Mustafa Sarp Galatasaray'da!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Mustafa Sarp ve Leo Franco Resmen Galatasaray'da!

NTVSpor yazıyorsa doğruluk payı vardır ....

Ntvspor'da zırt pırt transfer haberi çıkmaz normalde.

Leo Franco konusunda hala tereddütlerim var. Ama geçen sezon takım olarak çok gol yediler ve takım savunmaları düşüktü diyerek kendimi avutuyorum.

NTVSporda okuduktan sonra hemen Galatasaray.org'u açtım. Haber göremeyince heyecanım bitti :D

Ntvspor'da zırt pırt transfer haberi çıkmaz normalde.

Leo Franco konusunda hala tereddütlerim var. Ama geçen sezon takım olarak çok gol yediler ve takım savunmaları düşüktü diyerek kendimi avutuyorum.

NTVSporda okuduktan sonra hemen Galatasaray.org'u açtım. Haber göremeyince heyecanım bitti :D

İmza atılmadan Galatasaray.org'dan transfer haberi okuyamazsın!

Meiranın gideceginide Ntvspor söylemişti ntvspor kaynaksız haber yapmıyor bakalım hayırlısı...

Mustafa Sarp bana gereksizmiş gibi geliyor.

Resmi açıklama bekleyenler ilk önce kendilerine şu soruyu sorsun.

"Türkiyede şu ana kadar transferlerden istisnalar hariç hiçbiri sezonun başı, ortası, sonu açıklanmışmıdır?"

Madrid leonun kontratini uzatmama karari almis coupet var ikinci kaleci olarak

bu arada Sylvinho ve Michael Owen ve Mark Viduka'nin kontratlari uzatilmayacak

NTV de bende dinledim ama imza atılsa bile resmiyet kazanmadan yani 1 haziran olmadan geçerli değildir. o nedenle resmen diyemeyiz. prensipde diyebiliriz.

ama bencede aldıysak iyi transferler.

Nasıl inanabiliyoruz bu kaynak tv'ye?

Yeni sezon kampının başlamasından önce bu transferlerin gerçekleşmesi çok önemli. Bu sezon De Sanctis transferi geciktiği için çok şey kaybettik. Kaleci transferi bu yüzden önemliydi. 32 yaşında Leo Franco Coupet'in gelmesinin ardından Atlatico Madrid'de yedek kalmıştı. İyi kaleci, tecrübeli kaleci öyle heyecanlandıracak bir transferde değil ama De Sanctis'ten iyi bulduğum kaleci. Mallorca - Galatasaray maçlarında kaleci Leo Franco'ydu. İlk maçta yediği hatalı gollerde hatırlayabilirsiniz kendisini. Tabi o zamanların üstünden çok zaman geçti.

Mustafa Sarp ise Bülent Korkmaz'ın göz ağrılarından. Ön libero mevkisinde görev yapabiliyor ve bu sezon Bursasspor'un çıkışında önemli rol oynadı. Stoperden bozma ön libero olduğu için savunması çok güçlü biraz hücum yönünden zayıf kalabiliyor. 28 yaşında o da yani tecrübeli oyuncu. Mehmet Topal, Ayhan Akman, Barış Özbek gibi oyuncuların olduğu kadroda ancak iyi bir alternatif olabilecektir. Barış Özbek'ten gerçi daha iyi diyorum ben çünkü topu fazla ayağında tutmuyor ve yeteneklerinin üstünde birşeyler yapmaya çalışmıyor. Ayrıca Mehmet Topal gibi yeri geldiğinde stoper oynayabilecektir. Onun handikapı şu büyük ihtimalle kendisini Bülent Korkmaz transfer edin dedi ama sezon sonuna Bülent Korkmaz'ın durumu belirsiz. Zamanında yapılan Ragıp Başdağ transferi gibi hazırlık kampında denenip gönderilmez inşallah. Ragıp'ı da Hagi getirtip Gerets göndermişti. Bu iki transferde Galatasaray'a hayırlı olur inşallah.

arkadaşlar bişey sorucamm...biz tüm Galatasaray taraftarı bu kaleciden bi cacık olmayacağını görüyoruzda yönetimimizmi göremiyo...yeter artık bıktık şu saçma sapan seçimlerden...adam akıllı transferler istiyoruzzz...leo franco hiç bir zaman iyi bir kaleci değildi...De Sanctis ondan daha iyi...

İkiside yaramaz.Kaleye Boruc derim.Orta sahaya Mehmet Topal giderse murat Ceylan derim.

İyi olur ama Galatasaray.org'de çıkmazsa inanmam.

Mustafa Sarp bu sene çok güzel bir sezon geçirdi. Çok iyi bir yedek olacaktır.

leo franco iyi bir transfer olabilir kesinlikle kötü bi kaleci değil. mustafa sarpı ise hiç alıcı gözle izlemedim fakat söylenildiğine göre bursaspor bu futbolcuyu göndermekle çok şey kaybetmiyor bu da demektir bizim için ancak iyi bir alternatif olur gibime geliyor. fakat 2. bir ayhan vakası da olabilir ki böyle olursa gerçekten iyi olur..

Cok kotu iki tane transfer. Ayrica kime soruldu bu transferler merak ediyorum. Yeni teknik direktore mi, yoksa Bulent'e mi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt