Mustafa Sarp Galatasaray'da!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Mustafa Sarp ve Leo Franco Resmen Galatasaray'da!

Baska yerde ayni haber gecmiyor. Bence bu transfer gerceklesti.

Birileri orta sahaya Xabi Alonso'yu falan getireceğimizi zannediyor sanırım.

Elimizdeki imkanlar doğrultusunda ve sorun çıkarmayacak oyuncu statüsünde en uygun oyuncu Mustafa Sarp'tır.

Hayır, oldu da gerçekten geldiyse klübümüze yarın öbür gün iyi oynadığında, burda "İyi değil", "Niye alınıyor" yazanlar ne diyecek.

Birileri orta sahaya Xabi Alonso'yu falan getireceğimizi zannediyor sanırım.

Elimizdeki imkanlar doğrultusunda ve sorun çıkarmayacak oyuncu statüsünde en uygun oyuncu Mustafa Sarp'tır.

Hayır, oldu da gerçekten geldiyse klübümüze yarın öbür gün iyi oynadığında, burda "İyi değil", "Niye alınıyor" yazanlar ne diyecek.

Öyle şey mi olur arkadaşım.Sen öyle dersen bende sana kötü oynarsa ne diyeceksin derim.

İyi oynarsa tabiki alkışlayacağız.İyi veya kötü olması riski her transferde vardır.

ya sarp belki gelirde franco gelmez

Rota bu kez Arjantin

Golcü arayışları çerçevesinde Pizarro ve Kuranyi ile görüşen Galatasaray Yönetimi, çıkabilecek olumsuz bir sonuca karşı alternatif belirledi; Lanus´un gol makinesi Sand, gündeme alındı...

Bunların ikisinede bonservis ödemeyeceğiz demi?

Bonservis ödemeden daha iyi bir kaleci bulamazdık zaten.

Mustafa sarp ilk 18 için çok iyi bir transfer en azından M.Güven girmeyecek artık oyunca=)

Kaleci içinse birşey diyemeceğim ama latin ülkelerde çok nadir kaliteli çıkıyor göreceğiz ne olduğunu:)

Leo franco yerine Coupet tercih edilebilirdi en azından Lyon da ve fransa milli takımında yeterince izledik ve kalitesinden eminim.

Leo nun De sanchisten daha iyi bir kaleci olduğunu düşünmüyorum...

valla bu haberi sadece burda duydum başka yerde duymadım:confused:

Her internet sitesinde,gazetede ve tv de çıktı bu haberler.Ayrıca Franco neden gelmesin? İyi sözleşme önerdiysek çoktan imza atmıştır bence.

Bu tip adamları almaktan hala bıkmadık.Adamı Futbol soğutacak isimer

Öyle şey mi olur arkadaşım.Sen öyle dersen bende sana kötü oynarsa ne diyeceksin derim.

İyi oynarsa tabiki alkışlayacağız.İyi veya kötü olması riski her transferde vardır.

Eleştirenlerle kesinlikle olmamalı diyenleri karşılaştırdım.Kötü oynarsa bende iyi demeyeceğim haliyle ama durum itibariyle pek te as takım oyuncusu olmaya aday şekilde gelmiyor :)

BJK da Ekremin katkısını Mustafa Sarp bizde niye vermesin ,bonservissiz olması cabası.

Ben inanmiyorum ilk msjda yazdim gibi bedava olduklari icin cok yararli olurlar kadro genisligi de iyidir de resmi sitede yazmayan ve herhangi bi gs yoneticisinin azindan ciktini canli olarrak gormeden her transfer kolpa geliyor .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt