Hersey hocanin mi sucu, daha transfer bile yapamadi. Adamin elinde sihirli degnek var sanki, ne bekliyorsun bilalovic ve burakbadan?
Yiyemeyeceği Muzu soymayacaktı.
Haber gönderip Kulis yapmayacaktı takımın başına geçmek için.

Ayrıca yeryüzünde skor 1-1 iken Tarık' ı oyuna alan kim olursa olsun beyinsizin önde gidenidir ve futboldan zerre anlamiyordur.

Lanet gelsin yönetime!
Defolma Sırası Sizde ÇAPSIZLAR!

Son düzenleme:
Orta sahamiz güçsüz bu belli. Pas yapan bir orta saha alacagina Beygir gibi koşan hiç birşey yapmayan Umut'u aliyorsun. Oyuncu yokmuş felan filan. Tv başinda salliyordu. Buragi övende bu herif.

3 maglubiyet daha sende kovulacan.

İstifa da bir hizmettir.

İş işten geçmeden önümüzdeki sezonun planlamasını yapacak bir yabancı hoca getirilmeli.

bu adamda suc yok, bunu getiren de kabahat...DURSUN ÖZBEK İSTİFA...

Moderatör tarafında düzenlendi:
Beyni sulanmis 3 mac konusmayacam dedim artik konusma zamani. Defol git huzur evine yerles durusunla beraber ayni odaya cikin

HUAWEI MT7-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Devre arasi Hamza gibi dogru düzgün transfer yaptirmazsan Hamza gibi linç edecez seni emmi

Orta sahaya fazla önem vermiyor - sIkIntI oluyor

hocanın hiçbir suçu yok gereksiz eleştiri yapmayalım,artık bu futbolcu müsvettelerine odaklanmalıyız onlar değişmeli önce

en son tr 2. liginde ve iranda takim calistirmis 2 senedir sansav buyukayla tvde 31 ceken 66 yasindaki clueless bu herifi 4.5 milyon bedelle getirip yardimci bile bulmadan istedigi gibi at kosturmasini saglayan yonetimin ALLAH BELASINI VERSIN

Mustafa Denizli: "İlk yarıda kötü oynadığımızı söyleyebiliriz. Kendi içimizde bir şeyler yaratmaya çalışıyoruz alternatif bulamayınca."
Mustafa Denizli: "Bu da bizim için zaman zaman sıkıntı yaratıyor."
Mustafa Denizli: "İkinci yarıya iyi başladık gol de attık ama gol sonrası dakikalar her zaman tehlikelidir."
Mustafa Denizli: "Buraya geldiğimizde ortalık gül bahçesi değildi. Burada dilediğimiz her şeyi yapacağız."
Mustafa Denizli: "Ne Galatasaray pes eder, ne ben pes ederim."
Mustafa Denizli: "Geride kalan dönem, önümüzdeki dönemden daha kısa bir dönem. İkinci yarı bizi avantajlı duruma geçirecek bir tablomuz var"
Mustafa Denizli: "İçeriden çözemediğimiz durumları gerekirse dışarıdan çözeceğiz ama çözeceğiz."
Mustafa Denizli: "Ben hayatımda tüm derbileri kazanmadım. Neredeyse derbi kazanamadığım sezonlarda şampiyon olduk."
Mustafa Denizli: "Bir parantez de oyunu yöneten arkadaşa. Herkes atlar ama ben atlamam."
Mustafa Denizli: "Bir oyun nasıl kıymık kıymık kesilir, nasıl doğranır biz bunların farkına varırız."
Mustafa Denizli: "Oyuna tesir etmeyen hareketler gibi görünen, oyuncuyu içeride sinirlendiren, çalınan çalınmayan düdükleri biz görürüz."
Mustafa Denizli: "Buradan çıkacak üç sonuç da doğal sonuçtu, Beşiktaş kazandı. Buradan sürpriz bir sonuç çıkmazdı."
Mustafa Denizli: "Ben hiç önde yarış götürmedim, hep arkadan takip ettim. Son şampiyonluğu kazandığımda ilk yarıyı 6. bitirmişti takımım."
Mustafa Denizli: "Önümüzdeki takımlar hep arkalarına bakacaklar çünkü biz varız. Biz sadece önümüzde bakacağız."

Türkiye ye yeni gelmiş yabancı bir teknik direktör gibi şaşkın şaşkın maçı izliyor. Hepsi tanıdığı bildiği futbolcular. Ama o oyuna kurtarıcı diye Tarık ı sokuyor....Oyuna hiç bir katkısı yok... Bir takıma yeni bir teknik direktör geldiğinde takım yalandan şöyle bir şahlanır. Bizde tam tersi oldu. Her maç kötüye gidiyoruz.

hakem konusunda yüzde 100 haklı..
bu adam mete kalkavan yani bugün azize nin uşağı olduğunu teyit etti
kötü oynadık diye bu fare suratlıyı pas geçmeyin beyninize kazın..

Teknik direktör farkı işte. Şenol Güneş oyuna müdahaleleriyle nasıl maçı getirdiyse Denizli tam tersini yaptı. İkinci yarı orta sahanın düştüğü kabak gibi ayan olmuşken, Podolski ve Yasin'in takım savunmasına katkıları sıfırken nasıl müdahale etmez inanamıyorum. Kenarda Jose ve Emre süs gibi bekledi maç boyu. Tel tel dökülen Yasin'in yerine Jose veya Çolak değişikliği orta sahayı tutmamıza olanak verirdi ama denemedi. Burak'ın yerine Umut'u alma gafletine düşmesine bir şey demiyorum şahsen. Takım 75'ten sonra yürüdü ona bir lafım yok o tamamen HH'nin kabahati malesef. Umarım bu takımı fizik olarak daha yukarı seviyelere çekmeyi başarır Denizli.

Basin toplantisi:

Mustafa Denizli: "Benim hayatım futbolun içinde geçti, hakemin o düdüğü hangi nefesle, nasıl üflediğini bilirim."
Mustafa Denizli: "Diyeceksiniz ki ofsayt mı verdi, gol mü vermedi. Bunlara gerek yok bir takımı lime lime etmek için."
Mustafa Denizli: "Saha içerisinde oyuncularımın kırmızı kart görmelerine bile sebep olabilirdi."
Mustafa Denizli: "Hakem hata yapar bunları makul karşılarız, hakem hatası başka şey. Bilerek çalınmayan düdükler olursa başka yere kayar."

Tarık'ı niye aldın hoca?

CWNlQRFUEAECv8h.jpg

birşeyleri değiştir be hoca, hamza ne yapıyorsa sen de aynısını yapıyorsun. Ne yani Chedjou'yu orta sahaya koyunca bütün problemler bitecek mi sandın ?

Favre gelsin dedik o kadar yok yerli olsun yok ligi tanıyormuş.gördük ne kadar tanıdığını!!!

Yeni yapılandırma yapacaksak bu 69 yaşındaki denizli ile olmamalı.sezon sonu yollar ayrılmalı,bize katacak bir şeyi yok denizli'nin.

Devre arası en azından forvet ve ön libero aldır.Aldıramıyorsan da istifa et yönetimi suçla bunlar aldırmadı de.Hamza gibi davranırsan sonun Hamza'dan farklı olmaz...

Geri
Üst Alt