Bir kan değişimi takıma ancak bu kadar negatif etki ederdi.

Gecen sene oldugu gibi ama onun takimi degil ki kendi takimini kursun bakalim dimi. Ben bu filmi gordum sanki devre arasi 1 tana adam vasat gerisi ne oldugu belli olmayan adam aldirir onun takimina da bakariz nolcak

HUAWEI MT7-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bugün kadro tercihi doğruydu değişiklikler saçma sapandı. Burak sakatlandığında Emre'yi alıp Poldi'yi ileri çekmeliydi. Maç artık çıkmaza girdiğinde Yasin-Tarık değişikliği yapacağına Olcan veya Yasin'i çıkarıp Jose/Emre/Bilal'den birini almalıydı, Ched'i geri çekip Hakan'ı sola almalıydı. Hepsini geçtim gol yedikten sonra Jose veya Emre'yi oyuna alıp Semih'i çıkarabilirdi daha dikine oynayan bir takım yapıp gol arayabilirdi. Yetersizdi bugün için ama o kadar suçlu var ki bu adama sıra gelmiyor.

Antrenör değişiklikleri genelde pozitif etki eder ama bizde etmiyor sebebi de net ilk 11 oyuncusunu tehdit edecek 1 oyuncu yok yedekte hepsinin yeri kesin o kadar dar kadro kuruldu ki hepsinin yeri garanti bir takımda Sabri,Yasin,Semih gibilerin yeri garantiyse büyük sıkıntı var demektir Yasin'in Erciyes'te bile yeri garanti değildi la

Destekliyordum ama bugun bu rezalet oyundan sonra cikip hakeme suclayan TD Galatasaray'a yakismaz....

Tamam kadro kotu ama bugun yaptigi hamleler , Yasin'i israrla oynatmasi falan kumasini belli etmistir.

Ayrica anadolu takimi gibi defans yapitiriyor. Yetmedi lan bu td'lerden cektigimiz...

devre arasi adam gibi transfer yaptirsin sonra sene sonu s2tirsin gitsin...

Hatta devre arasi hic para harcanmasin , direk sezon sonunu bekleyip alman bir td ile revizyon yapmak...

Son düzenleme:
kadro tercihi doğru değildi yasini sonradan alması gerekiyor
onun yerine bilal olsa orta sahadan bu kadar yenilmezdik
sırf değişiklik yapmak için gittik tarığı aldı olcanı ileri aldı ne diyim
bu arada hala semihi oynatıyor ched balta niye olmuyor hocam?

Bugün kadro tercihi doğruydu değişiklikler saçma sapandı. Burak sakatlandığında Emre'yi alıp Poldi'yi ileri çekmeliydi. Maç artık çıkmaza girdiğinde Yasin-Tarık değişikliği yapacağına Olcan veya Yasin'i çıkarıp Jose/Emre/Bilal'den birini almalıydı, Ched'i geri çekip Hakan'ı sola almalıydı. Hepsini geçtim gol yedikten sonra Jose veya Emre'yi oyuna alıp Semih'i çıkarabilirdi daha dikine oynayan bir takım yapıp gol arayabilirdi. Yetersizdi bugün için ama o kadar suçlu var ki bu adama sıra gelmiyor.

Antrenör değişiklikleri genelde pozitif etki eder ama bizde etmiyor sebebi de net ilk 11 oyuncusunu tehdit edecek 1 oyuncu yok yedekte hepsinin yeri kesin o kadar dar kadro kuruldu ki hepsinin yeri garanti bir takımda Sabri,Yasin,Semih gibilerin yeri garantiyse büyük sıkıntı var demektir Yasin'in Erciyes'te bile yeri garanti değildi la

Prandelli'nin daha iyi hoca olduğu konusundaki ısrarlarım sürüyor gel anlaşalım :asd22:

Sanki sorun hocada.
Bu takımın başına mourinho -klopp-Alex ferguson ve rahmetli derwall birlikte gelse bir cacık olmaz. Kadro full baştan değişmesi gerekir 3-4 oyuncu hariç .

4 ocak 2016 mesai saatiyle birlikte atacağı adımlar, vereceği kararlar kendisinin bahsettiği o parantezi ne şekilde kapatacağını belli edecek.
15-20 gün daha sabır bakalım. akıllı adamdır, garantici adamdır, işini garantiye alır diye umuyorum.

Alin size denizli. Bu daha iyi gunlerimiz. Daha cok kotu seyler olacak. Bekleyin daha sacma transferler olacak devre arasi. Ondan sonra bizim yanimiza gelirsiniz beraber kufur ederiz.

Hic bir bok olmayacagi o kadar belliydi ki denizliyle kicimizi yirttik burada ve twitterda protesto ederek ama dinletemedik. Bir sene daha bosa gitti yapilanmamiz gerekirken. Bari defolsada en azindan onumuzdeki seneyi kurtarsak.

Kim nerede oynarsa oynasın bu kadrodan bir cacik olmayacak galiba. Tek üzüntüm Selçuk,Jose,Emre ve Sneijder dörtlüsünü aynı anda sahada göremediğimiz.

1.5 milyon dolar peşin aldi diyor Erman. Bu herif GS için geldim diyordu:)

tvdeyken sinan fanboylugu yapiyordu simdi kadroya bile almiyor
ama art niyeti yoktur belki
yasi geregi unutmus olabilir günahini almayalim

Gesendet von meinem LG-D802 mit Tapatalk

Cok korkak. Hem kendi futbolcularina karsi hem de taktiksel anlamda. Hagi olsa Selcuk-Burak-Umut mafyasini kesecek cesareti bulurdu.

Hamza nin yedek klübesi bile daha iyidi.
Denizli Tarik, Koray gibi iki komisyon cöpünü yedeklere dahil etti. Sinan gibi bir yeteneki yedeklere bile almiyor.

Burak sakatlaninca her akli selim Podolskiyi forvete cekip Emreyi alip orta sahayi güclendirmeyi düsünürdü. Ama buna vizyonu yetmiyor.
Atletico dan kacan, ama perde arkasinda ilk 11 i belirliyen kisiden cesaret beklenemezdi zaten.

Iki ruhsuz kagniyi stoperlerin önüne koyarsan ne defansta ne ofansta bir sey elde edemezsin. Sifira sifir elde var sifir. Orta sahamizi kendi eliyle versi. Facia yasamadiysak Musleraya tesekkür etsin.

Benim gibi izliyor saha kenarında... Dede kendine gel artık yoksa senide yollarız...

Ben hala diyorum denizli bunun icin yanlis secimdi , cünkü bu takima nester vurulmasi gerekli ve bunu da sezon sonu devam edecek hoca ile yapilmaliydi, simdi devre arasi denizli nesteri vursa ne yazar? sezon sonu nasil olsa gidecek, sonra yeni td gelecek ve diyecek ki bu transferleri ben yaptirmadim tekrar oyuncu istiyecek.

denizli cikmis mactan sonra konusuyor pes etmem cart curt ancak taraftara konusacak laflar bunlar, sen pes etmesen ne olacak bizim takim pes etmis. yerli yerli diye diye bu takim bu hale geldi, hala sabri semih olcan burak say say bitmiyor ilk 11 de oynuyorsa zaten bu takimdan birsey olmaz, resmen Adnan polatli BAM dönemi Vol.2 yasiyoruz

suraya bak ve neyin eksik oldugunu göre

STSL Gol Krallığı

1. Eto'o 13
2. Gomez 11
3. Rodallega 10
4. Kweuke 9
5. N'Diaye 8

Benim gibi izliyor saha kenarında... Dede kendine gel artık yoksa senide yollarız...

Ne yazik ki biri geliyor biri gidiyor ama giden Galatasaray'in milyon eurolari oluyor . Dunya uzerinde herhangi bir seyin fiyatini ona olan talep belirler . Mustafa Denizli'ye dunya uzerinde hangi klup bu paralari hatta yarisini verir acaba . Yazik ki ne yazik .

Geri
Üst Alt