carole ve denayer dönünce savunmanın oturacağı aşikar

denayer--hakan-chedjou--carole

önemli olan orta sahayı nasıl oturtacak?

hoş bide 2. yarı kevin gelecek o zaman

gross--denayer--chedjou--carole

gayet kaliteli oluyor savunmamız

Grosskreutz bence tam performansını veremez bu sene,Engin Baytar gibi olur.

bu kadrosun basina ferguson gelse mourinho gelse yine bir cacik olmaz , transfer sartoglu sart

hocayda kızamıyorum..kadro kalitesi olarak paşanın bile gerisindeyiz..sneijder ve muslerayı çıkart ilk 10 a zor girer bu kadro...

-------------------------------Muslera----------------------------------

----denayer--------------chedjou-------------hakan-----------carole----

---------------------------TRANSFER---------------selçuk---------------

-------------------------------------sneijder-----------------------------

----kevin-----------------------------------------------podolski----------

-----------------------------------TRANSFER-----------------------------

sadece 2 transfer yapsak 2. yarı işler yoluna girer.1. yarının sonuna kadar arayı açmamamk için ne kadar puan toplarsak kardır.

İstifa et

Sent from my iPhone using Tapatalk

-------------------------------Muslera----------------------------------

----denayer--------------chedjou-------------hakan-----------carole----

---------------------------TRANSFER---------------selçuk---------------

-------------------------------------sneijder-----------------------------

----kevin-----------------------------------------------podolski----------

-----------------------------------TRANSFER-----------------------------

sadece 2 transfer yapsak 2. yarı işler yoluna girer.1. yarının sonuna kadar arayı açmamamk için ne kadar puan toplarsak kardır.
Selçuk'unuz batsın yeter be.

............muslera .........
..transfer.. chedjou.. transfer ..transfer
..........transfer ...... transfer
..transfer.. sneijder.. poldi
..............transfer

yalnız ben çok beğendim Eren Derdiyok u bizde olsa 15 golü vardı en az Burak tam bir hral

Ya bundan daha kötü nasıl olabilir adamın her hareketi fail. Koy olcanı oynasın korayi oynat jem i oynat hamit oynasin

Envoyé de mon Sony Z3

Iste Tarik da futbolcu degil ondan bu kazmadan kötü olmasini beceriyor. Maxi Perreira'yi alacaktik ne güzel simdi geriye yaslanip izlerdik herifi sag tarafta.

Eboue´yi kadro disi biraktirdi, Veysel ve Tarik´i taraftara linc ettirdi. Kötü dönemde kadro disi, iyi dönemde kurtarici olarak döndü, taraftara alkilslattirdi, simdi de taraftar bin pisman...

Sabri 13 yildir Galatasaray yönetimi ve taraftari ile koyun gibi oynuyor, uyumaya devam. Bu ebu cehil gittiginde, benim ikinci dogum günüm olacak...

Mustafa Hoca gönderir umarim, ama aklina koydugu an, onun da yemegine ilac katip, zehirleyecektir hocayi... Feldkamp´i unutmadik.

Son düzenleme:
Eboue´yi kadro disi biraktirdi, Veysel ve Tarik´i taraftara linc ettirdi. Kötü dönemde kadro disi, iyi dönemde kurtarici olarak döndü, taraftara alkilslattirdi, simdi de taraftar bin pisman...

Sabri 13 yildir Galatasaray yönetimi ve taraftari ile koyun gibi oynuyor, uyumaya devam. Bu ebu cehil gittiginde, benim ikinci dogum günüm olacak...

Mustafa Hoca gönderir umarim, ama aklina koydugu an, onun da yemegine ilac katip, zehirleyecektir hocayi... Feldkamp´i unutmadik.

Sen nasıl Sabri'yi sevmiyorsun anlamıyorum.İstatistik falan yazıp bir şeyler karalayıp savunmanı bekliyordum senden.

İyi de Adem futbolda her zaman 2*2=4 ediyor mu?Etmiyorsa demek rakamlar her şeyi ifade edemiyor.

Semih ile yaptigim istatistigi bir Sabri ile yapsana, bak bakalim, bu istatistikler nekadar etkili diye ? Misal Sabri´nin üc assisti var, ama pozisyon itibari ile tüm istatistikleri net bir negatif.

Yani bu sadece bir istatistigin meselesi degil...

Eger Van Gaal gibi bir futbol otoritesi cikar da, bu oyuncu, su rakamlara ragmen kötü derse, itibar ederim. Ancak forumda bir Van Gaal olmadigina göre, rakamlar benim acimdan gercege daha yakindir.

--------------------------------------------------------------------

Ve tabiki futbol bir takim oyunu, sen devamli scapegoat secersen kendini, geriye kalan tüm komponanlari sivamis oluyorsun.

Son düzenleme:
Semih ile yaptigim istatistigi bir Sabri ile yapsana, bak bakalim, bu istatistikler nekadar etkili diye ? Misal Sabri´nin üc assisti var, ama pozisyon itibari ile tüm istatistikleri net bir negatif.

Yani bu sadece bir istatistigin meselesi degil...

Eger Van Gaal gibi bir futbol otoritesi cikar da, bu oyuncu, su rakamlara ragmen kötü derse, itibar ederim. Ancak forumda bir Van Gaal olmadigina göre, rakamlar benim acimdan gercege daha yakindir.

--------------------------------------------------------------------

Ve tabiki futbol bir takim oyunu, sen devamli scapegoat secersen kendini, geriye kalan tüm komponanlari sivamis oluyorsun.

Ferguson dedi ya istatistikler mini etek gibidir her şeyi gösterir ama asıl görmen gerekeni göstermez diye.

Ferguson dedi ya istatistikler mini etek gibidir her şeyi gösterir ama asıl görmen gerekeni göstermez diye.

Bu söz devamli kontextinden cikarilip, paylasiliyor. Her (Cogu) teknik adam gözüne, rakamlardan fazla itibar eder zaten, ama o adamlarin bu is ile ilgili yillarini verdikleri bir birikim mevcuttur.

Tabiki rakamlar HERSEYI göstermez, ama rakamlarin TAMAMI ILE YALANLADIGI, desteklemedigi demiyorum bak, TAMAMI ILE YALANLADIGI, hic bir fikrim benim gözümde bir substansi yoktur.

Hay semihin badsın ya adamın her postunda 2 satırdan birinde semih yazıyor

Istatistiklere tamamiyla guvenmek hata olur, ozellikle savunma oyuncularinda.

2010-2011 sezonunda bir istatistik vardi, Burak 33 gol atmis ama 100'den fazla yuzde 100 net gol pozisyonunu harcamis seklindeydi. Istatistik yapiyorsan boyle yaparsin. Sadece kendi iddialarini savunmak icin yapmazsin.

Bence Sabri ile ilgili bir istatistik yapilacaksa soyle yapilmali.

Bugune kadar oynadigi maclarda kac pozisyonu onun bolgesinden yemisiz, kaci gol olmus.

Onun bolgesinden gol yedigimiz kac maci kaybetmisiz.

O oyunda olmadigi zamanlarda ayni bolgeden kac atak yemisiz, kaci gol olmus.

Sonra bunlari karsilastirirsin ve gorursun ne mal oldugunu.

Aynisi her futbolcu icin gecerlidir.

Geri
Üst Alt