Celal Dereli
Cezalı
- 6 Temmuz 2011
- 4.514
- 2
- 998
Mustafa hoca Almanca ve Ingilizce biliyor.
Nerden biliyormuş?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Madem Hamza´nin arkasinda durmayacaktin, neden sezon basinda göndermedin, diye sorar insan bu yönetime. Keske Mustafa Denizli, sezon basinda gelseydi. Bruma ve Telles kadroda olurdu, ikisi de enerji ve tempo acisindan, bu takimin güc depolariydi. Orta sahadan, ve savunmadan bu kosulari etkili yapacak oyuncu kalmadi. Ulan biri 21, digeri 23 be...
"Bruma'nın G.Saray'da alternatifi yok" - Ligtv.com.tr
Mustafa Denizli telles ve Bruma´yi cok begeniyordu. Telles geri cagrilamaz, ama umarim Bruma´yi geri cagririz devre arasi. Bunun ile ilgili cikan haberlerde var.
3 farklı tarayıcıda denedim ancak dediğin gibi bir problem yok karşılaşmadım.Sende sanırım problemSite yonetiminden ricamdir. Bu linklere tiklayip acinca 10 saniyelik tam sayfa reklam cikiyor ve daha sonra sayfa about:blank oluyor. Buna bi el atin derim.
Bu herif niye sürekli sırıtıyor?
77![]()
Bu herif niye sürekli sırıtıyor?
77![]()
Ne güzel işte sevdi demek ki takımı.
Ben bu yönetimle devrim yapabileceğini düşünmüyorum. 1-2 takviye ile belki şampiyon yapabilir ama bu tamamen eldeki yeteneksiz oyuncuları tecrübesi, bilgi birikimi ve disipliniyle bir havaya sokmasıyla olacaktır. O yüzden uzun süreli bir etki yaratacağını pek fazla düşünmüyorum.
Benim Denizli den bu sezon için beklentilerim Sneijder'i takımın 1.kaptanı yapıp bütün oyunu onun üzerine kurması ve devre arası en az 2 oyuncu(forvet+ön libero) alması.
Mesela devre arası santrafor alırsa ve Burak'ı tamamen ikinci plana iterse benim içim devrimdir. Burak'a kendisinin beş para etmez bir topçu olduğunu kabul ettirirse dahi yeter bana.