, kim ne derse desin, bana göre cok büyük basaridir. 8 yillik Demirören döneminde de, bir bu adam ile sampiyonluk yasadilar.

bjk ile 2009 da olmadı mı yav. birde 2001 yılı başarısını pek çok yönden tartışmak lazım.

edit bunun birde 2001 sonrası cl performansı var tabii.

Son düzenleme:
Neuchatel kadrosundan bile bugün oynatılabilecek o kadar çok kişi var ki...işin zor hocam Allah kolaylık versin.

Zoran Simoviç, İsmail Demiriz, Semih Yuvakuran, Cüneyt Tanman, Erhan Önal, Metin Yıldız, Uğur Tütüneker, Cevat Prekazi, Mirsad Kovaçeviç, Tanju Çolak, Savaş Koç

bjk ile 2009 da olmadı mı yav. birde 2001 yılı başarısını pek çok yönden tartışmak lazım.

Dogru, salladik iste kafadan o BJK sampiyonlugunu, adamlarin sampiyonlugunun zaten bir önemi yok. Ha 2009, ha 2007

Tesvik primi olayi var, ama tesvik primi ödense de, olay senin yenmene kaliyor. Tesvik primi zaten, bir maci manipule ettigi icin degil, ligin gelecek yillarda irzina gecebilecegi icin, yasaktir. Sen takimlari alistirirsan hep o primlere, artik adamlar devamli bu tip önemli maclar öncesinde, sezonun sonlarina dogru, yedekleri ve alt yapi oyuncularini sürmeye baslar idmanlara mac öncesi. Yani artik iddiasiz takimlar oynamak icin para beklerler, rakiplerden. Ya tesvik var, yada oynatirim gencleri, gibi. Yani olay artik terse dönüyor, vermezsen parayi, takimlar maci resmen vermek ile tehdit edebiliyorlar.

Yoksa zaten her sporcunun görevi, her macta yüzde yüzünü vermektir, bunun disinda hersey, spor ahlakina terstir.

Yıl 2000, avrupa sampiyonasi, milli takim teknik direktörü Mustafa Denizli. O sene Galatasaray UEFA kupasini almış. Herkes Hagi yerine Sergen, Popescu yerine Alpay Monte edilmis bir milli takim bekliyor. Ama ilk macta herkes sok, ogün, abdullah, tayfun bilmem ne doldurmus takima....

Korkuyorum bu herif'den, tam yerli sevdalisi çünkü (Umut, Burak, Selcuk, Sabriyi az yallamadi tv'de)

Hamzanin takimini düzenleyip tamir etmeyi gururuna yediremez. Yepyeni bir takim yaratir kafasinda dünķü rezalet atletico maci gibi.

Geri
Üst Alt