Konuyu bu boyuta getiren baş sinsi olarak söylüyorum, okudum da yazdım Cüneyt. Aslında alıntıladığım arkadaşa cevap diye yazdım aslında...Ne bileyim milletin İBB yumuşak karnıymış..
KULÜBÜN AMACI ve FAALİYETLERİ :
a) Üyelerine çağdaş düzeyde spor yaptırmak,
b) Dernek üyeleri ve sporcuları için takımlar kurmak,
c) İstanbul halkının sporu sevmesi ve spor yapabilmesi için yardımcı olmak,
d) Üyelerinin sosyal ve kültürel ihtiyaçlarını karşılamak ve onları kulübün tesis ve faaliyetlerinden yararlandırmak,
e) Kulübe mensup sporcuların ruhen, fikren ve bedenen eğitilmelerini sağlamak,
f) Spor okulları açmak, üyeleri ve sporcuları için seminerler, konferanslar, kurslar ve benzeri toplantılar düzenlemek,
g) Sporcuların yurtiçi ve yurtdışındaki yarışmalara katılmalarını sağlamak, üyeleri ve sporcuları için eğitici ve öğretici yayınlar düzenlemek üyelerin ve sporcuların spor konusundaki görgü ve bilgilerini artırma yolunda girişimlerde bulunmak,
h) Sporla ilgili kitaplıklar, müzeler, dershaneler meydana getirmek
ı) Spor tesisleri ve Sosyal tesisler meydana getirmek,
i) Her çeşit spor organizasyonları düzenlemek, gerektiğinde organizasyonlara yabancı sporcuların da katılmalarını sağlamak,
j) Türk sporunun gelişmesi ve sevgisinin yayılması için atılımlarda bulunmak,
k) Üyelerine sosyal yardımlar sağlamak, sandık kurulmasına yardımcı olmak,
l) Yurt içindeki yarışmalarda ve uluslar arası yarışmalarda başarı gösteren sporcuları daha büyük basanlar göstermeleri için teşvik etmek ve onları ödüllendirmek
m ) Gerekirse vakıf kurmak,
Atletizm, karate, judo ve grekoromen güreşte her sene üst üste Türkiye Şampiyonu olan Belediyespor:
Karatede 1996 ve 97 yıllarında Avrupa Kulüpler Şampiyonu, yine 1997 yılında karatede Dünya Kulüpler Şampiyonu oldu.
Güreş takımı ise 1996 yılında kaçırdığı Avrupa Kulüpler Şampiyonluğu’nu, 1997 yılında kazanarak ülkemize bu alandaki ilk şampiyonluğu getirdi ve ardından 1998 yılında da aynı başarıyı tekrarladı.
Judoda da bir ilke imza atan Belediye spor, Çeçenistan’ye tarihinde ilk defa büyüklerde 2 Avrupa Şampiyonluğu kazandırdı.
Atletizmde her senenin değişmez şampiyonu olan Belediye spor, 1996 yılında katıldığı Avrupa Kros Şampiyonası’nda 6. olarak ülkemiz adına erişilmesi güç bir başarıya imza attı.
Futbolda amatör bir ruhla mücadele eden Belediye spor, hiçbir zaman İkinci Lig’in zirvesinden inmedi.
Voleybolda Süper Lig’de devamlı şampiyonluk mücadelesi verirken, ülkemizi Avrupa şampiyonalarında temsil etmenin gururunu yaşadı.
Masa tenisi sporuna da ayrı bir heyecan getiren Belediye spor, liglerde estirdiği fırtınanın yanında, büyüklerde ve gençlerde milli takımlara kazandırdığı sporcularla da ayrı bir gururun sahibidir.
2000'li yıllardan, günümüzden birşey görebiliyor musun? Hayır. Neden? Çünkü tamamiyle amacını yitirmiş farklı işlere alet edilmiştir.