Mustafa Sarıgül: "Seçilirsem İBB Spor'u Kapatacağım!"

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu adam başkan olursa sırf GS'a yardımları olur diye sevinirim, onun dışında çok bir icraatinin olacağına inanmıyorum...

Belediyespor hiç olmaması gereken bir kulüptür.. AKP'nin ayıbıdır.. Halkla dalga geçmektir ve derhal tarihten silinmelidir..

İbb 1990 yılında Nurettin Sözen kuruyor. CHPli :asd:

Çalma iddiasına gelirsek, hepsi çalıyor...

Mustafa Sarıgül hakkında bomba ‘yolsuzluk‘ iddiası

Şimdi diyeceksiniz ki Topbaş ne yaptı, hiçbirşey. Ama Sarıgül'ün Erdoğan gibi Amerika ziyaretleri, icazet alması falan beni rahatsız ediyor. Ne Topbaş ne Sarıgül olmasın. Yeni birileri çıkmaz mı siyasette hiç :/

Ben akp savunmuyorum arkadaslar sadece adamların yaptiklari şeyleri 1-2 örnekle yokmuş gibi gostermeye calizmaniza kiziyorum. Bu anti-akp dusuncelerinizle asil particiligi siz yapıyorsunuz negatif anlamda. Elestirelim ama kimsenin hakkina hukukuna tecavüz etmeyelim.

Mobil cihazdan gonderildi

Pfff. Akp bir yaptıysa bin de almışdır. Bumu hizmet etmek? 90 milyar ülke borcunu 400 milyara cıkartılar , ülkeyı böldüler resmen, bölmek isteyen bebek katilerini meclise aldılar, oğuları ve kendileri orda burda pas pas yaparken ceplerini doldurup türkiyenin en zengin ailerinden birisi oldular. Ataya küfür etiler , dinimizi kunlandılar bu pis siyaset dünyasında. Yol mu yapmışlar?Sağlık konusunumu düzenlemişler az çok? Eee aziz de tesisler yaptı bilmem ne. Onada helal olsun demek gerekir galiba yaptığı pislikleri dikate almadan. Bu aziz ile rte okadar benziyorlarki aslında yönetim tarzlarından. Kim kimden kopya cekmiş merak ediyorum . Chp ve mhp de pek tutmasamda bu ahlaksızlardan iyidir.

Bir baba oğluna 100 lira verir ve git kardeşinle paylaş söyler.

Çoçuk kardeşine 10 lira verir ve küçük kardeş buna çok sevinir.

Akp'nin yaptığı ve destekçilerin düşündüğü bu işte.

yanlış bilmiyorsam

belediyelerin profesyonel takım kurmaları

bazı ülkelerde yasak..

doğru bir karar

akape fanboyslar cok eminler, ne oldu suriyeden getirdiginiz adam öldüren teröristleremi güveniyorsunuz? Adamlara sizin o lavuk kimlik vermis hicmi zorunuza gitmiyor? Bu ülkede o kadar issiz gücsüz insan varken birde bunlari getirdiler basimiza!

Tüüüüh sizin vatan millet sevginize, siz seytanin müridi olmusunuz. Birde dinden imandan bahsetmezlermi, o pis meymenetsiz, sinsi suratlarina tüküresim geliyor! Hergün tecavüz haberi geliyor, arkasindan ya bir imam yada bir akpli biri cikiyor. Hirsizlik oluyor yine akpliler isin icinde. Doguda vatan satiliyor, akpliler suspus. Masallah güzel dinimiz her halta alet ediliyor, bakiyorum yine en cok yapan akpliler!

Vallah yeter Billah yeter, Allahim sen bizi bu seytan ve müritlerinden koru yarrabi.

Kusura bakmayın ama ak partinin seçim vaadlerinin yanında hiç bişey bu adamlar Avrupanın en büyük hava alanını ve kanal istanbul gibi Türkiye'yi geliştirecek projeleri var eğer istanbulda yaşasaydım ak partiye verirdim oyumu

Ne güzel bi forum lan burası.. Herkes birbirine sövüyor ama ikili tartışma yok. Çok tatlısınız gençler..

Gece uyumadım mazur görün :)

İbb 1990 yılında Nurettin Sözen kuruyor. CHPli :asd:

Çalma iddiasına gelirsek, hepsi çalıyor...

Mustafa Sarıgül hakkında bomba ‘yolsuzluk‘ iddiası

Şimdi diyeceksiniz ki Topbaş ne yaptı, hiçbirşey. Ama Sarıgül'ün Erdoğan gibi Amerika ziyaretleri, icazet alması falan beni rahatsız ediyor. Ne Topbaş ne Sarıgül olmasın. Yeni birileri çıkmaz mı siyasette hiç :/

Arkadasim insanlarin anlatmak istedigi Ibb'yi kimin ne zaman kurdugu degil..Sözen Ibb'yi kurup milyonlari harcatmadi herhalde,olayi basitlestirmeye ,kisiselistirmeye gerek yok...amatör bir belediye takimina milyonlar akitip süper lige cikartmanin ne kadar bos gereksiz bir is oldugunu anlatiyor insanlar...belediye takimlari cok gerekli,futbolu gelistiren bir hamle olsaydi bunu avrupalilar bizden önce yapardi zaten..

Arkadasim insanlarin anlatmak istedigi Ibb'yi kimin ne zaman kurdugu degil..Sözen Ibb'yi kurup milyonlari harcatmadi herhalde,olayi basitlestirmeye ,kisiselistirmeye gerek yok...amatör bir belediye takimina milyonlar akitip süper lige cikartmanin ne kadar bos bir is oldugunu anlatiyor insanlar...

Farkındayım abi, sadece AKPnin ayıbı yazana mesajımdı :) Yoksa İBB için tek üzüleceğim nokta bozbaykuşlardır :asd:

Kusura bakmayın ama ak partinin seçim vaadlerinin yanında hiç bişey bu adamlar Avrupanın en büyük hava alanını ve kanal istanbul gibi Türkiye'yi geliştirecek projeleri var eğer istanbulda yaşasaydım ak partiye verirdim oyumu

1. Havalimani ile ülke kalkinmaz, isin icinde büyük rant var yine caliyorlar

2. Kanal Istanbul rahmetli Ecevitin projesiydi onuda caldilar hirsizlar kendilerinmis gibi gösterdiler

3. Ülkede kisi basi borc ne kadar haberin varmi?

4. Issizlik oranindan haberin varmi?

5. Ekonomi tepetaklak ucuruma gidiyor bundan peki haberin varmi?

6. Insaat yapmakla ülke kalkinmaz, tüm yesil sermayeyi betona yatirdilar

"İbb değil İstanbul sorunları ile ilgilen" diyen adam ile aynı havayı soluyoruz. Oksijen mundar oluyor, başka bir şey değil.

Farkındayım abi, sadece AKPnin ayıbı yazana mesajımdı :) Yoksa İBB için tek üzüleceğim nokta bozbaykuşlardır :asd:

Evet bozbaykuslarin yasadigi acilara ben de tepkilyim,cok üzülüyorum,hatta yemeden icmeden kesildim..:)

Akp'yi en cok elestirenlerden biri olarak ,bazen forumda bilgisiz,belgesiz elestiriler yapildiginin farkindayim..yapilan dogru islere eyvallah demesini bilmiyor bazilari..istedigimiz partiyi tutma hakkina sahibiz..ama fanatiklik,parti amigolugu yapmaya da gerek yok..

1994

kanal-istanbul-projesi.gif

Hirsiz ne diyordu? benim cilgin projem diyordu...tövbe yarrabi!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt