Mustafa Sarp Galatasaray'da!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Mustafa Sarp Galatasaray'da!

hayirlisi olsun diyelim.iyi bir alternatif olabilir bence.malum sakatliklardan çok çile çektik

Bu adam Tam Galatasarayli :D

B_7389abcb138af50f2650a736234aa8e6.jpg

-Bülent Korkmaz’ın senin kariyerin için ne kadar önemli bir isim olduğunu biliyorum. Kayseri Erciyes’te beraber çalışmıştınız ve Bursaspor’a transferin de onun döneminde gerçekleşti. Bülent Korkmaz şimdi Galatasaray’ın başında….

“Bülent Korkmaz’ın benim için çok önemli bir isim. Erciyes’te sonu kötü biten çok güzel günler yaşadık. Gösterdiğimiz performansın karşılığını transfer döneminde çok net bir şekilde aldık. Bir arkadaşımız dışında kimse transfer dönemimde dışarıda kalmadı. Ben de bunlardan bir tanesiydim. Bülent Hoca’ya tabii ki futbolcu-hoca arasındaki sevgi ve saygının dışında farklı bir sevgim var. Onu Galatasaray’ın kaptanı Bülent Korkamz olarak seviyorum. Futbolculuğunda gördüğümüz arzu, hırs ve profesyonelliğini hocalıkta da içinde taşıdığı için bir abi olarak da onu çok seviyorum. Bundan dolayı da kenisine özel bir sevgim var.”

Hayirli olsun, biz almasak Fener veya Bjk alacakti zaten.. kadro derinligi açisindan iyi transfer.

Mustafa Sarp ' ı Beğenmeyenler var , ne işi var burda diyenler var ama..!

Eminim Mustafa Sarp Çok Yararlı Olacak...!

İnanın ilk 11'in Değişilmezi Olacak....

:eek:

İlk 11 biraz zorda Mehmet Güven'den daha iyi olacağı ve 11'i zorlayacağı kesin

Bende oyle dusunuyorum

Milli Takim Kadrosuna alinmisti oynadimi bilmiyorum

Ben ilk 11 oyuncusu olacağından çok iyi bir yedek oyuncu olacağını düşünüyorum. Eğer ki orta sahaya yabancı bir isim alınırsa Musta Sarp'ın ilk 11 şansı zor olacaktır ama katkısı olacağını düşünüyorum.

İstanbul Gaziosmanpaşaspor'da profesyonel olup sırasıyla Mersin İdman Yurdu, Ankaraspor, Kayseri Erciyesspor ve son olarakta Bursaspor da forma giymiştir. 1 kez A, 2 kez A2 milli takıma seçilerek Türk Milli Futbol Takımı forması giymiştir. 2009-2010 sezonunda Galatasaray futbol takımında futbol hayatını sürdürecektir.

Kişisel Bilgiler

Doğum Yeri :BAKIRKÖY

Doğum Tarihi :5 Kasım 1980

Uyruk :Türkiye Cumhuriyeti

Cevap: # Mustafa Sarp

Bu sezon sakatliklar"dan ne kadar cektigimizi bi biz biliyoruz. Gelirse iyi bir alternatif olur. Eger cok calisirsa belki"de ilk 11"de olur. Kim bilir ?

11'i zorlaması için daha kırk fırın ekmek yemesi lazım ama çok iyi bir alternatif olacak bu kesin. Sahaya girdiğinde görevini yapmak için canını dişine katar.

Az once izledim tvde aciklamalarini bursa da fazla sorumluluk aldigindan bahsediyodu.

Ben bu adamın yerinde olsam hayatta ayrılmazdım Bursadan..Burda yedek bekleyeceğine orda banko oynarsın .

ts gelecek vadeden ferhat öztorun ve zafer yeleni alıyor bizde 29 luk mustafa sarpı alıyoruz:(

Konudan sapma olarak gözükcek ancak Trabzonspor sevdiğim bir takımdır.Ancak Ersun Yanal'ı gönderdikleri için seneye bu seneye arayacaklarını çokda iddaalı bir şekilde söyleyebilirim.Oraya giden oyuncularada yazık olmaz umarım.

Bkz: Ali Bilgin.

Oynarsa tutar. Umarım faydalı olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt