Mustafa Denizli: "İlk yarıda kötü oynadığımızı söyleyebiliriz. Kendi içimizde bir şeyler yaratmaya çalışıyoruz alternatif bulamayınca."
Mustafa Denizli: "Bu da bizim için zaman zaman sıkıntı yaratıyor."
Mustafa Denizli: "İkinci yarıya iyi başladık gol de attık ama gol sonrası dakikalar her zaman tehlikelidir."
Mustafa Denizli: "Buraya geldiğimizde ortalık gül bahçesi değildi. Burada dilediğimiz her şeyi yapacağız."
Mustafa Denizli: "Ne Galatasaray pes eder, ne ben pes ederim."
Mustafa Denizli: "Geride kalan dönem, önümüzdeki dönemden daha kısa bir dönem. İkinci yarı bizi avantajlı duruma geçirecek bir tablomuz var"
Mustafa Denizli: "İçeriden çözemediğimiz durumları gerekirse dışarıdan çözeceğiz ama çözeceğiz."
Mustafa Denizli: "Ben hayatımda tüm derbileri kazanmadım. Neredeyse derbi kazanamadığım sezonlarda şampiyon olduk."
Mustafa Denizli: "Bir parantez de oyunu yöneten arkadaşa. Herkes atlar ama ben atlamam."
Mustafa Denizli: "Bir oyun nasıl kıymık kıymık kesilir, nasıl doğranır biz bunların farkına varırız."
Mustafa Denizli: "Oyuna tesir etmeyen hareketler gibi görünen, oyuncuyu içeride sinirlendiren, çalınan çalınmayan düdükleri biz görürüz."
Mustafa Denizli: "Buradan çıkacak üç sonuç da doğal sonuçtu, Beşiktaş kazandı. Buradan sürpriz bir sonuç çıkmazdı."
Mustafa Denizli: "Ben hiç önde yarış götürmedim, hep arkadan takip ettim. Son şampiyonluğu kazandığımda ilk yarıyı 6. bitirmişti takımım."
Mustafa Denizli: "Önümüzdeki takımlar hep arkalarına bakacaklar çünkü biz varız. Biz sadece önümüzde bakacağız."