# Mustafa Pektemek

Cevap: # Mustafa Pektemek

bu sene kesin almamız gereken bir oyuncu.seneye degerini katlar.

Almamız lazım.

Mustafa Pektemek

Musa Çağıran*

Ali Turan*

Yasin Pehlivan

Veli Kavlak

Yekta Kurtuluş

Ömer Toprak bu oyuncuları teker teker almalıyız.1 tane veya 2 tane de yabancı transfer yapılabilir şartlara göre.Orta sahaya yabancı gelmeli.

Kesinlikle istemiyorum. Eren Derdiyok varken 2. Yaser Yıldız' a hiç gerek yok. Yerli forvet aranıyorsa ileri üçlüde her yerde oynayabilen Eren Derdiyok alınmalıdır.

Eren'i yar etmezler kolay kolay.

Eren de bekliyordu Leverkusen'den, Bundesliga'dan ayrilip Turkcell Superb League'e gidiyim diye.

eren derdiyok zaten siyasi meselelerden dolayı Türkiyeye adım atmaz :)

Turkcell Süper Ligde yerli olarak alınabilecek en iyi oyuncu,yönetim mutlaka bu transferi sonlandırmalı.

Bence yedek için iyi bir forvet boyuda uzun.Ucuza alırsak gelsin.Özellikle takasta Barış+Sarpı felan verebiliriz.

son maclarda cok iyi oynuyor ayrica bu adam yaser falan olmaz bundaki teknigin yarisi yaserde yok ayrica son vuruslari calimlari ve paslari cok iyi

Devre arasında zaten iki adam verdik.Üstüne az bir paraya gelsin.

Belki biraz abartı gelebilir ama geleceği bence Sercan'dan daha parlak bir oyuncu.. Ben artık bizim oyuncumuz gözüyle bakıyorum inşallah bir aksilik olmaz transferinde.

Sercan'dan daha gole dönük gibi izlediğim kadarıyla ama Sercan savunmayı fena yıpratıyor oynadığı zaman.Devre arasında giden 2 oyuncumuzla ilgili hiçbir açıklama yapılmaması bana bu transferin oluru varmış gibi düşündürüyor.

Eren derdiyok aradığımız adam değil.Werder de rosenberg var alalım onu Baros stilinde ucuza alırız.

Geri
Üst Alt