Mustafa Reşit Akçay'ın Görevine Son Verildi!

Ömer Tuğrul Yılmazer

Berlin Panteri
Sözleşmesi karşılıklı olarak feshedilmiş. Temiz adamdı ama başarısız oldu.

Şenol Güneş, Avcı filan boşta herhalde.

bu işler bilgi ve tecrübe ister

geçmiş olsun

toparlanman dileğiyle trabzon

Ilginc bir kisilikti ama Trabzonspor´a yakistigini düsünmüyordum.

Ama Trabzonspor´un TD sorunu disinda ciddi sorunlari var yillardir. Büyük bir degisim olmaz yani.

Senol Günes simdi gelmez, ama Abdullah Avci icin iyi bir takim olabilir Trabzonspor.

Hoca başarısızdı tamam da Burak'tan sonra koskoca Trabzonspor bir santrafor bulamaz mı arkadaş?

Akhisar bile buluyor. Özer ve Şahin Aygüneş nedir yani transferde?

Yanlis zamanlama. Juve maclari beklenmeliydi. Simdi yeni bir TD vs. ile Juve bunlara tecavüz eder. MRA bence basarisiz da degildi. Asil yönetim basarisiz cünkü adam akilli bir santrfor alamadilar su takima. TS pozisyona giriyor ama gol atamiyor. Adamlarin forveti Emre Güral + Janko. Bunlar bu yükü tasiyamazlar. Janko zaten bildigin kazma.

Yanlis zamanlama. Juve maclari beklenmeliydi. Simdi yeni bir TD vs. ile Juve bunlara tecavüz eder. MRA bence basarisiz da degildi. Asil yönetim basarisiz cünkü adam akilli bir santrfor alamadilar su takima. TS pozisyona giriyor ama gol atamiyor. Adamlarin forveti Emre Güral + Janko. Bunlar bu yükü tasiyamazlar. Janko zaten bildigin kazma.

Mancini de Juventus macindan 2 gün önce gelmisti. TD degisikligi pozitif olur böyle dönemlerde.

Bence iyi zamanlama. Zaten Juventus´u gecme ihtimalleri zayif, ama biraz toparlanirlar 2 haftada diye düsünüyorum.

Hayırlısı olsun.

Bizim açımızdan iyi bir haber. Zaten moral-motivasyon açısından bitik durumdalardı. Şimdi yeni hoca demek yeni heyecan demektir. Birkaç hafta gazla alınacak puanlar demektir. Bu gazla alınacak puanlar arasında Mart ayı başındaki Fenerbahçe maçı da olabilir. 1 puan alsalar bile yeter..

Akçay spor toto leş ligi değişimli menejerlik pozisyonuna hoşgeldin

İyi adamdı. Yalnız takım konsantrasyonu yönünden zaafları var gibi. Avrupa'da zaten takıma bir şey söylemesen de çıkıp oynar. Ama ligi hiç umursamıyorlar. Acayip kötüler. Onur'da artık bir yere kadar götürebilirdi zaten, adam sezon başından bu yana kaç maç kurtardı sayamıyorum. Biraz da Olcan bir şeyler yapmaya çalıştı.

Bence IHO sezon basinda iyi transferler yapti, ama hoca tercihi buna uygun degildi.

MRA cok ciddiye alinacak, sevilecek bir tip gibi gelmedi bana acikcasi. Sacma sacma edebiyat aciklamalari, tipi vs.

Tipik bir Türk antrenörü. Kos, mücadele et, orta sahada debelen vs.

Aykut Demir, Malouda, Bosingwa vs., Trabzonspor icin gayet iyi transferler bence.

Henrique ve Janko da öyle lesh forvetler degil yani. Falcao´yu mu bekliyorlar? Trabzonspor´a kac yildiz gelmis ki?

Ya gayet iyi bir teknik direktördü.

Yorumları ibretle okudum.

Trabzonspor'u tarihin en büyük başarısını yaşatmış bir hocadan bahsediyoruz.

Juve maçları öncesi isabetli olmuş. Kan değişikliği lazım bu takıma. Son maçta psikolojik olarak da çökmüş haldeydi takım.

Geri
Üst Alt