Berkant Yasa
10 Numara!
- 29 Mayıs 2012
- 13.045
- 1.006
- 1.968
İsabet olur.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu adam başkan olursa sırf GS'a yardımları olur diye sevinirim, onun dışında çok bir icraatinin olacağına inanmıyorum...
Buda kanıtı
[media]https://www.youtube.com/watch?v=DD6VeZU4bCI[/media]
Belediyespor hiç olmaması gereken bir kulüptür.. AKP'nin ayıbıdır.. Halkla dalga geçmektir ve derhal tarihten silinmelidir..

sarıgülden medet umarnların bir zamanlar cem uzandan medet umanlardan farkı yok
Ben akp savunmuyorum arkadaslar sadece adamların yaptiklari şeyleri 1-2 örnekle yokmuş gibi gostermeye calizmaniza kiziyorum. Bu anti-akp dusuncelerinizle asil particiligi siz yapıyorsunuz negatif anlamda. Elestirelim ama kimsenin hakkina hukukuna tecavüz etmeyelim.
Mobil cihazdan gonderildi
İbb 1990 yılında Nurettin Sözen kuruyor. CHPli
Çalma iddiasına gelirsek, hepsi çalıyor...
Mustafa Sarıgül hakkında bomba yolsuzluk iddiası
Şimdi diyeceksiniz ki Topbaş ne yaptı, hiçbirşey. Ama Sarıgül'ün Erdoğan gibi Amerika ziyaretleri, icazet alması falan beni rahatsız ediyor. Ne Topbaş ne Sarıgül olmasın. Yeni birileri çıkmaz mı siyasette hiç :/
Arkadasim insanlarin anlatmak istedigi Ibb'yi kimin ne zaman kurdugu degil..Sözen Ibb'yi kurup milyonlari harcatmadi herhalde,olayi basitlestirmeye ,kisiselistirmeye gerek yok...amatör bir belediye takimina milyonlar akitip süper lige cikartmanin ne kadar bos bir is oldugunu anlatiyor insanlar...

Kusura bakmayın ama ak partinin seçim vaadlerinin yanında hiç bişey bu adamlar Avrupanın en büyük hava alanını ve kanal istanbul gibi Türkiye'yi geliştirecek projeleri var eğer istanbulda yaşasaydım ak partiye verirdim oyumu
Farkındayım abi, sadece AKPnin ayıbı yazana mesajımdıYoksa İBB için tek üzüleceğim nokta bozbaykuşlardır
![]()
İbb 1990 yılında Nurettin Sözen kuruyor. CHPli
Çalma iddiasına gelirsek, hepsi çalıyor...
Mustafa Sarıgül hakkında bomba yolsuzluk iddiası
Şimdi diyeceksiniz ki Topbaş ne yaptı, hiçbirşey. Ama Sarıgül'ün Erdoğan gibi Amerika ziyaretleri, icazet alması falan beni rahatsız ediyor. Ne Topbaş ne Sarıgül olmasın. Yeni birileri çıkmaz mı siyasette hiç :/