Mustafa Kapı Kadro Dışı Bırakıldı

Ekli dosyayı görüntüle 71977

Bu fotoğraftaki tayfanın hemen hemen hepsiyle sorun yaşamamız tesadüf değil herhalde.
Ozan kabak serbest kalma bedeli olmasına rağmen daha fazla para kazandırıp gitti Istanbul a geldiği dönemler de antremanlarda ziyarete geliyor semih kaya iyi oynar kötü oynar ama hain değil atalay sözleşme uzattı ancak ondanda umutlu değilim

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ulan it bu yaşta senin para konuşmak ne haddine
Bu yaşta para konuşan adam topçunun kralı olsa messi olsa
sektir edip gideceksin karakter yoksunu topçuyu takıma almayacaksın
aha emre ve okan abisi çıktıda noldu bastı beleşe gittiler
yol yakınken kovucan gitsin bakalım kim oynatacak iki sene içinde 3.lig bok rengi gurubuna oynar

Manşet:

Galatasaray "Kapı" yı gösterdi !

Ornek aldigi Ozan abisi de sozlesme uzatmak istememisti

Fb diyorsunuz da birkaç yerde bjk ile anlaştığını yazmışlar doğrumu bilmiyorum

Bu çocuk için neden bukadar yaygara koptu anlamadım ne yaptı şimdiye kadar neyi kanıtladı
Elestirdigimiz Yunus bile kendini gösterdi

yönetimde suclu iki sene öncesinden kitlesene, 5yil yeni sözlesme, niye bekliyorsunuz, baska takimlarin scoutlari tilki gibi arastiriyorlar avrupada bedava kapmak icin, atalaydada beklediler zar zor 1-2 yil uzattilar, ozandada keza öyleydi. mustafanin yaptigi ibnelik ama yönetimdede suc var.
18 yasından önce oyunculara maksimum 2 yıllık sözleşme imzalatabilirsin

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

büyük ihtimal Fenere gidecek kariyeri açısından yanlışı yapar 3-4 sene sonra 2 lig ve 3 ligde izleriz kapı o tarafta

agentın işidir büyük iht , 17 yaşında herif nie imzalamasın ki?

Kalsa sanki bir bok olacak.

Bizden kim.cikti ki Altyapıdan ??
Zar zor bir tane Arda - o da Manisaspor da pişti.

Ali yavuz gibi fanatik cimbomlu kaliteli adami bok çukuruna gönderip, bu salağa floryada 5 yıldızlı tatil imkanı verdik bu sene. Çok günah işledik bu sene harbi diyorum. En boktan sezonlarda bile bu kadar dişimi sıktığımı sinirlendiğimi hatırlamıyorum.

17 yaşında çocuk hata yapmışsa bile böyle hedef göstermek yanlış olmuş. Sosyal medya linci çocuğu ciddi anlamda etkileyebilir futboldan bağımsız olarak. Olayı takip etmedim ama Galatasaray'da oynamak istemedi diye ya da daha fazla para istedi diye 17 yaşındaki çocuktan nefret edilmesini de anlamıyorum.

17-18 yaşında bebelerden çektiğimiz naza caza bak lan, biz o yaşlarda sınav stresi, hayat gailesi derken kıçımızda silivce çıkarırdık, bu dünkü bokların yağlı ballı ortamlarında triplerine bak. Eyvallah oynamadın, oynatılmadın filan da koskoca kulüpü 1 yıldır kontrat diye peşinden koşturan 17 yaşında ergenin ebesinin Fener'ine kadar yolu var. Zaten üstüne harcanan emek, görülen vefasızlık da kulüp açıklamasında çok güzel ilan edilmiş. İnşallah 2 yıla sadece yaşıtlarınla halı saha maçı oynayabilecek hale gelirsin.

Altyapımızdaki bunun gibi bütün kuşlar derhal itlaf edilmeli.

Sergen bu hesaba fake diyordu.

EQ-C927X0AEe-iU

Geri
Üst Alt