En komiği de şu eleştirmeyin diyen tipler... Size soracaktı zaten millet.

Ligi biraz tanısın ondan sonra eleştirilir di mi?

İlk yarı belki de son yılların en korkak Galatasaray'ı vardı sahada. Elimizi kolumuzu bağlayıp Muslera top tutsun diye dua ettik. Çok rahat 5 olabilirdi...

Burak sakatlanıyor hiçbir şey yapamayacağı belli Umut oyuna giriyor. Poldi'yi santrfora alıp en azından ortada Emre'yle topa sahip olmak çok zor tabii...

Hadi onu geç skor 1-1'e gelmiş galibiyet şart... Kanat oyuncusu çıkıp bek oyuncusu alınıyor.

Hocanın taktiği BJK'de de çok farklı değildi. Yeri geldi 7 ön liberoyla oynadı. O yüzden şaşırmıyoruz.

Ayrıca bu kadar geride oyun kabullenilmesine rağmen kaç maçtır tarihi farkın eşiğinden dönüyoruz. Bir gün Muslera da bu insanüstü performansını gösteremez, o farkı yeriz lig maçında o zaman memnun olursunuz herhalde.

Teknik direktör farkı işte. Şenol Güneş oyuna müdahaleleriyle nasıl maçı getirdiyse Denizli tam tersini yaptı. İkinci yarı orta sahanın düştüğü kabak gibi ayan olmuşken, Podolski ve Yasin'in takım savunmasına katkıları sıfırken nasıl müdahale etmez inanamıyorum. Kenarda Jose ve Emre süs gibi bekledi maç boyu. Tel tel dökülen Yasin'in yerine Jose veya Çolak değişikliği orta sahayı tutmamıza olanak verirdi ama denemedi. Burak'ın yerine Umut'u alma gafletine düşmesine bir şey demiyorum şahsen. Takım 75'ten sonra yürüdü ona bir lafım yok o tamamen HH'nin kabahati malesef. Umarım bu takımı fizik olarak daha yukarı seviyelere çekmeyi başarır Denizli.

Eskiden takım 75 den sonra fırtına gibiydi yahu. Kaç maç çevirdi. Rize maçının sonlarını bir hatırla istersen.

belkide dogru hamleyle cevirebilecegimiz maci vermistir denizli bey.

cok bagirdik gelmesin bu 80li yillarda kalmis arkadas diye dinletemedik.

neyse en azindan icimiz rahat. hem burada bagirdik hem twitterdan bagirdik. gorevimizi yaptik bu capsizi getirmemek icin ama bircok arkadas gelsin dedi. buyurun size denizli.

kimse elinde adam yok filan demesin.

burak sakatlanip cikinca sen eger poldiyi onun yerine cekip yol gecen hani olmus orta sahaya emre veya joseyi koymayi akil edemeyip umut beyinsizini koyarsan ben senin iyimi kotumu teknik direktor oldugunu tartismam cunku bir hicsin benim gozumde.

salak salak maci seyrediyorsun.

yine sabrinin oradan yenen iki gol yine sabri ilk 11de. cikar kardesim tarikimi koyarsin genc takimdan birinimi koyarsan ben bilmem ama bu herifi artik oynatamazsin.

daha ne yapmasi lazim bu herifin kovulmasi icin takimdan.

neyse sene sonunda sen ve dursun defolup gideceksiniz. o yuzden icim rahat.

Bugun yaptigin oyuncu degisikleriyle senden de birsey olmayacagi anlasildi.
Burak ciktiginda yerine orta saha oyuncusu yerine Umut'u oyuna alan, Tarik Camdal'i oyuna alip, Olcan'dan ileri ucta fayda bekleyen hocadan birsey olmaz.

70 yaşında adamın, pozisyona bile giremeden bitirdiği bir maçta hakemi suçlaması da traji komik.

70 yaşında adamın, pozisyona bile giremeden bitirdiği bir maçta hakemi suçlaması da traji komik.

kesinlikle dogru yorum.

bildigin anadolu takimi laflari.

dustugumuz duruma bak.

sen butun mac pozisyona gireme dogru duzgun sut cekeme ondan sonra hakemler oyunu kesmisler. hadi ordan.

Mustafa Denizli ADamsa O CÖp olan leşleri Bu takımda Tutmaz Acık ve net !!! buragıydı olcanıydı umutuydu daha niceleri Galatasaray Formasını Hiç hak etmiyor ..!!! Yeter lan adam macı yarıda Bırakıp karı gibi Kacıyo Hala takımda duruyo !!! Allah belasını versin Hepsinin ! hmk malları ! Muslera sneıjder harici Hepsinin !!

Şu içi geçmiş bunağı bu takıma musallat edenlere ne diyim ben ne. İçimden ne küfürler ne beddualar geçiyor da susuyorum... Beyni sulanmış oyuncu değiştirmeyi unutan özürlü bir hocamız olduğuna mı üzüleyim yoksa 0-5 yaş grubunun bile rahatça ezebileceği bir zeka seviyesi olan başkanımız olduğuna mı? Huzur evinde tavla oynaması gereken adam gelmiş koskoca camianın futbol takımını yönetiyor Allah'ım sen bize sabır ver..

Ben bu hocanin faturasini daha kesmedim ben Devre arasi aldiracagi gonderecegi topculardan sonra faturasini yazacagim.

Devre arası en azından forvet ve ön libero aldır.Aldıramıyorsan da istifa et yönetimi suçla bunlar aldırmadı de.Hamza gibi davranırsan sonun Hamza'dan farklı olmaz...

Sen bunu dersen bu gerizekalılar bir tane bile zor alır sen sağ bek Sabri açık Yasin ile geçirmeyi kötünün iyisi olarak görüyorsan seni böyle düşündürenlerden Allah sorsun sen derken kastım biz zaten Anlamışsındır eğer iki transfer yaparlarsa ve bu da genç adı Altında saçma sapan adamlar olursa bir tane bile almasınlar Defolup gitsinler koca takım Semih Sabri Burak Umut Yasin carole TARIK Rodrigez bla bla gider oynamaz 30 Kişilik geniş kadroda bile Yarısı olur ancak ama ilk 11 bu adamlar şu köylü bjk Başkanı kadar olamadınız ya ....

Sent from my iPhone using Tapatalk

sende gitt Tarığı oyuna aldın ya bittin benim için o dakkada Tarık ne dingonun ahırı mı bura

tarık ne lan?ana avrad kufur mu edek sana da dede?emre colak sana ne yaptı da oynadmıyosun lanet herif?

denizliye karşı nötrüm şu an. devre arasında ki transfer politikasına göre kararımı vericem

Gecenlerde birilerine ayar vermeye calisiyordu tum sorun sinan ile joseymis meger ha birde emreC digerleri sahane tobcular devam akhisar macinda ayni kadroyu devam. Selcuk yerine bilal burak yerine umut tamam daha

HUAWEI MT7-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Denizli bu seneyi kurtarsin diye getirildi kimse hikaye anlatmasin. Bu takimi devre arasindan sonra duzeltemezse sezon sonunu gormeden o da kovulur, yonetimde zorunlu olarak kongre karari alacaktir.

bu bunagın gidmesi kolay,bunu dert etmeyin

Büyük takımlarda 8 sezon ve 3 şampiyonluk...Her ayrıldığı takımlarda bırakılan koca bir enkaz..

Şampiyonlar liginde sıfır çekilen bir sezon..

Üstüne beşiktaş ve fenerbahçe ve galatasaray ile çıkılan 13 şampiyonlar ligi maçında sadece 1 galibiyet...Üstüne 2 beraberlik ve 10 mağlubiyet....

Artı yine bu ş.ligi maçlarında bu üç büyük takımla içeride 7 maça çıkmış...M.united,barcelona,leverkusen,lyon,cska moskova,wolsburg ve astana..Bu takımlardan içeride sadece 1 puan alabilmiş bir adam...

Vestel manisayı sınırsız yatırımla hem de 3 takımın direk olarak çıktığı 2.lig grubunda ilk 3'e bile sokamama..

İngiltere'den 8 yeme ''o gün türk futbolu kazanmayı öğrendi'' falan gibi saçma argümanlarla savunulma...

Arada aachen,persopolis,ç.rize gibi takımları çalıştırma ama bunu ''mustafa denizli farkı şeyler yapmayı seviyor'' diye yedirme...

Bu adam kadar şişirilen başka bir teknik adam yoktur tük futbolunda...Bu adamla hakikaten bir sistem kurulacağını düşünmek ayrı bir kafa,hala bu adama büyük antrenör demek bambaşka bir kafa..

Alves vardi da Denizlimi oynatmadi , butun suc Hamza'nin ona kalsa bu kadro Sampiyonlar Ligi sampiyonlugu icin bile yeterli

Geri
Üst Alt