Mustafa Sarp Galatasaray'da!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Mustafa Sarp ve Leo Franco Resmen Galatasaray'da!

Leo Franco iyi kaleci ama canlı bomba.

Mustafa Sarp iyi bir oyuncudur en azında yedek için TÜRK olarak iyi bir oyuncudur.

Leo'ya gelince bende Sinan gibi kova çıkmasından korkuyorum. Çünkü adamın bünye Gol yemeye alışmış bakalım buraya gelince nasıl olacak. :)

Cok kotu iki tane transfer. Ayrica kime soruldu bu transferler merak ediyorum. Yeni teknik direktore mi, yoksa Bulent'e mi.

Neye göre kötü transfler hemde çok merak ettim??

ya sizin futbolla alakanız yok ya da maç vs kariyer bilmem ne bilmeden isme göre üfürüyorsunuz.

Leo Franko = Arjantin A Milli Kalecisi - A. Madrid - Mallorca tut 10 yldır La Liga da kaleci.. ve üstü düzey takımlarda

Mustafa SARP - şu an 5. olan Bursaspor da Takımın ana beyni ve dinamosu.

kesinlikle Ayhan ın alternatifdir. sert oyunu ve dayanıklılığı üstü dzüey bir oyuncu üstelik Bedelsiz.. sadece alacağı para var. o kadar.

2 tane harika transfer. 1 tane Sağ Açık Yabancı Stoper - Pivot Forvet - SAğ Atak oyuncu aldık mı tamamdır.

Neye göre kötü transfler hemde çok merak ettim??

ya sizin futbolla alakanız yok ya da maç vs kariyer bilmem ne bilmeden isme göre üfürüyorsunuz.

Leo Franko = Arjantin A Milli Kalecisi - A. Madrid - Mallorca tut 10 yldır La Liga da kaleci.. ve üstü düzey takımlarda

Mustafa SARP - şu an 5. olan Bursaspor da Takımın ana beyni ve dinamosu.

kesinlikle Ayhan ın alternatifdir. sert oyunu ve dayanıklılığı üstü dzüey bir oyuncu üstelik Bedelsiz.. sadece alacağı para var. o kadar.

2 tane harika transfer. 1 tane Sağ Açık Yabancı Stoper - Pivot Forvet - SAğ Atak oyuncu aldık mı tamamdır.

Bana gore kotu transferler bir itirazin mi var. Ayrica benim futbolla alakam olup olmadigina ya da ufurup ufurmedigime sen karar veremezsin.

Leo Franco tartışılabilir de Mustafa Sarp'ın neyi tartışılıyor onu anlamıyorum.Bu ülkede yabancı sınırlaması diye birşey var ve orta saha gibi şu anda en iyi olduğumuz yere gelene kadar o hakkın kullanılacağı çok yer var.

İyi bir sezon geçirmiş oyuncu, yedek dursa fazla da ses etmez.Daha ne isteniyor anlamıyorum ki?

Leo Franco tartışılabilir de Mustafa Sarp'ın neyi tartışılıyor onu anlamıyorum.Bu ülkede yabancı sınırlaması diye birşey var ve orta saha gibi şu anda en iyi olduğumuz yere gelene kadar o hakkın kullanılacağı çok yer var.

İyi bir sezon geçirmiş oyuncu, yedek dursa fazla da ses etmez.Daha ne isteniyor anlamıyorum ki?

Altyapidaki Gökhana sans verilmesini istiyorum

Herkez mustafa sarp yedek olur diyor !!

Arkdaslar kimin ne olacagı belli olmaz..Belki yeni hoca begenmez gönderir..Bakarsınız takımın banko oyuncusu olur..Yönetim muhtemelen alternatif oyuncu olsun diye fazla para harcamadan bir kaç trtansfer yapacak gibi.Sarp örnek'i sakatlıklarda çok canımızı yaktı..Ama dedigim gibi yedekmi olur asmı olur o belli olmaz..

Ünlem adam olduğumu bilmiyorsun neyse tanırsın sende yakında beni :D !

Tanırız :D

--

Borowski devre arasında Bayern'le anlaşmıştı mesela.. Bunu kastetmiştim.

İstisnalar dışında denmesi saçma. Bu durum - sezon ortası anlaşma - zaten istisnadır.

@Oğuz Derici

Aynı düşüncedeyim ama ülkemiz için değilim.Genç yaşta sahaya sürülenleri görüyoruz.Tribündeki yüzlerce futbol dehası(!) tarafından edilen küfürler, ıslıklamalar ve benzerleri...

Üstüne de orda burda "Formaya aşığız", "Ter döksünler yeter", "Skor taraftarı değilim" geyikleri falan...

Biz takım olarak sezon başında Inter'in istediği Semih Kaya'yı takıma monte ederken bazıları yüzünden 10 kere düşünmüşüz, altyapıdan gelen bir oyuncuyu direk aslanların önüne mi atalım. :)

Ben Mustafa Sarp'ın Canlı 4*5 maçını izledim süper bir futbolcu..Mehmet topal 2 diyebilirim..Bir özelliği topal'Dan daha çok hücüm'a çıkmayı seviyor ve duvar pası ile ceza sahasına çok rahat gol vuruşu yapabiliyor..ilk yarı'daki Bize attığı gol'e bakarsınız sevinirim.O hareketi çok iyi yapıyor..Çok faydalı olacaktır Mustafa Sarp...

Borowski devre arasında Bayern'le anlaşmıştı mesela.. Bunu kastetmiştim.

İstisnalar dışında denmesi saçma. Bu durum - sezon ortası anlaşma - zaten istisnadır.

Türkiye kuralları gereğince sözleşmesi olan oyuncu başka bir takımla anlaştığını resmi olarak açıklayamıyor ya da aynısı klüp için geçerli.

Cevap: NTV ye göre "Mustafa Sarp ve Leo Franco; TAMAM"

Bence de.

Ben başlığa takıldım, olmaz böyle. Bizim resmenimiz olsa olsa galatasaray.org 'ta yayınlandıktan sonrasıdır.

Başlık önerim;

Zaten kimse resmi ağızdan sezon bitmeden açıklayamaz...

Taraflar arasında sözleşme imzalanmış..Ne Biliyim Bir an aklıma öyle geldi.

Ben Mustafa Sarp'ın Canlı 4*5 maçını izledim süper bir futbolcu..Mehmet topal 2 diyebilirim..Bit özelliği topal'Dan daha çok hücüm'a çıkmayı seviyor ve duvar pası ile ceza sahasına çok rahat gol vuruşu yapabiliyor..ilk yarı'daki Bize attığı gol'e bakarsınız sevinirim.O hareketi çok iyi yapıyor..Çok faydalı olacaktır Mustafa Sarp...

Oyüzden kimin yedek ve As olacagı belli olmaz..Hemen yedekte kalır demeye gerek yok..Hakeden tabiki formayı kapacak..Mustafa sarp ragıp gibide olabilir Barış özbek gibide olabilir:9..Hersey onların elinde:)Bu arada mustafa'yı bursalılarda çok övüyor..Gitmesine baya üzülmüşler..

Çok düşük ihtimal.Ayrıca resmi siteden açıklalama da yok..

Başlığı gördüm resmen Galatasaray'da gördükten sonra galatasaray.org'a girdim birşey yok.

Yanlış olmuş başlık.

mustafa sarp, mehmet güven denen şahsın yerine gayette güzel bir YEDEK olur...

İyi yedek olsun diye alınıyorsa gereksiz bir transfer.M.Sarp'ı yedek oturtacağımıza paftan genç çıkartıp onu oturtalım.Eminim M.Sarp gibi bir iki genç vardır paf takımızıda.

NE yedegi ya adam hizli top oynuyor maca girdimi takimi atesler saglam adam

İyi yedek olsun diye alınıyorsa gereksiz bir transfer.M.Sarp'ı yedek oturtacağımıza paftan genç çıkartıp onu oturtalım.Eminim M.Sarp gibi bir iki genç vardır paf takımızıda.

sözleşmesi elinde olması ve bonservis bedeli verilmeden bunun gibi bir oyuncuyu BEDAVAYA almak gereksiz ise helal olsun size...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt