Mustafa Denizli rezil ettin sen bizi bağıran şikebahçeliler hep aklıma geliyor bu adamı gördükçe. Zaten beklentim yok

Çok para alıyormuş. Bu başını ağrıtacaktır herkesin....Kesin başarı göstermesi lazım. Çünkü kötü adam olmaya çok yakın.

Çok para kazanacak ve takim kötü durumda. Daha baskılı başlangıç yapamaz.

Hamza'dan kurtuldugumuzda bile bile gercekci olmayan iki tane kulüpsüz teknik direktör istiyordum (Ancelotti, Favre)

Ersun veya Denizli konusuluyordu ama ikisinide istemiyordum.

Fakat pazartesi gününden beri her gecen saat, bende Mustafa Denizli'nin basarili olacagi hissi kuvvetleniyor.

dürülülü denizli tam bir laf ebesidir,devamlı bir şeyler geveler durur, oturmuş bir futbol mentalitesi yokdur,sabır gösterip uzun döneme yaydığı bir işi yokdur dedimya tam bir laf ebesidir, hamzanın yaşlısı ve biraz daha iyisidir..

976b74dd64874545a0390cc0571dd516.jpeg

dbcd9c3a8393418e96cd3673b3fa38be.jpeg

cf146babda5b418aa7e262e13b224b28.jpeg

c1af53a4d0e74cfe91931336842a02ec.jpeg

b0a72788451a4e56a6f00a8a1a514b99.jpeg

3a5b60b7f2db4b748abcd42c8b05ba10.jpeg

Son düzenleme:
Madem Hamza´nin arkasinda durmayacaktin, neden sezon basinda göndermedin, diye sorar insan bu yönetime. Keske Mustafa Denizli, sezon basinda gelseydi. Bruma ve Telles kadroda olurdu, ikisi de enerji ve tempo acisindan, bu takimin güc depolariydi. Orta sahadan, ve savunmadan bu kosulari etkili yapacak oyuncu kalmadi. Ulan biri 21, digeri 23 be...

"Bruma'nın G.Saray'da alternatifi yok" - Ligtv.com.tr

Mustafa Denizli telles ve Bruma´yi cok begeniyordu. Telles geri cagrilamaz, ama umarim Bruma´yi geri cagririz devre arasi. Bunun ile ilgili cikan haberlerde var.

Bırakın da yönetim karar versin kac alacak. Bize basarı getiriyo mu getirmiyo mu önemli olan o

Mustafa Denizli, futbolcularla özel toplantı yapacağını ve takımın taktik anlayışında da değişiklikler yapacağını belirtti. (TRT Spor)

Yahu bi nane olmaz bunların devri kapandı gitti..

Denizli'nin devrinde stad dışında mamutlar otlanıyordu ...

Yahu bi nane olmaz bunların devri kapandı gitti..

Denizli'nin devrinde stad dışında mamutlar otlanıyordu ...
Ferguson manuyu sampiyon yapip biraktiginda ferguson ile esit yaşta olan insanlar huzurevi penceresinden kuslari izliyordu

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt