Mustafa Sarıgül: "Seçilirsem İBB Spor'u Kapatacağım!"

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Diger başlık ucmus xd

Futbol konuşmayı bilmeyen adamın burada ne işi var? Başkan adaylarından birisi futbol takımını kapatacağım diye vaadetmiş, futbol takımının gerekli olup olmadığını tartışacağına Ecevit'in bilmem ne projesini koyuyor adam buraya. İnsanın içi fesat olmayacak önce, gerisi boş.

Sandıkta görüşürüz.

Mustafa Sarıgül‏@M_Sarigul

Fenerbahçe camiası ve Aziz Yıldırım'a yapılan zulmü de ciddi biçimde kınıyorum.

Tartışacak arkadaşlara kolay gelsin şimdiden diğer konu madem kapandı buradan devam edin bari ayıp olmasın size

Ben = Ara bulucu

Mustafa Sarıgül‏@M_Sarigul

Fenerbahçe camiası ve Aziz Yıldırım'a yapılan zulmü de ciddi biçimde kınıyorum.

Tartışacak arkadaşlara kolay gelsin şimdiden diğer konu madem kapandı buradan devam edin bari ayıp olmasın size

Ben = Ara bulucu

Mecburen yapılmış bir açıklama ama doğru değil tabiki zaten bu adamda çok temiz diyen günah işler ama ülkede diktatör rejiminin tek çıkış noktası bu adam ne yazıkki.

Mecburen yapılmış bir açıklama ama doğru değil tabiki zaten bu adamda çok temiz diyen günah işler ama ülkede diktatör rejiminin tek çıkış noktası bu adam ne yazıkki.

Hiçbir zaman ne sola ne sağa yakın hissettim kendimi hatta iki taraftan da benim değerlerimi ağzına sakız yaptığı için tiksinirim ama "adam çalıyor ama çalışıyor" ve "alternatif yok, göster hadi göster" diye lafı geveleyen partizanların bu adamdan sonra ne bahaneler üreteceğini merak etmekteyim..

Bu konuyu da amacina uygun sekilde tartisamadik. Hepimize bravo.

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk 2

Hep Refiğin yüzünden konuyu saptırdı hedef gösterdi beni

Konu amacindan saptigi icin izninizle kapatiyorum :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt