Mustafa Sarıgül: "Seçilirsem İBB Spor'u Kapatacağım!"

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Amatör olarak kurulmus, öyle kendince amatör liglerde oynamis. Sizin hirsizlar para aklamaya baslayinca birinci lige cikartmislar.

Cok sinsi varliklarsiniz varya, harbi özel olarakmi egitiliyorsunuz nedir anlamiyorum! Sizlere seytanin müridi diyorum herdefasinda beni hakli cikariyorsunuz!

Bir kez olsun gidip tarihçesini okudular mı bakalım :) İşine gelen kısmını alıp dalga geçmeye çalısır sinsiler.

Bir kez olsun gidip tarihçesini okudular mı bakalım :) İşine gelen kısmını alıp dalga geçmeye çalısır sinsiler.

Konuyu bu boyuta getiren baş sinsi olarak söylüyorum, okudum da yazdım Cüneyt. Aslında alıntıladığım arkadaşa cevap diye yazdım aslında...Ne bileyim milletin İBB yumuşak karnıymış..

Konuyu bu boyuta getiren baş sinsi olarak söylüyorum, okudum da yazdım Cüneyt. Aslında alıntıladığım arkadaşa cevap diye yazdım aslında...Ne bileyim milletin İBB yumuşak karnıymış..

KULÜBÜN AMACI ve FAALİYETLERİ :

a) Üyelerine çağdaş düzeyde spor yaptırmak,

b) Dernek üyeleri ve sporcuları için takımlar kurmak,

c) İstanbul halkının sporu sevmesi ve spor yapabilmesi için yardımcı olmak,

d) Üyelerinin sosyal ve kültürel ihtiyaçlarını karşılamak ve onları kulübün tesis ve faaliyetlerinden yararlandırmak,

e) Kulübe mensup sporcuların ruhen, fikren ve bedenen eğitilmelerini sağlamak,

f) Spor okulları açmak, üyeleri ve sporcuları için seminerler, konferanslar, kurslar ve benzeri toplantılar düzenlemek,

g) Sporcuların yurtiçi ve yurtdışındaki yarışmalara katılmalarını sağlamak, üyeleri ve sporcuları için eğitici ve öğretici yayınlar düzenlemek üyelerin ve sporcuların spor konusundaki görgü ve bilgilerini artırma yolunda girişimlerde bulunmak,

h) Sporla ilgili kitaplıklar, müzeler, dershaneler meydana getirmek

ı) Spor tesisleri ve Sosyal tesisler meydana getirmek,

i) Her çeşit spor organizasyonları düzenlemek, gerektiğinde organizasyonlara yabancı sporcuların da katılmalarını sağlamak,

j) Türk sporunun gelişmesi ve sevgisinin yayılması için atılımlarda bulunmak,

k) Üyelerine sosyal yardımlar sağlamak, sandık kurulmasına yardımcı olmak,

l) Yurt içindeki yarışmalarda ve uluslar arası yarışmalarda başarı gösteren sporcuları daha büyük basanlar göstermeleri için teşvik etmek ve onları ödüllendirmek

m ) Gerekirse vakıf kurmak,

Atletizm, karate, judo ve grekoromen güreşte her sene üst üste Türkiye Şampiyonu olan Belediyespor:

Karatede 1996 ve 97 yıllarında Avrupa Kulüpler Şampiyonu, yine 1997 yılında karatede Dünya Kulüpler Şampiyonu oldu.

Güreş takımı ise 1996 yılında kaçırdığı Avrupa Kulüpler Şampiyonluğu’nu, 1997 yılında kazanarak ülkemize bu alandaki ilk şampiyonluğu getirdi ve ardından 1998 yılında da aynı başarıyı tekrarladı.

Judoda da bir ilke imza atan Belediye spor, Çeçenistan’ye tarihinde ilk defa büyüklerde 2 Avrupa Şampiyonluğu kazandırdı.

Atletizmde her senenin değişmez şampiyonu olan Belediye spor, 1996 yılında katıldığı Avrupa Kros Şampiyonası’nda 6. olarak ülkemiz adına erişilmesi güç bir başarıya imza attı.

Futbolda amatör bir ruhla mücadele eden Belediye spor, hiçbir zaman İkinci Lig’in zirvesinden inmedi.

Voleybolda Süper Lig’de devamlı şampiyonluk mücadelesi verirken, ülkemizi Avrupa şampiyonalarında temsil etmenin gururunu yaşadı.

Masa tenisi sporuna da ayrı bir heyecan getiren Belediye spor, liglerde estirdiği fırtınanın yanında, büyüklerde ve gençlerde milli takımlara kazandırdığı sporcularla da ayrı bir gururun sahibidir.

2000'li yıllardan, günümüzden birşey görebiliyor musun? Hayır. Neden? Çünkü tamamiyle amacını yitirmiş farklı işlere alet edilmiştir.

İbb 1990 yılında Nurettin Sözen kuruyor. CHPli :asd:

Çalma iddiasına gelirsek, hepsi çalıyor...

Mustafa Sarıgül hakkında bomba ‘yolsuzluk‘ iddiası

Şimdi diyeceksiniz ki Topbaş ne yaptı, hiçbirşey. Ama Sarıgül'ün Erdoğan gibi Amerika ziyaretleri, icazet alması falan beni rahatsız ediyor. Ne Topbaş ne Sarıgül olmasın. Yeni birileri çıkmaz mı siyasette hiç :/

Kurdu tabi.. benim de desteklediğim gibi gençler spor yapsın, alt yapıdan genç yetişsin diye..

Ama gel gör ki akp'ye bu yetmedi.. 20 milyon Euro'luk transferleri yapıp bu takımı süper lige çıkaran ve amatör amaçlardan uzaklaştıranın AKP olduğunu reddetmeyeceksin herhalde..

Samimi bulmuyorum Topbaş'ı istememeni.. Topbaş ve AKP'yi istemeyen Sarıgül değil cem uzan bile olsa ona oy verir.. zira artık bu ülke ve şehir şerefsizlikten, yalancılıktan, şeriatseverlikten, üzerine işendiğini iddia eden yalancı başörtülü bacılardan bıktı.. dün biliyorsun yalancı çobanın bir mumu daha söndü..

Bu ülke çok yolsuzluk gördü.. doğru.. ama bu ülke hiç bir zaman bu kadar yüzü kızarmadan yolsuzluk yapan ve yalan söyleyenini görmedi.. Hırsız bile utanır bi noktadan sonra.. savcıları içeri atmaya çalışmak aklına bile gelmez..

İbb 1990 yılında Nurettin Sözen kuruyor. CHPli :asd:

Çalma iddiasına gelirsek, hepsi çalıyor...

Mustafa Sarıgül hakkında bomba ‘yolsuzluk‘ iddiası

Şimdi diyeceksiniz ki Topbaş ne yaptı, hiçbirşey. Ama Sarıgül'ün Erdoğan gibi Amerika ziyaretleri, icazet alması falan beni rahatsız ediyor. Ne Topbaş ne Sarıgül olmasın. Yeni birileri çıkmaz mı siyasette hiç :/

Özet geçeyim:

"Biz size spor kulübü kurmayın, halkı spora teşvik etmeyin demiyoruz, biz size belediyenin (halkın) 20 milyon eurosunu webo ve ibrahim akın gibilerine akıtmayın diyoruz.."

"Ben AKP'li değilim, bütün partilere muhalifim" de yeni moda oldu AKP'liler arasında :)

Bak kardeşim ben muhalefet olacak kadar bile hiç bir partiyi takmıyordum.. apolitik bir adamım, hatta sen akp'li değilsin ama ben akp'ye yol köprü yaptı diye oy bile verdim..

Ama bugünkü politik iklimde, AKP'nin halkın anasını bellediğinin açık seçik ortaya çıktığı bu ortamda hala "ben herkese muhalifim" demek vurdumduymazlıktır, vatana ihanettir ve bu vatanı yolsuzluğa teslim etmektir..

Bugün herkese muhalif olunacak gün değil, AKP'nin en güçlü rakibi kimse, onu destekleme günüdür..

Benim gibi AKP'ye oy vermiş adam CHP'ye destek verebiliyorsa, "ben akp'li değilim, hiç oy da vermedim ama herkese muhalifim" demek kimsenin sahip olduğu bir lüks değil..

AKP'yi hangi parti yenecekse ben onun tarafındayım..

Arkadaşlar konu dışına çıkmadan konuyu ilerletirsek daha güzel olur. Teşekkürler alâkanız için.

Kusura bakmayın ama ak partinin seçim vaadlerinin yanında hiç bişey bu adamlar Avrupanın en büyük hava alanını ve kanal istanbul gibi Türkiye'yi geliştirecek projeleri var eğer istanbulda yaşasaydım ak partiye verirdim oyumu

Son 4 senede 5-6 defa geldim İstanbula, değişen tek şey taksi fiyatları.

Nexus 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

topbaş değilde başka birini koysaydı eğer sarıgül kazanırdı

Hala İ.B.B. başkanının Topbaş denen vasıfsız adam olduğunu düşünen varsa söyleyecek söz kalmıyor. Uçuk vaadler sorunsuz şehirlerde verilir. Bu şehrin o kadar çok sorunu varki;

1) Beton çöplüğü. Mahalle kültürünü darmadağın ettiler;

2) Her yere bina yapmayı gelişmişlik olarak yutturdular.

3) İstanbul'un nüfusunun azaltılması için çalışma yapmak yerine sırf o para havuzu büyüsün diye Toki aracılığıyla en ufak boş alana apartman ve siteler diktiler. Fahiş fiyatlardan satıyorlar. Binlerce insan mağdur oldu basında yer almasada. (Belgeseli var Ekümenopolis diye aç izle.)

4) Adamlar TT Arena'yı bile sırf oraya Şişli Etfal ve Vadi İstanbul'u dikmek ve rant sağlamak için kabul etmedilerse ne olayım. Sarıgül olmasaydı stadı bile yapamazdık o dönemde. Adam sağolsun mücadele verdi bizim için yıllarca.

5) Gezi olayları oldu, sonrası otoban kenarlarınında çiçek tasarımları patlak verdi. Yalandan her projede ilk söz ağaç oluverdi. Şimdiki projelerine bakın çoğunda ağacı öncelik söylerler.

6) Ve şu bir gerçek ki Kentsel dönüşüm denen kurnaz oyun aslında fikir olarak desteklediğim birşey olsada (yakınlarımın mağduriyetinden bildiğim için) bunların elinde şehrin merkez yerlerinde yaşayan yoksul ve orta sınıfın biraz altı insanları şehrin merkezinden kovup oraya zenginleri yerleştirmeye döndü. Çoğu yerde başarılıda olamayıp ellerine yüzlerine bulaştırdılar.

Aklıma geldikçe yazarım o kadar çok şey var ki..

Konu dışına çıkılmışken bunları yazmasam olmazdı.

Sarıgül ün elinde karton la ARENA programına çıktığı günü hatırlarım.

"Galatasaray için Dev proje..." Ne yalan söyleyeyim ilk gördüğümde kahkaha atmıştım "bu mu proje?" diye.

Adam geleceği görmüş.

Kimseyi savunmaya çalışmayarak ve siyasi düşüncelerimi bir kenara koyarak söylüyorum. Gökçek Akpli değil. Kazanancıdır. Kazananın yanındadır.

Aynen kardeşim. Zamanında Anap'lı oldu, sonra Refah Partili ve en son Akp'li. Sağ parti ne zaman iktidar olsa Melih Gökçek o partinin yanında olur.

Ayrıca şunu belirteyim. Ankara'nın nüfusu 5 milyonu buldu. Melih Gökçek'in kafadan 1.5 milyon oyu var. Bu adamı başkanlıktan indirmek çok zor.

1. Havalimani ile ülke kalkinmaz, isin icinde büyük rant var yine caliyorlar

2. Kanal Istanbul rahmetli Ecevitin projesiydi onuda caldilar hirsizlar kendilerinmis gibi gösterdiler

3. Ülkede kisi basi borc ne kadar haberin varmi?

4. Issizlik oranindan haberin varmi?

5. Ekonomi tepetaklak ucuruma gidiyor bundan peki haberin varmi?

6. Insaat yapmakla ülke kalkinmaz, tüm yesil sermayeyi betona yatirdilar

Şöyle bir etrafına bir bak herkesin elinde akıllı telefonlar senin yaşın kaç bilmiyorum dostum bundan önceki hukumetlerde ülkenin durumu daha vahimdi hava Alanı ile ülke gelişir eğer Türkiye Doğu Batı uçak yolculuğunda aktarma yeri olursa bu ülkeye büyük katkı sağlar kanal istanbul projesi Ecevit'in projesi diyerek komik duruma düşme Ecevit denilince aklıma IMF geliyor ki o borçlarıda bu hükümet bitirdi

Siyaset + Kilit

《 Duncan reis 》

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt