Mustafa Kapı Kadro Dışı Bırakıldı

Dogrusunu yapmışlar.bartuglar,hamza akmanlar,berkaylar gelirken bu kici kirik velet icin mi üzuleceğiz?Galatasaray önemli,bu kafayla bi bok olmaz bundan.avrupaya m gidiyo ne bok yiyosa yesin.erkan suer aldi yerini zaten,o da cok yetenekli

Daha berkay var,beknazin takiminda.abdulsamed iyilesti.kisacasi uzulecek bi durum yok,bartuga ve berkaya,hamzaya bakinca anlarsiniz

Şu veletlerin dünyanın en iyi topcusuyum halleri beni bitiriyor. Ulan avrupa senin gibi bin tane potansiyelleri dolu tavırlara bak.
En sonunda sopayı göstermiş iz iyi oldu bu, ya kuyruğu kıstırır gelir pasa pasa imzalar ya da tarihte zekasiz bir aptal olarak kendini yazdirir

Alınan karar konusunda yönetimi tebrik ediyorum. Bu tür oyuncular ile vakit kaybetmeden Camiadan uzaklaştırmak gerekiyor kime gideceği konusu umurum da olmaz isterse fenerde parlasın bizim için öncelikle karakter önemlidir.

Ben mustafayi son zamanlarda hic izlemedim.uzulmedim de.bartug,hamza akman,berkay, emirhan kayari gördükten sonra da ilgilendirmedi zaten eskisi kadar. abdüssamed ,atalay ve yeni transfer erkan suer var.goktan var herkesin sevecegi.o yuzden 10 isim varken bi isme takılıp kalmam

Son düzenleme:
Ne Emresi ya Emre karaktersiz olsa da futbolcu kere futbolcu bunun amatör de bile oynayabileceği şüpheli bunu gittiği için demiyorum kalsa da bir şeye benzeyecek havası yoktu.

Bo goncloro fotoh hoco noyo oynptmoyor

alın gördünüz mü? Bu hainleri oynatsan be olacak. Sürünsün beter olaun yavşaklar

Geri
Üst Alt