Yalanlama geldiğine göre tekmeyi yemesi yakındır.

HH'nin arkasındayız lafının 2-3 hafta sonrasında kovuldu. Melo ile sözleşme yenileyip,canlı yayına çıktılar 2 hafta sonra yollandı. Nisan gelmeden tekmeyi yer gibi.

Aynı yönetim hh içinde aynısını demişti.

Teknik Direktör nöbeti açılmalı

Sent from my iPhone using Tapatalk

Demekki 2 haftası kaldı tam tahmin ettiğim gibi fener maçı öncesi bir operasyon daha olur

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hoşçakal Dede Dursun arkasındayız dediğine göre yolcudur abbas bağlasan durmaz.

aman aman. Çok kötü hoca. Roma'da o kadar para harcadı takımın içine etti. Fransız gelecekse tercihim Rene Girard olur. Düşük bütçeyle hem iyi oyuncular çıkardı,hemde başarılı oldu.

doğrudur ama bu yonetim icin iyi.. gidecekleri yok bunların bielsayı falan getiremeyecekleri de cok acik .. benim istedigim ilk isim favre

Bu takım hiçbir derbi kazanamaz ligi ilk 4 içinde bitirmesi de sürpriz olur.

Elbet defolup gidecek ama bu gidiş erken olsun biz de yolumuza bakalım görüşündeyim. Tabi yönetim ile beraber gidecek.

Garcia nasil takimin icine etmis?

Ilk iki sezon:

5abea8a9822b9de6dce12bf12e67bf50.png
2f605726a5afb9b8bffad87d44a278c6.png

Bir kac fiasko disinda (Iturbe) takima katki verdiler. Bu sezon iyi degil di Roma ama yinede aldigi oyuncular uygun fiyata kiralik olarak alindi.

Bence gayet basarili sezonlar gecirdi genel olarak. Ama fazla kadroda degisiklige gitmedi, system olarak maclarin yüzde 95+ inde 4-3-3 oynattii.

Herve Reinard gelsin. Bize kötü futbolcularla iyi iş yapacak hoca lazım. Denizli gibi habire takımın kalitesizliğinden dem vurup kendi beceriksizliğini kabul etmeyen üstelik 70 yaşına gelmiş bir beceriksiz değil. Yok işte kardeş para yok ya da yönetim mal adam almıyor ama sen daha da malsın. Zamanında Lucescu b.k gibi kadroyla bize CL'de çeyrek final oynatıp şampiyon yapmıştı heralde o kadro senin elinde olsa takımı küme düşürür Avrupa'da da tarihi hezimeti getirirdin.

Bu sefer olmadı hocam.Daha fazla uzatmadan yolları ayırmak lazım.Efsanemiz olarak kalacaksın.

Rudi Garcia Kulübün aradığı hoca.

Geçmişte şampiyonluk için savaşan ve şampiyon olan hoca: check

Ofansif ve keyifli futbol oynatan hoca: check

Gençlere şans veren hoca: check

Geri
Üst Alt