Deniz Özer
10 Numara!
- 24 Kasım 2008
- 16.060
- 1
- 1.363
Cevap: Mustafa Sarp ve Leo Franco Resmen Galatasaray'da!
Leo Franco iyi kaleci ama canlı bomba.
Leo Franco iyi kaleci ama canlı bomba.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Cok kotu iki tane transfer. Ayrica kime soruldu bu transferler merak ediyorum. Yeni teknik direktore mi, yoksa Bulent'e mi.
Neye göre kötü transfler hemde çok merak ettim??
ya sizin futbolla alakanız yok ya da maç vs kariyer bilmem ne bilmeden isme göre üfürüyorsunuz.
Leo Franko = Arjantin A Milli Kalecisi - A. Madrid - Mallorca tut 10 yldır La Liga da kaleci.. ve üstü düzey takımlarda
Mustafa SARP - şu an 5. olan Bursaspor da Takımın ana beyni ve dinamosu.
kesinlikle Ayhan ın alternatifdir. sert oyunu ve dayanıklılığı üstü dzüey bir oyuncu üstelik Bedelsiz.. sadece alacağı para var. o kadar.
2 tane harika transfer. 1 tane Sağ Açık Yabancı Stoper - Pivot Forvet - SAğ Atak oyuncu aldık mı tamamdır.
Leo Franco tartışılabilir de Mustafa Sarp'ın neyi tartışılıyor onu anlamıyorum.Bu ülkede yabancı sınırlaması diye birşey var ve orta saha gibi şu anda en iyi olduğumuz yere gelene kadar o hakkın kullanılacağı çok yer var.
İyi bir sezon geçirmiş oyuncu, yedek dursa fazla da ses etmez.Daha ne isteniyor anlamıyorum ki?
Ünlem adam olduğumu bilmiyorsun neyse tanırsın sende yakında beni!
Borowski devre arasında Bayern'le anlaşmıştı mesela.. Bunu kastetmiştim.
İstisnalar dışında denmesi saçma. Bu durum - sezon ortası anlaşma - zaten istisnadır.
Imza atildimi ? Hayir atilmadi. Demekki resmen degilmis.
NTV ye göre "Mustafa Sarp ve Leo Franco; TAMAM"
Bence de.
Ben başlığa takıldım, olmaz böyle. Bizim resmenimiz olsa olsa galatasaray.org 'ta yayınlandıktan sonrasıdır.
Başlık önerim;
Ben Mustafa Sarp'ın Canlı 4*5 maçını izledim süper bir futbolcu..Mehmet topal 2 diyebilirim..Bit özelliği topal'Dan daha çok hücüm'a çıkmayı seviyor ve duvar pası ile ceza sahasına çok rahat gol vuruşu yapabiliyor..ilk yarı'daki Bize attığı gol'e bakarsınız sevinirim.O hareketi çok iyi yapıyor..Çok faydalı olacaktır Mustafa Sarp...
İyi yedek olsun diye alınıyorsa gereksiz bir transfer.M.Sarp'ı yedek oturtacağımıza paftan genç çıkartıp onu oturtalım.Eminim M.Sarp gibi bir iki genç vardır paf takımızıda.