Tamer Kaptan
10 Numara!
- 26 Kasım 2008
- 10.982
- 2
- 1.363
Cevap: # Mustafa Sarp
Gereksiz bir transfer oldu bence.
Gereksiz bir transfer oldu bence.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yaşına ve oynadıgı takımlara çok bakmamalıyız..Sana katılıyorum..Luca Toni kaç yaşında patlama yaptıDigiturk maçını vermediğine göre ve herkes de Bursa'da olmadığına göre hiçbir maçını izlemediler..
Önemli olan yaşı 28 yaşında bir oyuncu hiç büyük takım yüzü görmeden bize nasıl gelir?
Yusuf'la kıyaslayanlara tek cevabım "Yuh" Yusuf Fenerbahçe forması giydi daha ne olsun. 3 büyüklerde rahat forma giyebilecek bir oyuncu.
Bize daha genç ve gelecek vaadeden oyuncular lazım-(dı) artık çok geç çünkü %99 geldi Mustafa Sarp..
Hayırlı uğurlu olsun.. Kendisi belki okur bu yazılarımızı Galatasaray oyuncusu bizim için kim olursa olsun özeldir..
Sende özelsin Mustafa Sarp.. Yüreğinin teriyle formanı ıslat bize yeter..
Futbol Dehası M.Güvenden kurtulmuş oluyoruz.GS futbol alt yapı hocalarının istifası için bile yeterli bir sebeptir M.Güven...
Yaşına ve oynadıgı takımlara çok bakmamalıyız..Sana katılıyorum..Luca Toni kaç yaşında patlama yaptı,Taner gülleri'yi 2 sene öncesine kadar kim tanıyordu..Lucarelli'de aynı patlamayı yaptı..gülizar'ıda sayabiliriz...Örnekleri baya var..
Digiturk maçını vermediğine göre ve herkes de Bursa'da olmadığına göre hiçbir maçını izlemediler..
Önemli olan yaşı 28 yaşında bir oyuncu hiç büyük takım yüzü görmeden bize nasıl gelir?
Yusuf'la kıyaslayanlara tek cevabım "Yuh" Yusuf Fenerbahçe forması giydi daha ne olsun. 3 büyüklerde rahat forma giyebilecek bir oyuncu.
Bize daha genç ve gelecek vaadeden oyuncular lazım-(dı) artık çok geç çünkü %99 geldi Mustafa Sarp..
Hayırlı uğurlu olsun.. Kendisi belki okur bu yazılarımızı Galatasaray oyuncusu bizim için kim olursa olsun özeldir..
Sende özelsin Mustafa Sarp.. Yüreğinin teriyle formanı ıslat bize yeter..
Abi Mustafa Sarp'ın nasıl bir özelliği var da bizde oynayacak?Anlamakta zorlanıyorum.
Çok hırslı ve mücadeleci bir adam.Tabii ki bunlar yetmez ama bizim ses getirmeyen ancak sonradan çok işimize yaramış transferlerimiz vardır.Bu da onlarda biri olabilir.Kalas bi topçu değil bunu kimse söyleyemez bence iyi alternatif oldu.Ayrıca saha dışında çok düzgün biri olduğu yazılıyor hep ki umarım öyledir.
Ben sana PAF takımdan 4-5 tane çok mücadeleci adam bulurum.
Ben sana PAF takımdan 4-5 tane çok mücadeleci adam bulurum.
Ama tecrübesiz.Mustafa benim izlediğim her maçta iyiydi.Bilmiyorum bana mı öyle denk geldi acaba.O beğenilmeyen M.Güven paftayken hastaydık adama.Öyle böyle oynamıyordu ancak şimdi A takımda ama hiçbir parıltı yok.Tabii bende paftan oyuncu istiyorum ama bunu nadir başarabiliyoruz.
arkadas tamam sen altyapıdan oyuncu cıkarıp satmak dusuncesinde olabilirsin ama altyapıdan her yıl 4-5 tane oyuncu olmaz iste.1-2 tane cıkarılır ara ara oynatılır bence mustafa sarp cok iyi ve yerinde bir transfer