Gökhan Karaman
10 Numara!
- 16 Haziran 2009
- 18.588
- 5.179
- 2.493
Ben Akp'den göstermelik işler dışında hizmet falan görmedim açıkçası.
kimden gördün darbeci zihniyetten mi :2aloh1:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben Akp'den göstermelik işler dışında hizmet falan görmedim açıkçası.
Ben Akp'li belediye başkanlarından göstermelik işler dışında hizmet falan görmedim açıkçası.
Olayı yolsuzluğa çekersek Sarıgül'ün de dosyasının kabarık olduğu gün gibi aşikar. Ama yine de yeni bir yüzün gelmesini isterim, belki trafik sorununu çözebilir falan.
Gostermelik yaptiklari da var. Ama ulasim ve saglikta haklarini yemeye gerek yok.
Mobil cihazdan gonderildi
Gostermelik yaptiklari da var. Ama ulasim ve saglikta haklarini yemeye gerek yok.
biri şiirden girdi.
diğeri yolsuzluktan.
az okuyun.
Bir de ben son yıllara kadar mevcut hükümetin kasıtlı olarka ülkeyi dibe sürüklediklerini düşünürdüm ama son zamanlarda biraz fikrim değişti bu konuda. Adamlar cidden ülke yönetmeyi bilmiyorlar, çünkü eğitimleri ve bilgi/tecrübe birikimleri buna müsait değil, vizyonları dar.
Buda kanıtı
[media]https://www.youtube.com/watch?v=DD6VeZU4bCI[/media]
Ben akp savunmuyorum arkadaslar sadece adamların yaptiklari şeyleri 1-2 örnekle yokmuş gibi gostermeye calizmaniza kiziyorum. Bu anti-akp dusuncelerinizle asil particiligi siz yapıyorsunuz negatif anlamda. Elestirelim ama kimsenin hakkina hukukuna tecavüz etmeyelim.