Mustafa Kapı Kadro Dışı Bırakıldı

yönetimde suclu iki sene öncesinden kitlesene, 5yil yeni sözlesme, niye bekliyorsunuz, baska takimlarin scoutlari tilki gibi arastiriyorlar avrupada bedava kapmak icin, atalaydada beklediler zar zor 1-2 yil uzattilar, ozandada keza öyleydi. mustafanin yaptigi ibnelik ama yönetimdede suc var.

mustafa kapının izlediğim kadarıyla gamsız, duygusuz bir adam olduğu çok belli.

Ama o kadar yetersiz oyuncular şu klüpde görev alırken gençlere özellikle bu dönemlerde şans verilmemiş olması bu olumsuz durumu çok fazla etkiliyor.Ama bu mustafa kapı için geçerli değil.hem yaş hem fizik olarak şu an sahaya koysan ezerler.

Yöneticilerinde teklifi önemli.
Ben yöneticilerede hiçbirşekilde güvenmediğim için el birliğiyle bu süreç nasıl yönetilemez göstermiş olabilirler.

avrupaya giderse hak veririm

ama trde başka takıma gitmek için bu tercihi yaptıysa ağır malmış

Sie git lan.

Hadi git şikecilere bak oynayabiliyor musun. 3 sene sonra takasla Malatya’ya gönderip kendini 24 yaşında PTT’de bulursun cahil.

1.62 boyuyla 11’e girmesi imkansız olan futbolcudur.

bu şartlarda doğru olan yolları ayırmaktır tabi orasında değilim de böyle bir açıklamaya ne gerek vardı. muhatap olduğun kişi 17 yaşında bir çocuk. böyle linç ettirmeye gerek yoktu

Bu arada 1-2 ay once rodop hem atalay hem kapi icin ikisiyle de gorustugunu ve galatasaray'dan gelecek her teklife evet diyeceklerini ama galatasaray'in henuz teklif yapmadigini soylemisti.

Yalanci, serefsiz suleyman rodop

Doğru karar.
Umarım fenere gitip oradan alt liglerdeki takımlara kadar düşersin saçını kestiğimin...

Insallah fenerbahce alır bu çöpü.O kadar izledim hicbir numarasını görmedim.Anadolunun altyapı kuluplerinde bundan yuzlerce var,Arda Turan yeteneginde adam lazım bize fener ugrassin bunla.

yönetimde suclu iki sene öncesinden kitlesene, 5yil yeni sözlesme, niye bekliyorsunuz, baska takimlarin scoutlari tilki gibi arastiriyorlar avrupada bedava kapmak icin, atalaydada beklediler zar zor 1-2 yil uzattilar, ozandada keza öyleydi. mustafanin yaptigi ibnelik ama yönetimdede suc var.
maks 3 yıl imzalayabiliyon bebelerle fazlası yasak

Geri
Üst Alt