Sene sonu birakir o yonden sikinti cikarmazda hic degilse takimi temizleseydi bi bok yapmadi ustune takim daha da geriye gitti
Burak'tan gelecek parayla listemizdeki oyuncuları alırız falan diyor renktaş emin misin bırakacağına?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sene sonu birakir o yonden sikinti cikarmazda hic degilse takimi temizleseydi bi bok yapmadi ustune takim daha da geriye gitti
Burak'tan gelecek parayla listemizdeki oyuncuları alırız falan diyor renktaş emin misin bırakacağına?
Bırakmıyacak kovulacak.
Gitmez bu abi kovulmadikca. Maci en güzel yerden izliyor adam, bunun icin de 1,5 yil icin 4,5 Milyon aliyor.
Ohh ne güzel hayat.
Ben birakacagini dusunuyorum ama oda cozum degil tabi olaganustu kongre sart artik kulubun agzina sicti herifler hala daha camiadan tepki veren yokBurak'tan gelecek parayla listemizdeki oyuncuları alırız falan diyor renktaş emin misin bırakacağına?
Denizliye kadro oluşturtsak bundan beter olur adam hep hazıra takviyeler yaptı kariyeri boyuncaŞu var ki bu takım hocanın takımı değil. Geldiği zaman da söyledim, bu kadroyu kabul etmesi bile benim için kafi. Yalnız bazı takıntıları da yok değil. Bu da doğal olarak taraftarı rahatsız edecektir ve aldığı maaş ile vurulacaktır. Bunların da dışında teknik ekibinin yetersizliği ve daha da büyük skandal olan yardımcısının hala olmayışı çok büyük eksiklik. Sanki emanet duruyor gibi, sahadaki futbolcuya da yansır bu ve takıma etkiniz azalır.
Denizliye kadro oluşturtsak bundan beter olur adam hep hazıra takviyeler yaptı kariyeri boyunca
K012_2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi