Mustafa Sarıgül: "Seçilirsem İBB Spor'u Kapatacağım!"

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Olayı yolsuzluğa çekersek Sarıgül'ün de dosyasının kabarık olduğu gün gibi aşikar. Ama yine de yeni bir yüzün gelmesini isterim, belki trafik sorununu çözebilir falan.

İlginç olan yaşı 20'ye bile varmayan bazı üyelerin yaşını aşan, görmediği ve yaşamadığı konularda çok bilmişlik taslayıp particilik yapmaya çalışmaları... Cidden komik. :)

Olayı yolsuzluğa çekersek Sarıgül'ün de dosyasının kabarık olduğu gün gibi aşikar. Ama yine de yeni bir yüzün gelmesini isterim, belki trafik sorununu çözebilir falan.

Yolsuzluk hep oldu, fark şu; bu hükümetin cidden abartması ve alenen yapması. Üstüne de göstermelik yol kazmalar dışında hiç bir hizmette bulunmaması.

Gostermelik yaptiklari da var. Ama ulasim ve saglikta haklarini yemeye gerek yok.

Mobil cihazdan gonderildi

İşte ben "şunu yaptılar ama" demeye karşıyım. Ben her hangi bir parti savunucusu değilim, yapılan olumlu ve olumsuz işleri tartınca arada uçurum var. Bu sonuçta belediye seçimleri, particilik yapmak aptallıktan öteye gitmez zaten. Sonuçta halk hizmetten memnun değilse farklı bir isme ve görüşe yönelir. Her aldığımız şeyin yarısı vergi, acaba verdiklerimizin çeyreği bize hizmet olarak dönüyor mu? Sağlık demişsin mesela, adamlar oradan bile neler neler kaldırdı :)

Gostermelik yaptiklari da var. Ama ulasim ve saglikta haklarini yemeye gerek yok.

Dimi. Mesela istedikleri yardım ulasmayınca, bir baba 16 km. boyunca sırtında bebeğinin cansız bedenini taşıdı. Hiç zorlanmadı o yollarda yürürken.

Gerçekten bravo akpye :005:

Siyaset yapıp da ben temizim diyecek biri varmı acaba.? Bu arada Mustafa Sarıgül'ü de hiç sevmem.(Ali Sami Yen üstündenden bile nemalanmıştır.)Esasen ben siyaseti sevmem.

Mevcut hükümetin belediye başkanlarının en iyi yaptığı şey, belediyenin çalıştığını göstermesi için zaten pek de düzgün olmayan yolları kazıp daha da berbat hale getirmesidir. Benim gördüğüm bu..

AKP = Ailece Kalkinma Partisi. Halka din iman, oglana yat liman ohhh yarasinnn

biri şiirden girdi.

diğeri yolsuzluktan.

az okuyun.

Kim girdi yolsuzluktan? Bence biraz sen oku.. Ayrıca yolsuzluk yapmışsa dahi Türkiye'de bu işlerin birşey fark ettirmediği şuan mevcut hükümeti savunanlara bakınca anlarsın.. Bal tutan parmağını yalar mantığı yerleşmiş bütün halka yani yolsuzluğu %100 ispatlansa bile bu birşeyi değiştirmez...

Konu dağılmasın. Kapı gibi Melih Gökçek Ankaragücü-Ankaraspor skandalı var. Hem bu İ.B.B.'de şike dosyasında yokmuydu ? Göksel Gümüşdağ başı çekti.

Bir de ben son yıllara kadar mevcut hükümetin kasıtlı olarka ülkeyi dibe sürüklediklerini düşünürdüm ama son zamanlarda biraz fikrim değişti bu konuda. Adamlar cidden ülke yönetmeyi bilmiyorlar, çünkü eğitimleri ve bilgi/tecrübe birikimleri buna müsait değil, vizyonları dar.

Ben akp savunmuyorum arkadaslar sadece adamların yaptiklari şeyleri 1-2 örnekle yokmuş gibi gostermeye calizmaniza kiziyorum. Bu anti-akp dusuncelerinizle asil particiligi siz yapıyorsunuz negatif anlamda. Elestirelim ama kimsenin hakkina hukukuna tecavüz etmeyelim.

Adamlar yolsuzluğun dibine batmış bizim tartıştığımız şeylere bak.

Ankara'da 6 yıl Üniversite'de okudum, 7 yıl yaşadım. Melih Gökçek bu durumun en güzel örneklerinden biridir, yaşayan bilir. Önceden açılan bir dava sonucu, 2010'da mahkeme kararıyla otobüs ve dolmuş fiyatları yarı yarı düşmüştü Ankara'da yaşayanlar bilir. Melih Gökçek seferleri durdurdu, insanlar okullarına işlerine gidemediler. Daha sonra seferleri azalttı, amacı hizmet vermek olan başkentin belediye başkanı bulunduğu mevkiyi kazanç kapısı olarak gördüğünden, bu şekilde biz zarar ediyoruz deyip, fiyatlar eski haline gelene kadar seferleri yarıya indiriyorum dedi. O günlerde Ankara'da cidden hayat kilitlendi, ne rezillikler yaşadık. Tabi ki sonunda kazanan yine Gökçek oldu. İnsanlar paramızı fazlasıyla verelim de rezil olmayalım dediler. (Tabi her türlü rezillik var yine)

Bir de ben son yıllara kadar mevcut hükümetin kasıtlı olarka ülkeyi dibe sürüklediklerini düşünürdüm ama son zamanlarda biraz fikrim değişti bu konuda. Adamlar cidden ülke yönetmeyi bilmiyorlar, çünkü eğitimleri ve bilgi/tecrübe birikimleri buna müsait değil, vizyonları dar.

Buda kanıtı :)

[media]https://www.youtube.com/watch?v=DD6VeZU4bCI[/media]

sarıgül seçilemeyeceği için boş vaatler vermesi kolay.

Ben akp savunmuyorum arkadaslar sadece adamların yaptiklari şeyleri 1-2 örnekle yokmuş gibi gostermeye calizmaniza kiziyorum. Bu anti-akp dusuncelerinizle asil particiligi siz yapıyorsunuz negatif anlamda. Elestirelim ama kimsenin hakkina hukukuna tecavüz etmeyelim.

Sınavda bile 3 yanlış bir doğruyu götürüyor. Senin savunmuyorum dediğin akp 1 verip 150 götürüyor. Bırakın yaptığı icraatları kardesim eksik olsun onlardan gelecek icraat. Onlardan kendi cebine bişey yoksa icraat gelmez.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt