Sene sonu birakir o yonden sikinti cikarmazda hic degilse takimi temizleseydi bi bok yapmadi ustune takim daha da geriye gitti

Burak'tan gelecek parayla listemizdeki oyuncuları alırız falan diyor renktaş emin misin bırakacağına?

Gitmez bu abi kovulmadikca. Maci en güzel yerden izliyor adam, bunun icin de 1,5 yil icin 4,5 Milyon aliyor.

Ohh ne güzel hayat.

Gitmez bu abi kovulmadikca. Maci en güzel yerden izliyor adam, bunun icin de 1,5 yil icin 4,5 Milyon aliyor.

Ohh ne güzel hayat.

kameralar hep bunu ayaktayken çekiyor maçın 70 dakikası sürekli kulübede yardımcısıda yok kenardan kimse direktif vermiyor takıma ilk yarı öyle izledi maçı terim olsa feldkamp olsa direk değişiklik yapmıştı 25'inci dakikada ne heycanı kalmış ne ruhu bizim takım zaten gazla çalışıyor bide böyle bir hocayla daha çok üzülücez

Burak'tan gelecek parayla listemizdeki oyuncuları alırız falan diyor renktaş emin misin bırakacağına?
Ben birakacagini dusunuyorum ama oda cozum degil tabi olaganustu kongre sart artik kulubun agzina sicti herifler hala daha camiadan tepki veren yok

Şu var ki bu takım hocanın takımı değil. Geldiği zaman da söyledim, bu kadroyu kabul etmesi bile benim için kafi. Yalnız bazı takıntıları da yok değil. Bu da doğal olarak taraftarı rahatsız edecektir ve aldığı maaş ile vurulacaktır. Bunların da dışında teknik ekibinin yetersizliği ve daha da büyük skandal olan yardımcısının hala olmayışı çok büyük eksiklik. Sanki emanet duruyor gibi, sahadaki futbolcuya da yansır bu ve takıma etkiniz azalır.

Şu var ki bu takım hocanın takımı değil. Geldiği zaman da söyledim, bu kadroyu kabul etmesi bile benim için kafi. Yalnız bazı takıntıları da yok değil. Bu da doğal olarak taraftarı rahatsız edecektir ve aldığı maaş ile vurulacaktır. Bunların da dışında teknik ekibinin yetersizliği ve daha da büyük skandal olan yardımcısının hala olmayışı çok büyük eksiklik. Sanki emanet duruyor gibi, sahadaki futbolcuya da yansır bu ve takıma etkiniz azalır.
Denizliye kadro oluşturtsak bundan beter olur adam hep hazıra takviyeler yaptı kariyeri boyunca

K012_2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bence bu Denizli büyük bir işi batırdı paraya ihtiyacı var
Baksanıza adam hala pişkin pişkin konuşuyor
Ulan sinan ı iki aydır sen çalştırıyorsun bekliyormuş stresten sakatlık mı olur
Adam iyi çalıştırılmıyor işte

Mustafa Denizli | Teknk Direktör (!)

Başlığı bu şekilde değiştirmenin zamanı geldi.

Caj-BDjWIAELgpO.jpg

Kim gelirse gelsin aynı olur. Bu kadroyla sistem falan olmaz, kurulamaz. Terim'in 2. şampiyonluğu sonrası yapılanma olmalıydı. Biz onu değerlendiremedik. Asıl kırılma anı orasıydı. Yapılanma için bir omurgan olmalı. 0'dan omurga kurmak için en az 2 sene gibi bir süre var. Şu an kulübe lazım en olan tek önemli şey doğru futbol aklı. Gerekiyorsa Alman Pro lisanslı antrenör veya üst düzey yöneticilerle çalış. Devre arası Ibra'da gelse seneye daha da kötü durumda oluruz. Kulüp ve bu kadro nefesini sonuna kadar harcadı artık. Aslında geçen sene sonu mucize bir şekilde son nefesini de vermişti. Melo salak mı abi buradan gitsin? O kadar yıldır müthiş oynuyor da Inter onu şimdi istedi ve gitmek istedi. Adam akıllı, her şeyin farkında. Onun dışında kesinlikle kulüp pazarlama konusunda profesyonel adımlar atmalı. Az ama kaliteli ürün olmalı. Çok ürün kaliteli pazarlamacı olduğunu göstermez. Ne kadar çöp varsa dolduruyorlar dükkanı, 5 çöp T-Shirt yapacağına 1 tane adam akıllı yap sat. Ve en önemlisi üyelik, bu kulübe belli kota dahilinde gücü yeten herkes üye olmalı arkadaş. İsterlerse içlerinde liseciler diye üyeli sistemini ayırsınlar. Kulübün buna ihtiyacı var. Bu elbet bir gün olacak. Hiç değilse şu zor durumda yapın.

O değil yapışıp bırakmayacak gibi duruyor. Önümüzdeki sezonun sonuna kadar düşünmem diyor Çin'i.

Geri
Üst Alt