Tribun Dergi ‏@tribundergi
SON DAKİKA - Mustafa Denizli görevi bıraktığını üstü kapalı olarak LigTV'de açıkladı: "Kim ne algılarsa algılasın söylediklerimden."

Mustafa Denizli: "Bu kararı tek başıma vermem saygısızlık olur. Yarın yönetimle kararımı paylaşacağım."

aha gidiyor

Darısı başkana

HUAWEI G7-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Başkan denen zombi uefa kararı sonrası kesin gider. Severler yoksa yolda yürürken

Yarın istifası kesinleşti, darısı Dursun Özbek ve yönetimine inşallah!

Şimdi bu dursun denen çapsız göndermez

C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra yürümeyeceği belliydi.Keşke parantezi adam akıllı kapatmaya gelseydin.Neyse yolun açık olsun,biraz kırgın bir ayrılık oldu ama.

Bu konu şanlı GS tarihi forumuna taşınmaz umarım

istifası her türlü hayırlı olur gibi ama bu yeteneksiz yönetim sonrasında napar hiç bilemiyorum aynı zamanda güvenemiyorum...

Aslında çok kolay yapılması gereken yönetim için. Çık de ki "Kriterler var taraftarımız fazla beklentiye girmesin." Sonra git gençlere önem veren yetiştirici bir teknik adam bul. Ona güven zaman tanı ve 3-4 tane genç oyuncu al takımın eksik yerlerini kapatmaya çalış. Fazla maliyetli isim transfer yapma. Fazla transfer hiç yapma.. Sonra bırak teknik adama naparsa artık. Yetiştirirse gençleri 2-3 yıl içinde bomba gibi takım olursun ekonomik yüklerden de kurtulursun. Bence yapılabilecek tek şey bu...

Altyapı hocası baksın şu yeni gelen Portakal, yıl sonuna kadar

C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sira Dursun denen baskan bozuntusu ve saksakcilarinda.

Geri
Üst Alt