Mustafa Sarıgül: "Seçilirsem İBB Spor'u Kapatacağım!"

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Trafiğe, deprem önlemlerine, kentsel dönüşüme filan da baya faydası olur. Önemli bir proje.

Şimdi ağır konuşmak istemiyorum, neticede koca koca adamlarsınız.

Burası bir spor forumu ve spor ile ilgili bir proje hakkında konuşuyoruz. Şu çıkıntılığın adını koymak zor cidden. Gerçi adı belli de dillendirmek istemiyorum burada.

Ayrıca ulan sanki adam bir tek bu proje ile çıkmış, "Başka bir şey yapmayacağım, İstanbul'un tek sorunu budur" demiş. Size de yargılamak düşmüş. Kardeşim az biraz mantık, başka bir şey değil lazım olan.

Adam da salaktı çünkü, sizin düşünebildiğiniz şeyleri düşünemiyordu bir işe kalkışırken. Bir tek siz akıllısınız. Bak ne güzel vurmuşsunuz oh yaşasın rahat uyuyabilirsiniz.

Ayrıca bu projeyi tek kişi üzerinden düşünmek de çok büyük bir saçmalıktır. Bu proje Türk sporu için belki de en elzem projelerden biridir.

Şükür ki biri en azından dile getirdi.

İddaa'dan karşılıyormuş gelirleri ha :) Ne iddaa'ymış o öyle, kaç senedir iyi beslemiş İBB Sporu ! Adamları kaçıncı ligden getirip 6 sene Süper Lig de tutmuş!

Şuna neremle gülsem bilemiyorum artık. Hayır esasında bu söyleme değil de, buna inananlara ne demeli asıl?

biri şiirden girdi.

diğeri yolsuzluktan.

az okuyun.

yolsuzluk-da-yapsalar-oyum-yine-akp-ye_540403.jpg

Şimdi ağır konuşmak istemiyorum, neticede koca koca adamlarsınız.

Burası bir spor forumu ve spor ile ilgili bir proje hakkında konuşuyoruz. Şu çıkıntılığın adını koymak zor cidden. Gerçi adı belli de dillendirmek istemiyorum burada.

Ayrıca ulan sanki adam bir tek bu proje ile çıkmış, "Başka bir şey yapmayacağım, İstanbul'un tek sorunu budur" demiş. Size de yargılamak düşmüş. Kardeşim az biraz mantık, başka bir şey değil lazım olan.

Adam da salaktı çünkü, sizin düşünebildiğiniz şeyleri düşünemiyordu bir işe kalkışırken. Bir tek siz akıllısınız. Bak ne güzel vurmuşsunuz oh yaşasın rahat uyuyabilirsiniz.

Pek içerledin, lüzumu yok bu kadarına...

Trafiğe, deprem önlemlerine, kentsel dönüşüme filan da baya faydası olur. Önemli bir proje.

Okuma problemin mi var?

Adam sadece IBB'yi kapatacagim baska bir sey yapmiyacagim mi demis.

Arkadas bir kezde mantikli bir argumanla gelin.

Su ozellestirilsin diyenlere;

Adinda BUYUKSEHIR BELEDIYESI OLAN KULUP OZELLESMEZ!!!!!

Okuma problemin mi var?

Adam sadece IBB'yi kapatacagim baska bir sey yapmiyacagim mi demis.

Arkadas bir kezde mantikli bir argumanla gelin.

Su ozellestirilsin diyenlere;

Adinda BUYUKSEHIR BELEDIYESI OLAN KULUP OZELLESMEZ!!!!!

Ulan bi sakin olun be. Sanki şahsınıza hakaret eden var. Ne bu gerginlik böyle yahu?

Ulan bi sakin olun be. Sanki şahsınıza hakaret eden var. Ne bu gerginlik böyle yahu?

Garip garip seyler yazmayin o zaman arkadas, neymis depremmis, trafikmis alakasiz seylerle gelmeyin. Sarigul'u sahsi olarak sevmiyorum kazanip kazanmamasi beni ilgilendirmez ama suraya gelip yazacaksaniz mantikli iki sey yazin.

Adam ne guzel bir vaat veriyor gelip hemen trafik deprem diyorsunuz. Bu ne parti duskunlugu arkadas.

Bu ulkede insanlar 1 parti seciyorlar, anne babalari nasil yetistirirse artik, ondan sonra kor kor onu savunuyorlar. Adam AKP'li ise, CHP'li guzel seyler soylese bile hemen tersi bir seyle geliyor ki kendi partisini savunsun. Aynisini CHP'li MHP'liye AKP'liye yapiyor. Futbol takimi tutar gibi parti tutuyorsunuz. O yuzden bu ulkeden bir cacik olmaz. Izmir'de yasayip CHP'ye oy veren, Ankaraya tasininca AKP iyi isler yapsa bile vermez AKP'ye. Futbol takimi gibi parti destekleniyor bu nasil bir mantik ya.

Pek içerledin, lüzumu yok bu kadarına...

Benim içerlediğim durum 40 yaşında adamların düşünme yetilerini ortadan kaldırma pahasına bu tip ucuz karalamalara girişmesi.

Ayrıca verecek cevap olmayınca topu yerden karşı tarafa yuvarlamak ne kadar kolay değil mi, belki bu atışında hata yapar da ben açık bulurum diye. :) İletişim ve öfke kontrolü derslerinde ilk öğretilen şeylerden biridir bu. :)

Benimle tartışmak size bir boy büyük gelebilir. Konu ile ilgili bir fikriniz varsa buyurun, yoksa da sağdan soldan duyma, yanlış bilgilerle gelmezseniz sevinirim. Bu insanlar zaten yıllardır yanlış bilgilendirme kurbanı.

Garip garip seyler yazmayin o zaman arkadas, neymis depremmis, trafikmis alakasiz seylerle gelmeyin. Sarigul'u sahsi olarak sevmiyorum kazanip kazanmamasi beni ilgilendirmez ama suraya gelip yazacaksaniz mantikli iki sey yazin.

Adam ne guzel bir vaat veriyor gelip hemen trafik deprem diyorsunuz. Bu ne parti duskunlugu arkadas.

Benim partiyle filan alakam yok. Ben Kanal İstanbul'u da eleştirdim yine eleştiririm. İnsanların yaşam kalitelerini ve sosyal refahı artıracak gerçekçi projelerin hayata geçirilmesi taraftarıyım. Trafik, konut, depreme karşı alınabilecek önlemler bunlardan bir kaçı. Spor kulübünün kapatılmasının varlığı veya yokluğu ne derece etkiler İstanbul halkını bilmiyorum. Hangi projenin hayata geçirilmesine manidir bunu da bilmiyorum. Gerçekten etkisi varsa kapatılsın. İtirazımız yok.

Yaşını başını almış insanların içini bu denli hırs ve gaflet doldurduysa kimsenin söyleyecek bir şeyi kalmamış demektir.

Sadece okuduğunuzu anlayın yeter.

Sadece İBB'nin kapatılıp kapatılmamasıyla ilgili yorum beklenen bir konuyu niye başka yerlere çekiyorsunuz?

Arkadaslar istanbulun sorunumu kaldiki Adam baska sey vaat etsin,20 yildir bu adamlarin elinde bu 20 yilin 17si Ankarada Hükümetler,hatta 12 yili tek baslarina devletin tüm imkanlariyla istanbula calisiyorlar.20 yilda sorunmu kalir, sizde sanki 10 dakikalik yolu 3 saatte gidiyormussunuz gibi 20 yilda sanki depreme dayaniksiz yikmadik tek yapi birakmislar gibi burada sorunlardan vaatlerden bahsediyorsunuz.

20 yillik bir iktidardan sonra yeni gelen Belediyebaskaninin isi kolay olur heralde Istanbulun bir sorunu kalmamistir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt