Mustafa Sarp Galatasaray'da!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Mustafa Sarp

Digiturk maçını vermediğine göre ve herkes de Bursa'da olmadığına göre hiçbir maçını izlemediler..

Önemli olan yaşı 28 yaşında bir oyuncu hiç büyük takım yüzü görmeden bize nasıl gelir?

Yusuf'la kıyaslayanlara tek cevabım "Yuh" Yusuf Fenerbahçe forması giydi daha ne olsun. 3 büyüklerde rahat forma giyebilecek bir oyuncu.

Bize daha genç ve gelecek vaadeden oyuncular lazım-(dı) artık çok geç çünkü %99 geldi Mustafa Sarp..

Hayırlı uğurlu olsun.. Kendisi belki okur bu yazılarımızı Galatasaray oyuncusu bizim için kim olursa olsun özeldir..

Sende özelsin Mustafa Sarp.. Yüreğinin teriyle formanı ıslat bize yeter..
Yaşına ve oynadıgı takımlara çok bakmamalıyız..Sana katılıyorum..Luca Toni kaç yaşında patlama yaptı:),Taner gülleri'yi 2 sene öncesine kadar kim tanıyordu..Lucarelli'de aynı patlamayı yaptı..gülizar'ıda sayabiliriz...Örnekleri baya var..

Mustafa Sarp bence Mehmet Topalın yerine alındı. Topal bana yolcu gibi geliyo :(

Topal da bizim,Sarp da bizim,Turan da bizim.Hiçkimse bir yere gitmiyor, bu böyle biline...

Yedek kulübesinde mehmet güvenler volkan yamanlar oturacağına mustafa sarp otursun.

Yaşına ve oynadıgı takımlara çok bakmamalıyız..Sana katılıyorum..Luca Toni kaç yaşında patlama yaptı:),Taner gülleri'yi 2 sene öncesine kadar kim tanıyordu..Lucarelli'de aynı patlamayı yaptı..gülizar'ıda sayabiliriz...Örnekleri baya var..

Taner konusunda katılamam çünkü Taner'i en az 5-6 yıldır tanıyorum.. İlgisi olan tanıyordu..

arkadaslar yedek kulubesinin ne kadar onemli oldugunu bjk bu sene bize gosterdi.yedek kulubesini iyi kullanan takım her kulvarda iddalı ama biz hep aynı kadroyu kullanırsak basarı sadece birinde gelebilir.seneye 3 kulvarda yarısacagımız farzedersek ayhan-mehmet-barıs uclusunun yanın iyi bir takviye oldu.(linderoth ve m.guveni gitti sayarsak)bu adamdan avrupada yararlanamasakta turkiyede lig ve kupada baya yararlanacagımızı sanıyorum.super lig tecrubesi istikrarlı olması onemli artıları.birde bonservissiz aldık.bence gayet yararlı bir transfer.

Abi Mustafa Sarp'ın nasıl bir özelliği var da bizde oynayacak?Anlamakta zorlanıyorum.

Mustafa Sarp'ı alacağımıza PAF'tan oyuncu oynatırdık.Daha iyi olurdu bence.

arkadaslar bu gectigimiz sezon en coookkk sakatlıklardan çekmedik mi çileyi.bence süper bir alternatif oyuncu aldik.kendisine hoşgeldin diyelim.bizim formamizi terletsin formamiz icin savassin yeterli.

Digiturk maçını vermediğine göre ve herkes de Bursa'da olmadığına göre hiçbir maçını izlemediler..

Önemli olan yaşı 28 yaşında bir oyuncu hiç büyük takım yüzü görmeden bize nasıl gelir?

Yusuf'la kıyaslayanlara tek cevabım "Yuh" Yusuf Fenerbahçe forması giydi daha ne olsun. 3 büyüklerde rahat forma giyebilecek bir oyuncu.

Bize daha genç ve gelecek vaadeden oyuncular lazım-(dı) artık çok geç çünkü %99 geldi Mustafa Sarp..

Hayırlı uğurlu olsun.. Kendisi belki okur bu yazılarımızı Galatasaray oyuncusu bizim için kim olursa olsun özeldir..

Sende özelsin Mustafa Sarp.. Yüreğinin teriyle formanı ıslat bize yeter..

;)

Katılanlar?

Abi Mustafa Sarp'ın nasıl bir özelliği var da bizde oynayacak?Anlamakta zorlanıyorum.

Çok hırslı ve mücadeleci bir adam.Tabii ki bunlar yetmez ama bizim ses getirmeyen ancak sonradan çok işimize yaramış transferlerimiz vardır.Bu da onlarda biri olabilir.Kalas bi topçu değil bunu kimse söyleyemez bence iyi alternatif oldu.Ayrıca saha dışında çok düzgün biri olduğu yazılıyor hep ki umarım öyledir.

Çok hırslı ve mücadeleci bir adam.Tabii ki bunlar yetmez ama bizim ses getirmeyen ancak sonradan çok işimize yaramış transferlerimiz vardır.Bu da onlarda biri olabilir.Kalas bi topçu değil bunu kimse söyleyemez bence iyi alternatif oldu.Ayrıca saha dışında çok düzgün biri olduğu yazılıyor hep ki umarım öyledir.

Ben sana PAF takımdan 4-5 tane çok mücadeleci adam bulurum.

Xavi'yi getirecektik te uçağında sorun çıkmış.

Bedava, Bursaspor'un belkide en önemli oyuncusu.

Daha ne istiyoruz onu anlayamadım?

arkadas tamam sen altyapıdan oyuncu cıkarıp satmak dusuncesinde olabilirsin ama altyapıdan her yıl 4-5 tane oyuncu olmaz iste.1-2 tane cıkarılır ara ara oynatılır bence mustafa sarp cok iyi ve yerinde bir transfer

Ama tecrübesiz.Mustafa benim izlediğim her maçta iyiydi.Bilmiyorum bana mı öyle denk geldi acaba.O beğenilmeyen M.Güven paftayken hastaydık adama.Öyle böyle oynamıyordu ancak şimdi A takımda ama hiçbir parıltı yok.Tabii bende paftan oyuncu istiyorum ama bunu nadir başarabiliyoruz.

Ama tecrübesiz.Mustafa benim izlediğim her maçta iyiydi.Bilmiyorum bana mı öyle denk geldi acaba.O beğenilmeyen M.Güven paftayken hastaydık adama.Öyle böyle oynamıyordu ancak şimdi A takımda ama hiçbir parıltı yok.Tabii bende paftan oyuncu istiyorum ama bunu nadir başarabiliyoruz.

Benim izlediğim Mustafa Sarp son derece kazma,tehlikeli haraketlerde bulunup her an kart görebilecek bir oyuncu.

arkadas tamam sen altyapıdan oyuncu cıkarıp satmak dusuncesinde olabilirsin ama altyapıdan her yıl 4-5 tane oyuncu olmaz iste.1-2 tane cıkarılır ara ara oynatılır bence mustafa sarp cok iyi ve yerinde bir transfer

Avrupa'nın büyük kulüpleri nasıl altyapıdan oyuncu çıkartıp sorun yaşamıyorsa,bizim de o duruma gelmemiz lazım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt