Mustafa Sarıgül: "Seçilirsem İBB Spor'u Kapatacağım!"

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ankara'da 6 yıl Üniversite'de okudum, 7 yıl yaşadım. Melih Gökçek bu durumun en güzel örneklerinden biridir, yaşayan bilir. Önceden açılan bir dava sonucu, 2010'da mahkeme kararıyla otobüs ve dolmuş fiyatları yarı yarı düşmüştü Ankara'da yaşayanlar bilir. Melih Gökçek seferleri durdurdu, insanlar okullarına işlerine gidemediler. Daha sonra seferleri azalttı, amacı hizmet vermek olan başkentin belediye başkanı bulunduğu mevkiyi kazanç kapısı olarak gördüğünden, bu şekilde biz zarar ediyoruz deyip, fiyatlar eski haline gelene kadar seferleri yarıya indiriyorum dedi. O günlerde Ankara'da cidden hayat kilitlendi, ne rezillikler yaşadık. Tabi ki sonunda kazanan yine Gökçek oldu. İnsanlar paramızı fazlasıyla verelim de rezil olmayalım dediler. (Tabi her türlü rezillik var yine)

Kimseyi savunmaya çalışmayarak ve siyasi düşüncelerimi bir kenara koyarak söylüyorum. Gökçek Akpli değil. Kazanancıdır. Kazananın yanındadır.

Kimseyi savunmaya çalışmayarak ve siyasi düşüncelerimi bir kenara koyarak söylüyorum. Gökçek Akpli değil. Kazanancıdır. Kazananın yanındadır.

Orası öyle, bu örneği şu amaçla verdim; yani belediye seçimlerinde particilik yapmak büyük aptallık. Mansur Yavaş gibi bir değer var ama kimsenin iyi hizmet almak umrunda değil.

Neredeyse bir ülke kadar geliri olan bir şehrin anayolunun ortasına çift şeritli otobüs yapıp bunuda çok büyük bir hizmetmiş gibi insanlara sunması anca bizim gibi 3. sınıf ülkelerde olabilecek birşeydir.

Allah korusun hiç düşündünüz mü iş çıkışlarındaki kalabalık zamanda bir kamyonun kaza yaparak durağın içine girdiğini, bir keresinde incirli durağında beklerken 2 tane kamyonun yarıştığına şahit oldum ki İstanbul'da yaşayanlar E-5 teki yarışları bilir.

Binali'nin dediği gibi; seyapmamak lazım bulut mulut var böle atıyosun çorba gibi.

Binali sadece o adamlardan bir tanesi. Böyle adamlar basimizda oldugu sürec bu ülkenin gelisme ihtimali cok düsük. Bulut mulut hee canim.

Belediye dediğin böyle profesyonel topçu transfer edip para saçmamalı zaten. Madem spora katkıyapacan altyapıya yapsana. Akademi kur, gençleri yetiştir.

çalışan insanları mağdur etmeden kapatılmasına evet diyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt