Mustafa Sarp Galatasaray'da!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Mustafa Sarp ve Leo Franco Resmen Galatasaray'da!

Super transferler!

Leo Franco dunyanin en iyi kalecisi olmayabilir ama, Galatasaray icin yeterli. Sampiyonlar Liginde oynamis, Atletico Madrid'in kaptani ve bana gore Galatasaray'a gercekten faydali olacak.

Mustafa Sarp'a gelince, bedava nasil olsa. Yilda belki en fazla 400.000 aliyordur, Mehmet Topal veya Ayhan Akman sakatsa oynar. Veya Anadolu takimlara karsi oynayabilir. Bu sene Bursaspor'da super oynadi ve Galatasaray transferi hak etti.

Sira Pizarro veya Kuranyi'de.

Teknik direktorumuz insallah Lucescu olmaz, yoksa bakmam Galatasaray'in maclarina. Bakarim'da internetten dogru, Digiturk'u kapattiririm. :p

sözleşmesi elinde olması ve bonservis bedeli verilmeden bunun gibi bir oyuncuyu BEDAVAYA almak gereksiz ise helal olsun size...

Bedava diye her futbolcuya atlayacak mıyız?

Eğer paf takımda bu kalitede oyuncu varsa ki mutlaka var gerek yok.

Leo transferi çok kötü diyemem ama daha iyisi olabilir.Mustafa ise dediğiniz kadar kötü bir futbolcu değil.Alternatif olabilir.Altyapıdan gelen futbolcu Mehmet gibi olcaksa hiç çıkmasın.Hiç beğenmediğimiz Mehmet altyapıdayken çok iyiydi. :)

goreceksiniz leo en fazla 10 maç dayanir

Kaleci dışında yapılan transferde istediğimizi almazsak sonuçta kaliteli bir kadromuz var yerine adam bulunur ama kaleci transferi nokta atışlı ve uzun süre teslim edebileceğimiz kaleci olmalıdır. Bknz:mondragon-taffarel.

Leo Franko tam bir soru işareti nokta atışlı olacağını zannetmiyorum. Sanctis den bir farkı yok bence.

M.Sarp bi kaç maçını izledim bence vasat bir oyuncu yada sadece izlediğim maçlarda gerçek oyununu koyamadı...?

Birde benim anlamadığım; M.Sarp'ı Korkmaz istemiyormuydu. Ee Korkmaz büyük ihtimalle olmayacak, yeni gelecek hoca belki istemeyecek..

28 yaşında Mustafa Sarp neden alınır? Biri bana açıklasın.

28 yaşına kadar bu adam keşfedilmedi de bu sene mi keşfediliyor. Yalnızca üst düzey bir form yakalamıştır iyi mücadele ediyordur diye düşünüyorum. İnşallah yanılırım. 28 yaşına kadar bu adam neredeydi? Bunun endişesi birçoğumuzda var sanırım. Bu seneki performansı gerçekten süper. Bu seneye özgü kalabilir.

Çok şüphelerim var Mustafa hakkında,umarım Yusuf gibi sonradan açılan bir yetenektir diyorum:)

Bursaspor'dan Mustafa Sarp alinacagina ayni mevkiide oynayan Bekir Ozan Has alinsin. Cok daha yetenekli ve daha genc bir futbolcu. Acikcasi ben Mustafa Sarp'in ikinci bir Ragip Basdag olacagini dusunuyorum.

sarpı boşverin leo franco gelsin mükemmel kaleci

leo franco mu iyi de canstic mi iyi bence leo franco

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt