sen gül gül :)

Ekli dosyalar

• mySuperLamePic_cfe1a45ec142eb93c1e31fdadb8f3a9f.webp
    mySuperLamePic_cfe1a45ec142eb93c1e31fdadb8f3a9f.webp
    59 KB · Görüntüleme: 42
Madem Hamza´nin arkasinda durmayacaktin, neden sezon basinda göndermedin, diye sorar insan bu yönetime. Keske Mustafa Denizli, sezon basinda gelseydi. Bruma ve Telles kadroda olurdu, ikisi de enerji ve tempo acisindan, bu takimin güc depolariydi. Orta sahadan, ve savunmadan bu kosulari etkili yapacak oyuncu kalmadi. Ulan biri 21, digeri 23 be...

"Bruma'nın G.Saray'da alternatifi yok" - Ligtv.com.tr

Mustafa Denizli telles ve Bruma´yi cok begeniyordu. Telles geri cagrilamaz, ama umarim Bruma´yi geri cagririz devre arasi. Bunun ile ilgili cikan haberlerde var.

Telles ve Bruma devre arası gelsin desin inan hocaya bakışım 180 derece değişir.

Site yonetiminden ricamdir. Bu linklere tiklayip acinca 10 saniyelik tam sayfa reklam cikiyor ve daha sonra sayfa about:blank oluyor. Buna bi el atin derim.
3 farklı tarayıcıda denedim ancak dediğin gibi bir problem yok karşılaşmadım.Sende sanırım problem

Hayırlı olsun.

ISTIFA ET ULAN MUSTARF
asdasd

Sert hoca lazim. Denizli sertmidir bilemem, ama Hamzadan daha miymiy olmadigi kesin.

Bu herif niye sürekli sırıtıyor?

1e16634f6fd748c49ba1e716c10a403c.jpeg
77

Hoca sana sıcak bakmıyorum ama umarım hepimizi yanıltırsın. Şampiyonluktan daha önemli işler var. Bunları yaparsan şampiyon yapmasan da desteklerim. Onlar yerine popülizme kaçarsan şampiyon olsan da eleştiririm. Devrim yapman gerekiyor, kısa vadede başarı değil.

Ben bu yönetimle devrim yapabileceğini düşünmüyorum. 1-2 takviye ile belki şampiyon yapabilir ama bu tamamen eldeki yeteneksiz oyuncuları tecrübesi, bilgi birikimi ve disipliniyle bir havaya sokmasıyla olacaktır. O yüzden uzun süreli bir etki yaratacağını pek fazla düşünmüyorum.

Benim Denizli den bu sezon için beklentilerim Sneijder'i takımın 1.kaptanı yapıp bütün oyunu onun üzerine kurması ve devre arası en az 2 oyuncu(forvet+ön libero) alması.

Hocanın isteği, arzusu ve heyecanı net olarak belli oluyor. Kaybedecek bir şeyi yok. Buraya gerçekten başarılı olmaya gelmiş bir hoca. Mutlaka onun gelişiyle değişen ve gelişen şeyler olacaktır. Tecrübesiyle takıma çok şey katacaktır. Otoritesini, ağırlığını hissettirecektir.

Ben güveniyorum şahsen, güvenmeliyiz de.

Ben bu yönetimle devrim yapabileceğini düşünmüyorum. 1-2 takviye ile belki şampiyon yapabilir ama bu tamamen eldeki yeteneksiz oyuncuları tecrübesi, bilgi birikimi ve disipliniyle bir havaya sokmasıyla olacaktır. O yüzden uzun süreli bir etki yaratacağını pek fazla düşünmüyorum.

Benim Denizli den bu sezon için beklentilerim Sneijder'i takımın 1.kaptanı yapıp bütün oyunu onun üzerine kurması ve devre arası en az 2 oyuncu(forvet+ön libero) alması.

Mesela devre arası santrafor alırsa ve Burak'ı tamamen ikinci plana iterse benim içim devrimdir. Burak'a kendisinin beş para etmez bir topçu olduğunu kabul ettirirse dahi yeter bana.

Mesela devre arası santrafor alırsa ve Burak'ı tamamen ikinci plana iterse benim içim devrimdir. Burak'a kendisinin beş para etmez bir topçu olduğunu kabul ettirirse dahi yeter bana.

Belki sezon sonu bu dediğini yapar ama sanmıyorm devre arası 1 forvet alsa bile Burak'i arka plana atacağını. Umut büyük ihtimal gözden düşer, bazı yerli oyuncular üzerinde fazlasıyla durur bulardan birisi Çolak olur ama çok fazla köklü değişiklik yapmaz/yapamaz. Böyle bir ortam ve bu görüşe destek verebilecek bir yönetim yok.

Eskiden beri siritiyor. TRT3 spor programlarinda siritmadan cok güzel konusuyordu. Antremanda siritmasinin sebebi Atletico macina takimin basinda cikmamasi. Yedigi kabahati biliyor.
Neyse bunu atlatsin takima konsantre olsun. Ama ben bu takimi icten sabote eden, bu takima ters gelen Selcuk-Burak-Umut-Bilal "agabeyleri" takimdan kesecek gücü oldugunu sanmiyorum. Belki Hagi nin buna gücü yeterdi. Ancak Emre, Sinan, Yasin gibi garibanlari, Denayer gibi yanacilari takimdan keser.

Geri
Üst Alt