mustafa sarıgül

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Mustafa agabey cok guzel bir Galatasaray'li abimiz. Hicbir egemene eyvallahi olmaz. El etek opmez. Kendi sahsina munsahirdir. Tek zaafi var o da avam tarafindan sevilebilmeyi cok onemsemek. Haketmeyen insanlara cok fazla deger vermek.

Yaslanmis gordum guzel abimi.

Turkiye'yi guzel Galatasaray'li insanlar duzeltecek.

@Keramettin TANRIVERDİ

Başkanım siyasi görüş olarak her ne kadar uyuşmasakta gönlümde yeri başkadır şahsıma yaptığı iyiliğide asla unutmam. Nankörlük yapamam.Bırak şu siyaseti gel başımıza o hırsını bu kulübe harca kral.

Mustafa agabey cok guzel bir Galatasaray'li abimiz. Hicbir egemene eyvallahi olmaz. El etek opmez. Kendi sahsina munsahirdir. Tek zaafi var o da avam tarafindan sevilebilmeyi cok onemsemek. Haketmeyen insanlara cok fazla deger vermek.

Yaslanmis gordum guzel abimi.

Turkiye'yi guzel Galatasaray'li insanlar duzeltecek.

@Keramettin TANRIVERDİ

Üniversitede okurken, daha Ali Sami Yen de yıkılmamışken, 2 sene civarı Mecidiyeköy'de yaşamıştım ağabey. Yürüyerek giderdim stada, maçlara. Stadın son döneminde çok kötü durumda olsak da hiç bir maçı kaçırmazdım.

Taksim'in Taksim, Mecidiyeköy'ün Galatasaray olduğu dönemler, güzel günlerdi.

Sarıgül'den kötü bahsedeni pek duymadım o dönemde, sadece halka fazla hoşgörü gösterdiği için suistimal edildiğinden şikayet ederlerdi. O dönemlerini bilmeyenler için şimdiki halleri üzerinden analiz yapılıyor ama bazı stratejik hatalara olmasa bugün CHP lideri o olabilirdi, önemli bir kırılma yaşayıp arka planda kaldı.

Bugüne kadar gördüğüm en iyi seçim şarkısıydı diyebilirim. Meret bağımlılık yapmıştı.

Para hep yanlış kişilerde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt