Mustafa Kapı Kadro Dışı Bırakıldı

EQ-5UMpXUAIgakJ

Hayır aga, kaç yaşında olursan ol karakterin olacak.
Ben bu Galatasaray'lı halimle fb alt yapısında yetişeceğim, bana emek harcayacaklar, hem okutup hem de futbolda bi yerlere getirecekler, sonra ben belli yaşa geldiğimde Galatasaray'lıyım diye lololo yapıp sözleşme imzalamicam.
Eğer Galatasaray beni istiyorsa derim ki ; klübe atın birşeyler bonservis için koşa koşa gelirim, yoksa boş mukaveleye imzalarım fb ye derim. Az haysiyet, onur, gurur sahibi herkeste bunu yapar ve yapmalı. Bunlar yoksa zaten bizde işi de yok. Defolup gidebilir. Zerre üzülmem ama emeğimize acırım.

Ben şunu farkediyorum. Fatih hoca altyapıda veya altyapıya yapılan transferlerde oyuncunun Galatasaray lı olup olmadığına da dikkat ediyor. Galatasaraylı değilse çok da üstelemiyor tutmak için... Sadece gözlem..

FIG-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Dün boktun bugün koktun derler, o hesap. Bu kafayla bir şey olmaz zaten kendisinden. Yeteneğe baksak Emre Mor da dünya çapında potansiyeldi.

Avrupanın en iyi stoperlerinden biri olacak bir adamı oynattı diye Terim'e mi şükredelim agalar xd Mustafa fenere giderse sövelim de adam belki de oynanan futboldan, belki sistemsizlikten, belki Terim'in hala kendisine şans vermek yerine Selçuk gibi yürüyen zombiyi oynatmasından kıllanmış olabilir. Gerçek sebebi bilmeden atlamayalım bence, adam belki avrupada yetişebileceği düzgün bir kulüp bulmuştur. Beşiktaş Muhammet'i zorla tuttu da ne oldu adam 2.ligde oynuyor, zamanında Barcelona altyapısına gitse belki nerelerde olacaktı.

Iste fenerli ister besiktasli ne olursan olsun zaten bunu bilip kadroda tutuyorsan zaten bu senin icin önemli degildir. Ben bu durumlara bakmam ama eger sen genclere sans vermesen ben ona bakarim. Her kamp dönemi tonca gencler götürürüz bizde umutlaniriz , terim bu genci kazanacak diye bir iki hazirlik mac yaptirir genclere sonra kamp bitince, pasa pasa alt yapiya geri gönderir, ne oynatir ne kiralik gönderir. Bende genc bir alt yapi oyuncusu olsam bana firsat verilmeyen bir yerde kalmak istemem, sonucta kalan tipleri de gördük, yillarca yedek oturdular sonra Galatasaray dan gidince kendilerine külüb bulamadilar. Hedef oynamaksa her genc kendine baska bir takim bulmali , nasil olsa bizde selcuklar jimmyler bilmem kimler var, o gence en dandik kupa macinda bile forma verilmiyorsa ne icin kalsin?

Mi 9T Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Avrupanın en iyi stoperlerinden biri olacak bir adamı oynattı diye Terim'e mi şükredelim agalar xd Mustafa fenere giderse sövelim de adam belki de oynanan futboldan, belki sistemsizlikten, belki Terim'in hala kendisine şans vermek yerine Selçuk gibi yürüyen zombiyi oynatmasından kıllanmış olabilir. Gerçek sebebi bilmeden atlamayalım bence, adam belki avrupada yetişebileceği düzgün bir kulüp bulmuştur. Beşiktaş Muhammet'i zorla tuttu da ne oldu adam 2.ligde oynuyor, zamanında Barcelona altyapısına gitse belki nerelerde olacaktı.

Ozanı CL maçlarında oynatmayı her hocanın yüreği yetmez.
Merih Demiral? Süper Ligte bile oynatmadı şikeciler..Terim hatasız kul diyen yok, ama ergen eleştirilerden ifrit oluyorum artık. Alex Ferguson hiç mi hata yapmadı kariyerinde?

Ozanı CL maçlarında oynatmayı her hocanın yüreği yetmez.
Merih Demiral? Süper Ligte bile oynatmadı şikeciler..Terim hatasız kul diyen yok, ama ergen eleştirilerden ifrit oluyorum artık. Alex Ferguson hiç mi hata yapmadı kariyerinde?
Stoper yoktu ki biraz da mecburduk diye hatırlıyorum. Zaten Ozan ilk çıktığı maçtan itibaren öyle oynadı ki formayı vermemek çok saçma olurdu. Diğer gençlere şans vermediğini de düşünürsek Ozan konusunda Terim'e artı puan yazılmaz bence..

Yaw sen Ozan satıldığında aynen şunları yazdın: Terim zaten bu tarz stoperleri sevmez ondan izinsiz gönderildiğini sanmıyorum. Ben de o dönem bundan hiç memnun olmadığını vs belirtmiştim ki hoca sonradan o süreçte istifayı düşündüğünü bile söyledi.

Sezon başında takım planlamasında olduğunu hatta Temmuz'da milli takımda sakatlandığı için baya sinirlendiğini anlatıyordu Karakullukçu. Sakatlık dönüşü de oynattı zaten neredeyse. Siz istiyorsunuz diye mecbur kalmış olsun ok. Yalnız o kadar kasmaya gerek yok bence adamın 20 tane falan kupası var belki arada bir iki şeyi doğru yapıyordur.

Geri
Üst Alt